If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не ми стана ясно, как в Пловдив ще се определят месата за паркиране за които има повече от един кандидат.
На търг, аз уважавам журналистите и професията им обаче днес слушах едни глупаци търсещи сензации, които изпадаха в екстаз, как местата може ли да стигнат по 100 и повече лева за място, е какво пък някакви 1200 лв на година за кола. И защо тогава внасям над 500 лв. годишно за данъци на колите, след като ако не си платя мястото, може да няма къде да паркирам, данъци определени от общината, за какво се плащат тези данъци?
На търг, аз уважавам журналистите и професията им обаче днес слушах едни глупаци търсещи сензации, които изпадаха в екстаз, как местата може ли да стигнат по 100 и повече лева за място, е какво пък някакви 1200 лв на година за кола. И защо тогава внасям над 500 лв. годишно за данъци на колите, след като ако не си платя мястото, може да няма къде да паркирам, данъци определени от общината, за какво се плащат тези данъци?
Според думите на кмета-само паркоместата за които има повече от един кандидат ще се разиграват на търг.
Какво се случва обаче, ако в един блок живеят с един повече от паркоместата? Излиза, че всички живущи ще трябва да играят на търг за да се реши, кой е този, който ще "отпадне".
Според думите на кмета-само паркоместата за които има повече от един кандидат ще се разиграват на търг.
Какво се случва обаче, ако в един блок живеят с един повече от паркоместата? Излиза, че всички живущи ще трябва да играят на търг за да се реши, кой е този, който ще "отпадне".
На мен ми се струва доста незаконно да ограничат свободното паркиране в целия град, мога да наема няколко места сигурно, въпреки, че пише един апартамент( ако имаш няколко апартамента)- едно място и да ги преотдавам на друг, срещу минимална печалба, има всякакви тарикати.
уж няма да важи за улици, а само за обособени паркинги.
Сега наема за да имаш ламаринен гараж е 30 лв. Ще махнат гаражите( та са ужасни наистина) и на тяхно място, на два гаража ще паркират 3 коли да кажем. Ще губят 15 лв от наема въпреки всичко и ще печелят 45 въпреки , че гаража е махнат и нищо не се предлага в замяна. И ще се крадат винетки на воля. защото аз не съм виждал патрулиращи полицаи от години. Доста недомислено. Става само при условие, че се направят нови паркинги, за които май няма място.
Майната им, все ще се измисли нещо
Ся по новините баш майната каза че сега за гаражна клетка се плаща 29 лв.Като ги махнат щели са увеличат паркоместата и доколкото разбрах само паркоместата на мястото на гаражните клетки ще се дават под наем от 15 кинта месечно за не по-малко от 3 години.Ако желаещите са повече от паркоместата ще се обявява търг.Ако са по-малко седим и чекаме.Тва разбрах.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Ся по новините баш майната каза че сега за гаражна клетка се плаща 29 лв.Като ги махнат щели са увеличат паркоместата и доколкото разбрах само паркоместата на мястото на гаражните клетки ще се дават под наем от 15 кинта месечно за не по-малко от 3 години.Ако желаещите са повече от паркоместата ще се обявява търг.Ако са по-малко седим и чекаме.Тва разбрах.
Аз го казах преди новините скоро ще почерпят челен опит от там и жална ви майка
Аз го казах преди новините скоро ще почерпят челен опит от там и жална ви майка
Аре бе ,чак толко страшно не е,който го бъркат 15 кинта да я кара на вторични и готово.Всеки лев в общинската хазна си е от полза за всички,дори и за гостите на града.И данъците на мах навсякъде,че тарикатите взеха си регистрират мпс в почти офшорни общини без да минават дори от там,а пък си ги карат и паркират навсякъде.
Сложни времена настъпиха...................15-те лева на обикновенния работещ по 12 часа българин няма да дръпне икономиката ни напред.........................а такива тарикати като ония ,,Ковачки,, и ония ,,Баневи,, да оставят сумата му семейства изкарали с честен труд парите си без заплати...................дейба и скапаната му държава................
И последни новини за търговете - като се играе на търг сумата до която се стигне ще се плаща еднократно, таксата ще бъде пак 15 лв.
Сега има 8000 гаража и на тяхно място след премахването им ще има 11000 места за паркиране. До 5 години няма да има гаражи.
Comment