Известие

Collapse
No announcement yet.

трошките аут?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re:

Първоначално публикувано от pr_00f
    Първоначално публикувано от Alexanderbb
    ей интересна тема и веднага се сдъфкахте, само как пропуснахте да зачекнете темата за Софиянци и селяни. Ама айде да погледнем едновременно няколко неща......

И сега се започва

Бтв по темата- преди работех на узунджовска и витошка, за една година съм ходил 3 пъти с кола на работа, и то само защото ми се е налагало да карам нещо или да пътувам в последствие. Просто си спестявах паркиране в тази зона, задръствания и прочие бози. (само за пример веднъж се засичам с Вальо на витошка и солунска, аз пеша той с кола, до джамията се движехме заедно) Та от къв чеп ти е да ходиш с кола в центъра - само да си правиш главоболия излишни.
    Напълно съм съгласен!!! Аз понеже живея към Вито6а и като слизам към центара по надолу от НДК не слизам. Оставям си там колата и пе6а... Просто не мога да понасям тия задръствания и затова предпо4итам да походя. Обаче малко хора са на това мнение..
    Lexus IS200

Comment

Па на мен и майка ми и баща ми и дядо ми и цялата ми рода са селяни.
      И аз съм селянче дошло в голямата града. Е и ?

Селянин да се наричам - първа радост е за мене

п.с.
      А на предишната работа си хоедех по 5 км на ден, и сега много ми липсва.
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от Abarth
        Първоначално публикувано от pent
        каквото и да стане, каквото и да се реши, не трабвя да се оплакваме. трябва да се отучим от този поголовен рев и мрънкане които ни обземат при първата промяна на правила или закони. С напредването на времето дано се промени манталитета на хората, както и на управляващите ни.

конкретно по темата: трошките - аут! който няма пари да си позволи кола, няма да кара, ще се оправя с каквото може! Велосипед, мотопед и тн! Няма да открием огъня я!
        Дали па точно така ше стане,карам с черни стъкла,нямам преглед и без тва скоро ше ми спрат колата от движение и това няма да ме спре да карам и да си върша работа,куките могат да ме хванат за к*ра
        Само да те питам- нали знае6 4е без преглед не ти важи Гражданската!! и като помеле6 някой, 6те трябва да си продаде6 апартамента и да остане6 на улицата, за да му плати6 обез6тетението!!!
        Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
          Па на мен и майка ми и баща ми и дядо ми и цялата ми рода са селяни.
          то си ти личи :P добре че е жинътъ да опраи фасона на чавето :P
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Айде да се изкашлям и аз . За трошките- абсолютно съм съгласен, че трябва опасните коли да бъдат спряни. Но не по критерий Лади и Мерцедеси, а по критерий безопасност. Виждал съм Лади, доста по-поддържани от по-голямата част "западни" коли. И знам колко хора карат "бегачки" без спирачки и гуми. Иначе за дядковците, дето си карат москвичите по 2 пъти в месеца да си ходят на лозето- с такси ще им излиза доста по-евтино, ама друго е да палнеш москвича.
            А за центъра- верно си е мазохизъм да тръгнеш да паркираш там, но ако трябва да сменяш три транспорта- какво правим? Нека ги въведат тези ограничения, но след като построят метрото и оправят градския транспорт. Иначе си е чист рекет.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Аз примерно съм съгласен да забранят движението в целия център, но да си има паркинги, където да си оставиш колата и след това да си отидеш за където си тръгнал пеша.Това вече е съвсем друго

П.П. - И аз много обичам да ходя пеш
              Обаче не сред облаци прах

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
              == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

и аз много обичам да ходя пеш до колата си
                Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

Първоначално публикувано от raitchev
                  Като ти гледам аватара и на разходка в планината ходи6 с нея
                  Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control

това е от доспат малко по надолу е язовира
                    Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control

Ее бил съм там много е яко за палатка. Ама само незнам с тая алфа как си се придвижил по черния път, 6тото тоя по който ние минавахме бе6е с бая дълбоки коловози..
                      Lexus IS200

Comment

[quote=Mind_Control]
                        Първоначално публикувано от "Mind_Control":qobhjz28

Ее бил съм там много е яко за палатка. Ама само незнам с тая алфа как си се придвижил по черния път, 6тото тоя по който ние минавахме бе6е с бая дълбоки коловози..[/quote:qobhjz28]

е това е малко преди стената в една отбивака при завойчетата
                        Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

колеги не забравяйте коя е темата в която пишете.....
                          98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Пак ще се печелят пари.... Катализаторите и старите коли са им последна грижа. Първо да оправят светофарите и да раздигат колите, които пречат на движението по важни софийски улици. Неможе на "Сребърна" (бившата "Сребърна") и "Арсеналски" да ти свети зелено за ляв завой, а в това време за направо да е червено... малоумие. Неможе на същата тая "Сребърна" (улица с 4 платна за движение) да има ляв завой ?!?! Нека има на пресечката с "Гоце Делчев" и "Нишава" примерно, но да сложат цял светофар за тоя ляв завой (не знам улицата, но светофара е доста нов)... знаете каква тапа става ! Ще покараш още 1-2км, но няма да е задръстено ! Това са само 2 глупави примера, а в София има адски много такива недомислици. Като махнат и спрелите до тротоара коли на по-големите улици и булеварди и ето резултат. Нека има такси за центъра, но живущите там да имат паркинг и то на сносна цена. За работещите.... то не само в центъра това явно е проблем на работодателя или на самия работещ. В бизнес парка не е по различно, нали Владе Да не говорим, че околовръстното го разширяват вече незнам колко години (аз съм в София от и си е все толкова широко. Трябва мислене, ама никой не иска да мисли. Пари им трябват на хората.

Тртей знеш ли я тая, дека ако не сме ние от село, вие софянци сте живи измреле !

А иначе 300лв са егати заплатата Аз съм работил и за 120лв... в София
                            Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от MONI
                              колеги не забравяйте коя е темата в която пишете.....
                              аз съм с катализатор и в планината
                              което ме навежда на мисълта хора от провинцията къде ще си оставят колите ако нямат катализатори а идват например за стройко в ндк
                              и защо не го направят за цялата страна ами само за софия, в другите големи градове да не би да е по малко мръсен въздуха
                              Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

Забравих да попитам и затова пак сме тук. Чух за светофарите, че били отдадени на концесия ? Верно ли е ? Щото ако е, то става ясно, що изникват така бърже...

Също така всички тия бетоновози и трактори в час пик... там ли им е мястото ? Това също ли е нормално за Европа ?
                                Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Working...
                                X