Известие

Collapse
No announcement yet.

Апел - Да си възстановим клубъ!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    Кво, толкова ще гледаш...можем и без джакузи.....
    Ще идем с моята, ако си такъв перфекционист....
    нема перфекционизъм тука пак карам Крайслера на ТиВи Среден и ако тази кола не се разпадне в краката ми аз ... няма да съм същия

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
      нема перфекционизъм тука пак карам Крайслера на ТиВи Среден и ако тази кола не се разпадне в краката ми аз ... няма да съм същия
      Е и аз едно време карах стратос...не беше толкова зле...твоя какъв е..?
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Е и аз едно време карах стратос...не беше толкова зле...твоя какъв е..?
        тоз който карам е PT Cruiser 2.4 бензин тотален умреляк собственост на Ники Бареков

Comment

тоз който карам е PT Cruiser 2.4 бензин тотален умреляк собственост на Ники Бареков
          Аха...едно време имаше един дилър от Зона Б-5...Щъркела му викаха...той караше такъв....но тогава си беше екзотика....иначе казано модерно ретро....
          Ае, действай по начинанието...от наши хора разбрах, че си напреднал....

Comment

Аха...едно време имаше един дилър от Зона Б-5...Щъркела му викаха...той караше такъв....но тогава си беше екзотика....иначе казано модерно ретро....
            тоя боклук, който карам е внесен от Щатите няма такова магаре това не е кола а камьон както и да е, до две седмици Алфата пак ще живее и продължавам

---------- Post added at 01:19 ---------- Previous post was at 01:16 ----------

действам ами как аз това действие го правя зарад лична изгода наште синчета и дъщерички много си падат по разни интереси и аз някакси разбрах че по-добре любовта към Алфа Ромео отколкото безразличието и любовта към кокаин, хероин и т.н. подобни с времето ще ме разберете вие
            но преди тва ще отнеса яко хейт аре беее, зЕми таа власт, зЕми таа каса с парите и т.н. дреме ми аз съм гърмян заек

Comment

[QUOTE=Bobo Markov;1469541]тоя боклук, който карам е внесен от Щатите няма такова магаре това не е кола а камьон както и да е, до две седмици Алфата пак ще живее и продължавам [COLOR="Silver"]

Батка земи карай Сааб Това е мерцелеса на мерцелесите Аз са отвозих Даже сега още един ми е в полезрението,същия като моя само че 2.3 комби с течна фаза белгийски на много убаа цена като за наши хора
              SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1469544]
                тоя боклук, който карам е внесен от Щатите няма такова магаре това не е кола а камьон както и да е, до две седмици Алфата пак ще живее и продължавам [COLOR="Silver"]

Батка земи карай Сааб Това е мерцелеса на мерцелесите Аз са отвозих Даже сега още един ми е в полезрението,същия като моя само че 2.3 комби с течна фаза белгийски на много убаа цена като за наши хора
                Веско, ти си заблуден бе....))....там няма тръпка....

Comment

[QUOTE=Бобби;1469565]
                  Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                  Веско, ти си заблуден бе....))....там няма тръпка....

Ти ще ми кажеш че съм заблуден...................... Тръпката тука е че 200км/ч за тая кола са нищо........................ и си държа волана с едната ръка,и така мога да ти карам от тук до България Ама я ми ела ти от България до тук с тия скорости с алфата..........................и тука ще трябва да ти търся нов двигател че и скоростна кутия Твоя двигател тука лесно са намира Скоро ще кача клип в тубата с 200км/ч да я видиш в колко оборота е с тая скорост
                  Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 11:56.

Comment

А нидей верваме ти.
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1469585]

Ти ще ми кажеш че съм заблуден...................... Тръпката тука е че 200км/ч за тая кола са нищо........................ и си държа волана с едната ръка,и така мога да ти карам от тук до България Ама я ми ела ти от България до тук с тия скорости с алфата..........................и тука ще трябва да ти търся нов двигател че и скоростна кутия Твоя двигател тука лесно са намира Скоро ще кача клип в тубата с 200км/ч да я видиш в колко оборота е с тая скорост
                      Седи мирен и вземи си купи една Алфа за да те включим у новия клуб....а ма не като предишната...аз ще ти я избера, за да не плюеш след това марката....

Comment

[QUOTE=Бобби;1469671]
                        Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                        Седи мирен и вземи си купи една Алфа за да те включим у новия клуб....а ма не като предишната...аз ще ти я избера, за да не плюеш след това марката....

Той клуба е и за бивши собственици на алфа...................... Аз алфа съм карал и много преди мойта,ама ти сааб още не си карал

Comment

[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1469680]

Той клуба е и за бивши собственици на алфа...................... Аз алфа съм карал и много преди мойта,ама ти сааб още не си карал
                          и аз не съм карал СААБ да му се не знае иначе съм голям фен от малък ама нема СААБи тука има два нови тия 9.5 е то туй е Алфа 166 бре само че с друг дизайн и салон от хлОпел иначе старото СААБ са уникални автомобили много интересни - кАт сАамОооолет сА

---------- Post added at 01:10 ---------- Previous post was at 01:07 ----------

[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1469680]

естествено, че е за всякакви собственици на Алфа Ромео настоящи и бивши то вече сме над 40 човека станахме за седмица има няма това хоби клуб да са събираме си лафим мой френд Наско Марков напоследък кара Мазерати Гибли, Порше, някакъв МакЛарън а някога имаше 166 е?

Comment

Ае, ни събираш, че ожаднях..

Comment

Ае, ни събираш, че ожаднях..
                              то ще се чуе чакай само си оправя колата

Comment

то ще се чуе чакай само си оправя колата

Ми аре де аре че и аз ожаднех Колко време ще я правиш таз алфа.........................? Кат не карай я тука ще я оправим,в моргата има една 166-ца с ключовете на таблото,само сваляме твоите седалки и броните слагаме на нея и си ти на волана

Comment

Working...
                                X