Така е...............................полицаите просто се налага да бъдат чучала и да плашат защото когато си имаш работа с нехора а стадо едър и дребен рогат добитък няма как да е иначе.................................В Плевен на пешеходна пътека никой не спира.......................от десет коли нито една не спря..........................накрая сложиха полицай на една от пешеходните пътеки който седеше ама наистина като чобан от страни и пазеше пешеходците...............................тогава интересено от 10 коли и 10-те спираха............................
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проверка от полицията?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеТака е...............................полицаите просто се налага да бъдат чучала и да плашат защото когато си имаш работа с нехора а стадо едър и дребен рогат добитък няма как да е иначе.................................В Плевен на пешеходна пътека никой не спира.......................от десет коли нито една не спря..........................накрая сложиха полицай на една от пешеходните пътеки който седеше ама наистина като чобан от страни и пазеше пешеходците...............................тогава интересено от 10 коли и 10-те спираха............................
Взаимотношенията ми като пешеходеч с колоездачите, мотористите и каруцарите е малко по-сложно - получават се жестокомични действия от двете страни.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Щъкат по улиците бая пешаци. Как седят нещата с проверките,че нали уж "респектират".
Имат ли право да спират за проверка пешаци или не?
Аз си шпрехам по хендсфрито и им развалям настроението,шот ме е телефон :P
Sent from my SM-G920F using TapatalkДве неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеЩъкат по улиците бая пешаци. Как седят нещата с проверките,че нали уж "респектират".
Имат ли право да спират за проверка пешаци или не?
Аз си шпрехам по хендсфрито и им развалям настроението,шот ме е телефон :P
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Някъф си карал а на задното му стъкло обява - продавам колата еди ква си еди колко си и телефон.Една патрулка се лепнала зад него и едното ченге рекло - бе я да му звъннем уж да го питаме за колата и като вдигне телефона ще го глобим за говорене по телефона в движение .Звъннали му, обяче шофера имал хендсфри, а ченгето рекло - абе нещо не те чувам я мини на телефон.-Не мога, рекъл шофера - двама педераси в патрулка карат зад мен.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Добре де, ако всичко ти е наред, какъв е проблема да ти се извърши проверка?
Над 50% от констатираните нарушения са от рутинни проверки...
Или днеска бай Иван като каже на полицията: "АЗ ИМАМ ПРАВА! НЯМА ДА МИ ГЛЕДАШ БАГАЖНИКА!", утре Мустафа с бомбата отзад и той ли така да им каже?
Замислете се, че са дошли времена в които трябва да се помага, сигнализира и т.н на полицията, а не да се пречи.Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
DUCATI Monster
Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениежандармерията има право - това е паравоенна сруктура те имат право да правят всичко вкл. и да стрелят без предупреждение
при размирици основен лост е жандармеията те не са полицаи т.е. не могат да арестуват но не са и военни т.е без да е наложемо военно положение - те са по средата могат да стрелят, претарашват, да използват машини за рапръскване на тълпата - там всичко е възможноAlfa 155 1.9TD '97EX
Alfa 166 2.4 JTDEX
Alfa 156 2.4 JTD
Comment
-
За Жандармерията:
"От 2009г.с промените в закона за МВР и ППЗМВР НС"Жандармерия"е прекръстена на Дирекция Специализирани Полицейски Сили,и от самостоятелна служба в системата на МВР е прехвърлена под "шапката"на Национална Служба Полицията!Това са полицейски подразделения основно за охрана на масови мероприятия,за борба с безредици и тежки нарушения на обществения ред,разполагащи с тежка техника като бронетранспортьори,водометна техника и др.,но при нормална обстановка изпълняват същите функций и задължения като полицайте от районите управления свързани с опазване на обществения ред и противодействие на престъпността!Жандармеристите/или полицайте от СПС по новому/ имат абсолютно всички полицейски правомощия,в някой случай и по-големи,включително и съставянето на Актове по различните закони по които работи МВР - като ЗМВР,ЗБЛД,УБДХ,Наредбите на Общините и др.!За да състаят Актове по КАТ обаче,съгласно заповед на министъра,се държат изпити по ЗДвП чрез които началниците им определят кой ще пише Актове по кат и кой не!Акт за превишена скорост,протокол за настъпило ПТП,или проба за алкохол обаче може да ви направи само служител на КАТ,само те са оторизирани,съгласно заповед на министъра,да работят с такава техника!
При проверка на МПС дори и конкретния полицейски служител да не е оторизиран да ви състави Акт,закона му дава право да потърси съдействие и да ви"задържи"на място до идването на друг полицейски служител който да ви го състави Акта!"Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
DUCATI Monster
Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX
Comment
-
Паравоенни жандармеристи, Ша са напикам от смЕх.
Момци, ако един полицай ви спре, представи се и поиска да види какво има в багажника ви, покажете му, и му пожелайте приятна вечер.
Гарантирам ви, че ако откажете и поискате заповед и униформения е адекватен може да ви задържи до получаване на заповед. Колко ли ще стоите?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Аз ако съм един полицай и културно поискам да провера багажника,а ,,филанкишията,, тръгне да ми се прави на интересен със заповед за обиск,със сигурност ще търся за какво да се заям с него........................и със сигурност ще намеря....................и то поне няколко неща.....................за които ще му състава актове както и ще го задържа да си чака заповедта за обиск..............................после ако ще да върви да са оплаква и на папата...........................................SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
При мен мога да твърдя, че всичко е на ред - редовен преглед, гражданска, триъгълник, аптечка, пожарогасител. И на двете ми коли. Дори стоят в алфата зад предната лява седалка, а не в багажника. В доблото стоят под шофьорскатя седалка. А да видим за кво ще се заядат?!?
Това, че болшенството нямат задължителните артикули по колите си, не значи , че всички са така.
И да, на алфата багажника си без обоснавана причина, няма да отваря.
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеАз ако съм един полицай и културно поискам да провера багажника,а ,,филанкишията,, тръгне да ми се прави на интересен със заповед за обиск,със сигурност ще търся за какво да се заям с него........................и със сигурност ще намеря....................и то поне няколко неща.....................за които ще му състава актове както и ще го задържа да си чака заповедта за обиск..............................после ако ще да върви да са оплаква и на папата....................................... ....
Sent from my SM-G920F using TapatalkДве неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеПри мен мога да твърдя, че всичко е на ред - редовен преглед, гражданска, триъгълник, аптечка, пожарогасител. И на двете ми коли. Дори стоят в алфата зад предната лява седалка, а не в багажника. В доблото стоят под шофьорскатя седалка. А да видим за кво ще се заядат?!?
Това, че болшенството нямат задължителните артикули по колите си, не значи , че всички са така.
И да, на алфата багажника си без обоснавана причина, няма да отваря.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеКОМПЛЕКСАР!!!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
А тука да не мислиш че ще ти пуснат фъндък.....................SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
Comment