Известие

Collapse
No announcement yet.

Италфест 2017, кога къде как защо и тн!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Ти не работиш ли в ЦИК? С твоите способности да "интерпретираш" анкетни данни, няма как да не работиш в ЦИК
    Ми то си требе некой да ви налее акъл у кратуните. Кой смята като теб? Немаш и 5% изборна активност, а се пъчиш
    А ти се ориентирай в покупко-продажбата на гласове

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
      Ми то си требе некой да ви налее акъл у кратуните. Кой смята като теб? Немаш и 5% изборна активност, а се пъчиш
      А ти се ориентирай в покупко-продажбата на гласове
      Не мога да разбера, що си губиш времето с тоя форум ами не се захванеш с политика.

Ти имаш перфектните предпоставки да бъдеш български политик:

Много говориш, малко казваш и то предимно - глупости....и до ушите си в *ай*ата

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Не мога да разбера, що си губиш времето с тоя форум ами не се захванеш с политика.

Ти имаш перфектните предпоставки да бъдеш български политик:

Много говориш, малко казваш и то предимно - глупости....и до ушите си в *ай*ата
        Ма пак има нещо над. Докато вие сте изцяло в тях, и реално, и идеалистично

Comment

КЛЮЧ !!!
          Поредната тема в която никой не говори за това което пише в заглавието. Що бе хора...?
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Офф, и тука ли ще си ги мерите ???

Дее*а и модераторите - едно време всички ни плюеха, но във форума имаше ред!
            Сега във форума има "демокрация", и вижте до какво води тя:

- модератори, които нямат интерес да си вършат работата;

- модератори, които си позволяват да нарушават правилата;

- модератори, които НЕ са модератори...

Ма то и управлението на клуба е същото ... Всеки си чопли единствено собствената изгода.

Някой може ли да поръча евтинки плакати с надпис "ОСТАВКА" на тях??? Аз искам поне два!!!
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Аз имам лепенки в колата,мога да ти пратя. Останаха ми от "ОРЕШАРСКИ".
              Много ди прав за липсата на адекватна реакция,всъщност каквато и да е реакция от модераторския екип.

-----------
              Пай сеее ...
              Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                Струва ми се, че бъркаш стандарта...ти на наши фестове...Ферари виждал ли си...?...някое друго старо Мезерати и една година на Лесново по ново...и едно 4С....преди две години на Калояново
                Ае да се разпростираме според чергата си....
                Ето ти шанс...заповядай 2017г...организирай го в Русе....със сигурност ще дойда.....ще се радвам дори и съвсем малко да наподобява на клиповете ти.....
                Ами аз на наши фестове не съм виждал и други Итал-екзотики, които въобще не липсват особено в София, на които собствениците явно нямат интерес или просто информацията за да присъстват.

Организатора трябва да се погрижи за присъствието на коли от тоя род, връзки със собствениците, покани, ясно че е друго нивото
                Няма как иначе да се получи нещо интересно за публиката.

А в Русе няма писта Идеята на тия клипове е, че фестовете се правят на писта Не ставаше дума за Итал екзотики и Легенди по фестовете ... не че няма.

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                YouTube
                evo2 600

Comment

Working...
                X