Известие

Collapse
No announcement yet.

Обсъждане на други марки автомобили

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не разбирам, защо, когато се заговори за пластмаса и хората си представят найлоновите торбички за пазар.
    Да не забравяме, че технологиите, в т.ч. химията се развиват със сериозни темпове и вече има пластмаси по-здрави от стоманата.

Това си има своите много сериозни мотиви и в автомобилостроенето. 10% понижаване на теглото води средно до 7 - 8% понижаване на разхода на гориво.

Друг съществен мотив за използването на пластмаси е "свободата" в дизайна и изработката на детайлите.

Един 3D принтер превъзходно работи с пластмаси и произвежда чудеса, каквито по способите на металообработването често пъти са невъзможни.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
      Ми не ги разбирам нещата.
      Знам, че дограмата ми на балкона още няма дупка по нея, пък на съседа колата му е на 50% изчезнала. Ма както казах, на село знаят само джелезото и че по-арно от него нема.
      Трабанта е вечната кола доказала се през вековете! айде той не е пластмаса давам ти друг пример - Ситроен Мехари да си виждал скоро тъдява такъв? пластмасата е много арното и яко полимер полимеризира са - деполимеризира саааа прай го по цял ден особено на слънце

Comment

Working...
      X