Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква да е следващата ми кола ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Оставере човека да диша бре,какво му се нахвърлихте

изпратено чрез Tapatalk,от S6
    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

шут — съществително име, мъжки род (тип 1a)

Значение
      шу̀тът, шу̀та, мн. шу̀тове,
      1. ист. Придворно лице, чиято задача е била да разсмива владетеля; смешник.
      2. Прен. Пренебр. Човек, който досажда с неуместните си шеги или с неуместното си поведение.
      прил. шу̀товски, шу̀товска, шу̀товско, мн. шу̀товски.

Забавляваме се просто

Comment

Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
        http://www.autoweek.nl/autotest/881/bmw-520i-executive

520i, от твоя източник

Само където 520i 170pk няма...цъкни страницата на долу и погледни техн. данни...и спри да са излагаш...

---------- Post added at 17:39 ---------- Previous post was at 17:22 ----------

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
        Model/uitvoering Jaren Nw.prijs

520i
        96-00 G B 4 H 38.934

520i
        96-00 G B 4 A 41.181

--------------------------------------------------------

Model/uitvoering Jaren Nw.prijs

9-5 2.0 t
        97-01 - B 4 H 36.280

9-5 2.0 t
        97-01 - B 4 A 38.776

Това е от Auto Week - сайтът, който ти даде за пример...
        Не е късно да осъзнаеш какви тъпотии ръсиш всеки път с малоумните ти мнения. Вместо да се мислиш за всезнаещият, вземи си един път поука и спри да бълваш форума с лайна!

Макарон ли си спагет ли си...първо пий си там ,,първокласната лимонада произведена и бутилирана от мургави алхимици в мазата на отсрещния блок и не ми бери грижа аз какво пия... а другия шит който си написал...без линкове нали се сещаш къде можеш да си го завреш...
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
          Само където 520i 170pk няма...цъкни страницата на долу и погледни техн. данни...и спри да са излагаш...

а другия шит който си написал...без линкове нали се сещаш къде можеш да си го завреш...
          Споко, имам по-добро от линкове. Ето шотчета от твоята страничка бате Сравнявай ги по каквито искаш критерии.

http://imgur.com/a/AtfTH
          Last edited by acho_; d.m.y г., 18:47.

Comment

---------- Post added at 17:39 ---------- Previous post was at 17:22 ----------

Макарон ли си спагет ли си...първо пий си там ,,първокласната лимонада произведена и бутилирана от мургави алхимици в мазата на отсрещния блок и не ми бери грижа аз какво пия... а другия шит който си написал...без линкове нали се сещаш къде можеш да си го завреш...
            Tова нещо което ти стои в главата е крайно не достатъчно, за да се сетиш и потърсиш малко в сайта, който си ни дал уж за пример на измислиците ти, колко по-скъпа като нова е шведската вектра сравнение с 5та серия.
            Много ме кефиш колко си тъп и не грамотен, дори вместо кавички използваш запетаи
            С не търпение очаквам отговора ти след скрийншотите от колегата ...

p.s. BMW 520i Е39 170hp има ... -> M54B22 е кода на двигателя
            Last edited by italfen; d.m.y г., 20:55.
            Now: 156 2.5 V6 24V
            Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Каква авто драма се заформи, Саап срещу БеЕнВе. Да смемя заглавието ако ще Ви е по-удобно ?
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Застава Юго си купи. Перфе е
                Mercedes S320 W220
                Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++

Comment

Щях линк да искам...че тоя скрийн шот ми е много върчащ нещо...ама мани зарежи...

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                    Забелязали ли сте, че ако някой български чичи постигне нещо дребно, ама твърде късно, когато е станал чичи вече, в него назрява едно такова самочувствие, сякаш е най-успелия човек от родна България и приема дори критиката и упреците надменно, щото той е вилик? Също така повечето чичита по изтъкват нон стоп употребата на алкохол - престижно, когато до скоро си жулил лимонада.

Иначе по темата: в този ценови диапазон има достатъчно други интересни коли: Audi A4, Audi A3 sportback, BMW 1, Citroen C4 Picasso, Fiat Croma, Honda Accord, Ford Mondeo Mazda 5, Mercedes B class, Opel Zafira, Peugeot 308, Seat Altea, Seat Leon, Skoda Octavia, Subaru Forester, Subaru Outback, Toyota Avensis, Toyota Auris, VW Passat...всички тия коли имат плюсове и минуси. В който форум да пишеш все ще има доволни и недоволни. Отиваш, гледаш, караш, взимаш.
                    Е....не, хайде да се аргументираш кой е чичи в тая тема....поне веднъж го цитирай....а след това аз, ще ти кажа каква е разликата между чичито и теб...)
                    п.с...чудя се, аз ли съм, кученцето Огиитаткодоги ли е...или...?
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Важното е да пийваш и да не напрегаш кръвоносния съд... Сааба е велик...Опел! Па сигурно и сега го чувстваш като още по специален, щото караш кола на производител, който вече не произвежда.

Кажи ся 9-3 Саап дали става 2.2 дизеляка! Качествен ли е? Вървят ли на поразия тия 122 коня...не се сещам него с кое BMW да го сравняваме...то моеш ли го кравниш с нещо тоя невероятен автомобил?
                      www.facebook.com/workshox

Comment

Важното е да пийваш и да не напрегаш кръвоносния съд... Сааба е велик...Опел! Па сигурно и сега го чувстваш като още по специален, щото караш кола на производител, който вече не произвежда.

Кажи ся 9-3 Саап дали става 2.2 дизеляка! Качествен ли е? Вървят ли на поразия тия 122 коня...не се сещам него с кое BMW да го сравняваме...то моеш ли го кравниш с нещо тоя невероятен автомобил?
                        Пак не посмя да цитираш точно...)...щях да те нахраня подобаващо....А що се отнася за момчето със сааба го познавам реално........ и виртуалната ви представа е грешна, но както и да е...
                        п.п.ShoxXx. от мен да знаеш, който лавира винаги изпуска някой завой....
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Човече виждам как изгаряш от желание да се заяждаш с мен...аз по принцип не съм заядлив но почне ли някой да дърпа бика за рогата...обикновенно го хваща за едно друго място.Сега ти разеснявам какво е Сааб.Марката Сааб е предназначена за доста тесен крък от потребители със съвсем различно виждане от това че перфекния автомобил трябва хем да е много лъскав отвън,хем да го товариш като москвич и да пътуваш с него до Виена и обратно,като е желателно да е с голям преден капак че по пътя до Виена и обратно да можеш да хапваш на него кренвирши с лютеница по паркинзите,и да пиеш лимонада произведена в някоя маза на Люлин 6,хем да се дърпаш с нея по светофарите.Те за такива потребители са измислили пасати и голфове дето им викат Ауди.Като в последствие разбрахме че и за дърпане по светофарите не стават,че яде ,,шамари,, от разни пунтота и сеати.Така че човече гледай си там в паничката,че както викат старите комарджии ,,Не си насилвай късмета,да не те насили той...,,

Comment

Само където 520i 170pk няма...
                            До сега каза ли поне една истина?
                            Аз лично не виждам.
                            Като не разбираш от нещо, поне си трай.
                            Иначе ти се за това колко си ... и ....... Честно!
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Човече виждам как изгаряш от желание да се заяждаш с мен...аз по принцип не съм заядлив но почне ли някой да дърпа бика за рогата...обикновенно го хваща за едно друго място.Сега ти разеснявам какво е Сааб.Марката Сааб е предназначена за доста тесен крък от потребители със съвсем различно виждане от това, че перфекния автомобил трябва хем да е много лъскав отвън,хем да го товариш като москвич и да пътуваш с него до Виена и обратно,като е желателно да е с голям преден капак, че по пътя до Виена и обратно да можеш да хапваш на него кренвирши с лютеница по паркинГите и да пиеш лимонада произведена в някое мазе на Люлин 6,хем да се дърпаш с нея по светофарите.Те за такива потребители са измислили пасати и голфове дето им викат Ауди.Като в последствие разбрахме че и за дърпане по светофарите не стават,че ядат ,,шамари,, от разни пунтота и сеати.Така че човече гледай си там в паничката,че както викат старите комарджии ,,Не си насилвай късмета,да не те насили той...,,
                              Очевидно не си в БГ, но моля те обърни внимание на правописа и пунктуацията.

Иб*х тоя подбран кръг от хора, дето кочините струват по 3000-4000лв вече или те са били купени от неправилните хора едно време и затова са на тия пари, а правилните хора, които знаят кво е шведски опел (малки букви) си ги карат и за нищо на света не ги продават. Иначе ние с късмета ми се насилваме редовно и ни се получава, щото който рискува пичели, а ти очевидно като нямаш кво да кажеш и почваш да загрубяваш. Свежото е, че ти тва, дето го пишеш го и мислиш и ти е част от живота, а аз пиша в обедната почивка и се смеем с колегите после как мой да има ора като теп, които явно губят връзката с реалността. И тва за Пунтото можеш да ми го повтаряш по края на живота си, ама няма да ме трогнеш особено. Ама продължавай де, да си постоянен не е лошо.

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                              Е....не, хайде да се аргументираш кой е чичи в тая тема....поне веднъж го цитирай....а след това аз, ще ти кажа каква е разликата между чичито и теб...)
                              п.с...чудя се, аз ли съм, кученцето Огиитаткодоги ли е...или...?
                              Не си ти споко! Пък и да си ти, в крайна сметка в тоя раздел нали нищо не се взима насериозно...или бъркам май? Щото ако са сериозни нещата, да спра да пиша, да не ме нахрани някой!
                              Last edited by ShoxXx; d.m.y г., 10:33.
                              www.facebook.com/workshox

Comment

Странно, че към никого не е адресирано, но вече има припознали се
                                Now: 156 2.5 V6 24V
                                Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Working...
                                X