Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква да е следващата ми кола ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
    До сега каза ли поне една истина?
    Аз лично не виждам.
    Като не разбираш от нещо, поне си трай.
    Иначе ти се за това колко си ... и ....... Честно!

Освен да замълча от уважение...и да се уча от хора които бъркат фейслифт с предшественика му... Аз едва ли някога ще ,,стигна това ниво,,...
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
      Странно, че към никого не е адресирано, но вече има припознали се
      Тря си турим лайкове като у фейся, ся щех да ти тегля един лайк
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
        Тря си турим лайкове като у фейся, ся щех да ти тегля един лайк
        Тук сал хейтя ша движи
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Сал облизване (на та**те/гЪза) ни липсва у тоя форум ...
          Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
            Аз едва ли някога ще ,,стигна това ниво,,...
            Със сигурност няма да успееш. Гарантирам ти го.
            Нещо друго грешно да кажеш? Думай, че да се хвана и за него. Че си ми един такъв, интересен.
            Та не разбрах. Сааб-а ли е по-скъп или конкретно твоя кошник на миризлива газ е по-добра от всяка една кола в света? Нали е Сааб. На село като отидеш дори не са чували за това недоразумение, което притежаваш, та може да върви там, че си с най-бутиковата кола, която си купил от европата. Дори БМВ-тата, съпоставката, която ще направиш, са по-евтини. Разбирам каква е целта сега. Та да покажем на запад'о как се живее.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
              Със сигурност няма да успееш. Гарантирам ти го.
              Нещо друго грешно да кажеш? Думай, че да се хвана и за него. Че си ми един такъв, интересен.
              Та не разбрах. Сааб-а ли е по-скъп или конкретно твоя кошник на миризлива газ е по-добра от всяка една кола в света? Нали е Сааб. На село като отидеш дори не са чували за това недоразумение, което притежаваш, та може да върви там, че си с най-бутиковата кола, която си купил от европата. Дори БМВ-тата, съпоставката, която ще направиш, са по-евтини. Разбирам каква е целта сега. Та да покажем на запад'о как се живее.

Ти понеже си голям гъзар за това караш на кюмюр...понеже мирише по малко от газта
              SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Ми не, не съм гъзар и карам посредствена кола.
                Но поле не летя над облаците и да си мисля, че карам космически кораб. Ако имах село и никой не знаеше за марката, може би и аз щях да реагирам като теб. Знам ли. Ма те на. Нямам село и не знам как мислите там.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Абе аз нещо изпускам май. Кучето Оги допреди няколко месеца възхваляваше БМВ, като най-велик автомобил. Щото е имал БМВ.

Дано утре не си купи ЗАЗ, че тогава......
                  Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                    Абе аз нещо изпускам май. Кучето Оги допреди няколко месеца възхваляваше БМВ, като най-велик автомобил. Щото е имал БМВ.

Бобка, тва ЗАЗ-а е супер автомобилче аз съм имал - отоплението е чук! освен тва яко деяни на оф-роуд щото първа предавка му е понижаваща всъщност катери баири кът великанче, обаче има само един проблем как може страничните огледала да са продават в едно найлоново пликче отделно и нямат слгобяване два дена не мога да си сглобя огледалото а то е само ляво

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                      Бобка, тва ЗАЗ-а е супер автомобилче аз съм имал - отоплението е чук! освен тва яко деяни на оф-роуд щото първа предавка му е понижаваща всъщност катери баири кът великанче, обаче има само един проблем как може страничните огледала да са продават в едно найлоново пликче отделно и нямат слгобяване два дена не мога да си сглобя огледалото а то е само ляво
                      А и има дупка с капак на пода, зтава за зимен риболов, без да излизаш от колата.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                        А и има дупка с капак на пода, зтава за зимен риболов, без да излизаш от колата.
                        ето - значи колата е супер щото такива екстри дори Ролс нямат а камо ли Беенве

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение

Той и алфата хвалеше докато не се отърва от нея

Comment

• Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
                            ам нека се кефи човека утре ще си купи нещо друго пак ще му се кефи

Comment

• Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
                              Именно, момчето харесва и хвали това което има понастоящем. После....кучета го яли....

---------- Post added at 18:00 ---------- Previous post was at 17:59 ----------

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                              ето - значи колата е супер щото такива екстри дори Ролс нямат а камо ли Беенве
                              Е значи му е рад на ГАЗ 53 А. В краен случай може и ЗИЛ 130 късата база.

Comment

• Поствам и чекам отзиви http://brato.bg/21318-искаме-по-една...и-волга/
                                http://www.cross.bg/novata-lada-nova...#axzz46UBMgqTn
                                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                                X