Известие

Collapse
No announcement yet.

Италфест 2017, кога къде как защо и тн!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не!
    Добър е чадърът. И пистата изглежда сносна. Ама нашата фенка си е най-добра. Не, че сме си наши, ама сме си най-хубави!
    Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
    Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
    Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение
      Не!
      Добър е чадърът. И пистата изглежда сносна. Ама нашата фенка си е най-добра. Не, че сме си наши, ама сме си най-хубави!
      Абе спор няма. Ама .... аз си падам по дълъг и хубав крак пусто да остане.
      А как ми се иска един такъв чадъъъъъъър ....

Comment

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
        И какъв е проблема тия дисциплини да се състоят когато има трак-дей или в отделно мероприятие. Що трябва точно по време на феста да бъдат?
        E защо пък да не бъдат.Точно кога е имало някоя от тия дисциплини е било наи-интересно,както беше 2007-ма,2008-ма.
        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Ха-ха-ха, някои хора тука дават нагледен пример за верността на твърдението "чукча писател, чукча не читател". Няколко пъти, на няколко места беше написано, че се разделят мероприятията - спортната част ще е отделно от фестивалната. Ама не, та не... Е хубаво де, решението е просто - хващате се и го правите, а не да чакате наготово. Ама пусти му бай Ганьовски нрав...
          145, 1.6 boxer
          156, 2.4 JTD - ex
          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
            Абе спор няма. Ама .... аз си падам по дълъг и хубав крак пусто да остане.
            А как ми се иска един такъв чадъъъъъъър ....
            Краката са без значение.....остават назад
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
              E защо пък да не бъдат.Точно кога е имало някоя от тия дисциплини е било наи-интересно,както беше 2007-ма,2008-ма.
              Ок, да приемем че няма проблем да бъдат заедно с феста. Това не отговоря на въпроса има ли проблем (и какъв точно е той) да бъдат в отделно от феста? В друг ден, друг месец, който е мераклия за едното ще дойде на него, който е мераклия за другото ще дойде за другото, който е мераклия и за двете ще дойде и на двете. Къде точно е проблема, продължавам да не разбирам?

А това кога е било най-интересно вече два пъти го повтори, но е доста субективно. На теб ти е било най-интересно тогава. На мен пък са ми били еднакво интересни всичките, на които съм бил, така че сега кой е бил най-интересен, всеки си има вкус и е въпрос на лично усещане...
              Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
              Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Как па не разбрахте, че Италфест-а трябва да е на Калояново, да има драг от началото до края, най-добре ще е ако се проведе заедно с БМВ събора и точка. Всичко друго и всички други миришат и за нищо не стават. Ако може и да раздават нещо безплатно, за да не се мине някой, ако мероприятието е на повече от 20 км от милото, родно място и нещо не му хареса.
                Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                Mazda 6 2.3 2005
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
                  аЦки смях ме напушва, когато чета, че анти клубния и антимасовния е решил сваля правителство и да води повсеместни манифестации!. "Яхни вълната от недоволство" е успешна тактика, като не можа да пробиеш с идеи във вече изградена структура - издигни конкурентна и вършей.

Като са толкова ерудирани и способни вечните мрънкачи, що не организирате един фест на Шипка догодина - кеф ти красив път до мястото, кеф ти патриотизъм, кеф ти природа!
                  еее къде си бе не сме се виждали от години зачезна някъде ти приятелю жалко ... нищо де, ние останахме а и минаха години и поостаряхме все пак имаме си и деца и за тях мислим нали се сещаш а и като се знаеме от толкова години какво ни пречи да се знаем още по-дълго време

Comment

нека нашата фенка не се сърди, но това е доста добро
                    http://clubalfaromeo.com/forum/attac...5&d=1472753563
                    тази девойка е от това място :
                    https://www.youtube.com/watch?v=jWckRccXLwI
                    Та така май се прави фест, на такова място, където автомобилите могат да се представят във цялата им светлина, феста е събирателен образ на дадената марка и е изграден от много каране и много изложения ... за всеки посетител има интересна част, и те всичките текат паралелно, за да не му се досади на някой
                    Отделен е въпроса, че организатора има грижата да привлече значими представители, за да има какво да се види.
                    ... случайно съм бил на това същото място на Европейските фестове на Мини и Порше ... та така се прави ...

ето дори и за малките има каране
                    https://www.youtube.com/watch?v=HlGxsE6eKW8

нали
                    https://www.youtube.com/watch?v=_bVLSqXuwXA
                    Last edited by ICI; d.m.y г., 00:06.

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                    YouTube
                    evo2 600

Comment

Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
                      Тази девойка я нямаше там.

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                      Краката са без значение.....остават назад
                      абе те краката може да остават назад, ама може и да не. И друго си е да ги чувстваш. Мен големи ц..и не ме вълнуват

Comment

Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
                        Та така май се прави фест, на такова място, където автомобилите могат да се представят във цялата им светлина, феста е събирателен образ на дадената марка и е изграден от много каране и много изложения ... за всеки посетител има интересна част, и те всичките текат паралелно, за да не му се досади на някой
                        Отделен е въпроса, че организатора има грижата да привлече значими представители, за да има какво да се види.
                        ... случайно съм бил на това същото място на Европейските фестове на Мини и Порше ... та така се прави ...

ето дори и за малките има каране
                        https://www.youtube.com/watch?v=HlGxsE6eKW8

нали
                        https://www.youtube.com/watch?v=_bVLSqXuwXA
                        Така се прави ама тука не трябва да е така,сам виждаш.
                        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                          Така се прави ама тука не трябва да е така,сам виждаш.
                          И за съжаление никога няма да стане така. Па и чуждите форуми като ги четеш и сравниш с нашия, хептем .....

Comment

Ей го пак....мрън, мрън па дрън...темата съвсем ясно бе казано, къде желаете да бъде през 2017......аз бих добавил и с какво бихме помогнали като даваме дадено предложение.....иначе няма как да ги стигнем американците)...тоез италиянците...и не да казваме :гледай какво правят хората, а гледай. какво направихме ние.....
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Не се чудете за феста 2017 г, просто следвайте новата концепция, тази година на паркинга на Метро, догодина на Кауфланд....Практикер, Джамбо, Лидл, поне вериги магазинини бол в България.
                              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

И за съжаление никога няма да стане така. Па и чуждите форуми като ги четеш и сравниш с нашия, хептем .....
                                А, да ти кажа, аз като ги чета... откачалки и мераклии за себеутвърждаване (щот нямат къде другате да се доказват) и в alfaowner-a има...

PS. От последните четири коментара имаше един смислен и три мрънкане как се правело по белия свят, ама тук нямало да стане и как трябвало да следваме новата концепция - като знаете как се прави - имате цяла година на разположение, грабвайте се и го правете. За една година организация, ако почнете от утре, не ше догоним италианците ами ше ги отнесем кат куцо пиле домат. Ама ако нямате намерение да си мърдате пръста, ам така си мрънкате само... да ви кажа е безмислено
                                Last edited by Sm0k; d.m.y г., 21:17.
                                Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                                Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Working...
                                X