Лошото на бълтарина е, че иска ако има как да влезе с колата си в мястото което е цел на придвижването, а в същото време навсякъде се тръби за обездвижването давашо пагубно отражение на сърдечно-съдовата система, където сме първенци по заболявания.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Годишна такса за паркиране пред блока
Collapse
X
-
Днес например ми се наложи да взема едни изследвания на баща си и да ги занеса на GP-то да ги прегледа.
Прецених, че пеша и с кола е еднакво бързо и естествено тръгнах без кола - на връщане срещнах един човек, който ми уреди работа, от която ще изкарам пари, за която не съм предполагал.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеДнес например ми се наложи да взема едни изследвания на баща си и да ги занеса на GP-то да ги прегледа.
Прецених, че пеша и с кола е еднакво бързо и естествено тръгнах без кола - на връщане срещнах един човек, който ми уреди работа, от която ще изкарам пари, за която не съм предполагал.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеБе то за в "село" пеш се стига навсякъде за до 30 мин., но сега съм "накрай село" и няма чалъм.
Странни неща се забелязват, когато не си с автомобил.
Докато си ходех пеша забелязах един абсурд - млад господин с изискан безупречен костюм в кремаво-бежовата гама изведнъж се шмугна и седна зад волана в някакъв раздънкан изгнил Опел от средата на 90-те години на миналия век.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНе е добре, когато си накрай село - тогава си трябва транспорт.
Странни неща се забелязват, когато не си с автомобил.
Докато си ходех пеша забелязах един абсурд - млад господин с изискан безупречен костюм в кремаво-бежовата гама изведнъж се шмугна и седна зад волана в някакъв раздънкан изгнил Опел от средата на 90-те години на миналия век.
Това в кой квартал на Плевен бешеАко е Дружба,да знаеш че няма нищо странно,това си е в реда на нещата
Ако е 9-та махала района близо до психодиспансера били са сутрудници на Мосад
Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 00:02.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеТова в кой квартал на Плевен бешеАко е Дружба,да знаеш че няма нищо странно,това си е в реда на нещата
Ако е 9-та махала района близо до психодиспансера били са сутрудници на Мосад
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАз навъртам около 1000 км./година на колело из града.
Разход: 100 гр. ракия на ден
Паркирам в коридора.
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеПри разход от 100гр ракия за 2.7 км дневно, което се равнява на ~3.7л/100км ракия, предвид днешната цена на ракията, то по-добре да се возиш с такси.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
В Плевен има много голям паркинг,който общината ползва да оставя колите които са дигнати с паяк там,но може и да се ползва от хора които искат да си оставят колата на добър сигурен охраняем паркинг срещу символична цена.Паркинга е охраняем както от камери така и от физическа охрана,близо е до жандармерията и е 4 левчета за 24 часа.Идеал Петров.Аз винаги си оставям колата там,защото в Плевен винаги съм с някой друг и хем да не ходим с две коли,хем да не се търсят места за две коли пред така или иначе претъпканите паркинзи в града както и в кварталите.А на въпросния паркинг винаги има не повече от 7-8 коли които вероятно са такива дигнати с паяк,явно никой не го ползва този паркинг.Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 23:17.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеПри разход от 100гр ракия за 2.7 км дневно, което се равнява на ~3.7л/100км ракия, предвид днешната цена на ракията, то по-добре да се возиш с такси.Добре, че не кара на 12 или 18 годишно уиски, чеее....
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Честито на пловдивчани, вече официално
http://www.plovdiv24.bg/novini/plovd...a-mesec-632455
http://trafficnews.bg/news.php?id=43304Last edited by lordliness; d.m.y г., 19:25.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениехахахах високо калорично горивоДобре, че не кара на 12 или 18 годишно уиски, чеее....
)
п.п....та електроник е напълно прав...
---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:35 ----------
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеЧестито на пловдивчани, вече официално
http://www.plovdiv24.bg/novini/plovd...a-mesec-632455
http://trafficnews.bg/news.php?id=43304))
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
Comment