Известие

Collapse
No announcement yet.

РЕФЕРЕНДУМ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мислиш едно, а правиш друго...това не е на добре....не виждам как Радев ще махне Москов....колегата 546 е кореняк софиянец, ама живее във Варна....ей сега гледам по тв поредната фуста на Бойко.....пет пъти Лилямчето каза ако....и убеждава колко са добри....не може да разбере, че са се накали ....не мога да разбера бате Гойко, защо се крие зад фусти, а не излезе и да каже, че нещата са зле....постоянно ми говорят за некви магистрали дет след откриването им на втория ден пропадат....а бе просто заеби....
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение

Такива, като теб, в София са бол. Седи си там най-добре
      Е ти си рядко несхватливо копче,разбра ли за какво си пишем с Боби?
      става дума за нашите политици, които поздравявам с това мое любимо парче
      https://www.youtube.com/watch?v=UTL4JN-L3pQ
      А освен това такива като мен в София почти нямаш. И според теб аз от къде съм ?
      и какво значение има кой от къде е и къде е?
      Живот и здраве да си купя некое селско имотче и като се изнеса там да не мислиш ,че ще стана по-различен.
      П.С. Сега гледам една съседка си простира чаршафите под терасата ми,в градинката до детската площадка и това ме кефи .
      Пожелавам ти да имаш такива съседи.
      Last edited by 546; d.m.y г., 13:39.

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        ....не виждам как Радев ще махне Москов....
        разбире се директно не може, но тиквата като подаде оставка, Москов е чао. Затова аз съм за Радев

Comment

• Да заявиш, че ще сдадеш властта, ако твоят кандидат не спечели и в седмицата преди балотажа да признаеш, че си излъчил погрешния кандидат..........това мога да си го обясня само с едно от двете (или взети заедно):

1 - Силно желаеш предсрочни избори.
          2 - Не ставаш за политик.

Чалгаджията започна да се излага:

https://www.actualno.com/politics/v-...ws_574444.html

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Или,ще се окаже договорката вярна. М..ка им ... да си хвърля оставката.

Пиринска леска,ще помогне да се отстрани този тумор ...

Пай сее ...
            Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
              Е ти си рядко несхватливо копче,разбра ли за какво си пишем с Боби?
              става дума за нашите политици, които поздравявам с това мое любимо парче
              https://www.youtube.com/watch?v=UTL4JN-L3pQ
              А освен това такива като мен в София почти нямаш. И според теб аз от къде съм ?
              и какво значение има кой от къде е и къде е?
              Живот и здраве да си купя некое селско имотче и като се изнеса там да не мислиш ,че ще стана по-различен.
              П.С. Сега гледам една съседка си простира чаршафите под терасата ми,в градинката до детската площадка и това ме кефи .
              Пожелавам ти да имаш такива съседи.
              Това, че си от София за мен не значи нищо. За мен има граждани, селяни и селяндури. Жалкото е, че селяндурите вземат връх и се нанасят масово в Софето. Теб не те познавам, но имаше едно две изказвания, които ми се сториха доста тъпи и ограничени. Иначе и аз бих живял във Варна, хубаво е, но зимата е гадно. Колкото до комшийката, минал съм по тоя път. Сега си имам семейство, две деца и не ми се занимава с простотии. Всички обещават, че няма да ми се весят на врата и после нема отърване

---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:39 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Да заявиш, че ще сдадеш властта, ако твоят кандидат не спечели и в седмицата преди балотажа да признаеш, че си излъчил погрешния кандидат..........това мога да си го обясня само с едно от двете (или взети заедно):

1 - Силно желаеш предсрочни избори.
              2 - Не ставаш за политик.

Чалгаджията започна да се излага:

https://www.actualno.com/politics/v-...ws_574444.html
              Слави е слаб, с някои силни изяви. Но екипът му не е на ниво. Аз Кулеков не го харесвам
              Боко подражава на Тато, ама Тато беше селски хитрец и лавираше яко. А тоя само се пъчи - нови магистрали, които след една година са на нивото на татовите, рушащи се тунели, ....
              Само като го погледна сега как се е угоил и какви ги плещи ми е чудно как го търпят толкова проценти. Едно време Божков взимаше 10%. Този, според големите индустриалци дето го призовават да не подава оставка, взима 40%

Йотова е опасна, но мисля, че Радев ще се справи с нея
              Last edited by Alex_26; d.m.y г., 20:50.

Comment

Т
                Йотова е опасна, но мисля, че Радев ще се справи с нея
                Като подаде оставка, коже би!? Откак Бате откри тоя способ за справяне с проблемите, нещата вече не са същите.
                Значи Радев не се справи с ВВС, но с ВВС, Флотът, Армията ,външната политика и Йотова взети заедно, ще се справи?
                Как стигна до тоя извод? Слуша го какво говори, гледаш какво е направил, гледаш кой го е издигнал, лично го познаваш или просто така ти се иска? Ако не е нито едно от изброените - моля просветли ме.
                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                  Като подаде оставка, коже би!? Откак Бате откри тоя способ за справяне с проблемите, нещата вече не са същите.
                  Значи Радев не се справи с ВВС, но с ВВС, Флотът, Армията ,външната политика и Йотова взети заедно, ще се справи?
                  Как стигна до тоя извод? Слуша го какво говори, гледаш какво е направил, гледаш кой го е издигнал, лично го познаваш или просто така ти се иска? Ако не е нито едно от изброените - моля просветли ме.
                  Той не може да оправи нищо по принцип. Трябва да си министър председател с абс. мнозинство в парламента за да можеш. Но, военни, служили под негово командване, казват, че бил точен. И там където свършва армията, започва ВВС.
                  Ти за МАЙКАТА ли ме агитираш? Тя ми е противна заедно с оня, дето я издигна. И за протокола НЕ СЪМ бспар или дори симпатизант. Ако Марешки беше пуснал безинджийницата в Сф овреме, щеше да е доста напред

Comment

Той не може да оправи нищо по принцип. Трябва да си министър председател с абс. мнозинство в парламента за да можеш. Но, военни, служили под негово командване, казват, че бил точен. И там където свършва армията, започва ВВС.
                    Ти за МАЙКАТА ли ме агитираш? Тя ми е противна заедно с оня, дето я издигна. И за протокола НЕ СЪМ бспар или дори симпатизант. Ако Марешки беше пуснал безинджийницата в Сф овреме, щеше да е доста напред
                    Аз не агитирам. За да избегнем всякакви недоразумения - в бюлетината ми на балотажът ще пише - ПИСНА МИ(и ясно съзнавам че това ще е послание към мен самият).
                    Просто ми стана интересно - как реши че Рдев ще се справи с Йотова. Не зная дали тя е опасна, но ако трябва да гадая, от това което се вижда, бих предположил че ще се случи обратното. След като съзнаваш че Радев не може да оправи нищо по принцип, не те ли притеснява фактът че Марешки се кандидатира за президент, не за министър-председател?

Comment

Радев не се справи с ВВС - хахаха
                      А Борисов се справи с МВР кат беше гл. секретар.
                      Стига бе, пий едно уиски, че тая логика е на сух режим.
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

Аз не агитирам. За да избегнем всякакви недоразумения - в бюлетината ми на балотажът ще пише - ПИСНА МИ(и ясно съзнавам че това ще е послание към мен самият).
                        Просто ми стана интересно - как реши че Рдев ще се справи с Йотова. Не зная дали тя е опасна, но ако трябва да гадая, от това което се вижда, бих предположил че ще се случи обратното. След като съзнаваш че Радев не може да оправи нищо по принцип, не те ли притеснява фактът че Марешки се кандидатира за президент, не за министър-председател?
                        На тези въпроси има отговори от самите те. Потърси ги. Но Радев дали ще се справи с Йотова или не, е без значение. Президентството е само представление.
                        А колкото до Марешки какво мисля аз - това му беше репетиция. Той без партия мин. предс. не може да стане, освен служебен. Ама няма кой да го избере

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                          Радев не се справи с ВВС - хахаха
                          А Борисов се справи с МВР кат беше гл. секретар.
                          Стига бе, пий едно уиски, че тая логика е на сух режим.
                          Справи ли се Борисов!? А-а-а, може би предполагаш че аз някога, някъде съм написал нещо такова.
                          Яж тикви, идва хелуин, ще поскъпнат.

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                          На тези въпроси има отговори от самите те. Потърси ги. Но Радев дали ще се справи с Йотова или не, е без значение. Президентството е само представление.
                          А колкото до Марешки какво мисля аз - това му беше репетиция. Той без партия мин. предс. не може да стане, освен служебен. Ама няма кой да го избере
                          Нищо не разбрах. Попитах защо мислиш че Радев ще се справи с Йотова. Къде да търся?
                          Интересно ми е какво ще сътвори Марешки. Ако това което мислиш е вярно, то събитието предстои скоро. Щото това трябва да е генерална репетиция. Тъй де, нали първо се кандидатира за кмет....
                          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:09.

Comment

....Просто ми стана интересно - как реши че Радев ще се справи с Йотова. ..
                            Йотова е в лебедовата си песен. Вицето беше запазено за АБВ, но не се разбраха. Корнелия елегантно праща Йотова далече от БСП. Стане ли вице, връщане към БСП няма. Аз ще гласувам за Радев без да притеснения за Йотова.

Comment

• Първоначално публикувано от aav Покажи съобщение
                              Йотова е в лебедовата си песен. Вицето беше запазено за АБВ, но не се разбраха. Корнелия елегантно праща Йотова далече от БСП. Стане ли вице, връщане към БСП няма. Аз ще гласувам за Радев без да притеснения за Йотова.
                              Тоест - Радев е партийният кандидат а Йотова е хавлията, или....? Нищо не разбрах, освен че ще гласуваш за генерала, което не ме интересува. Интересно ми е защо.

Comment

... Интересно ми е защо...
                                Защото част от "важните" ги познавам от първо лице единствено число, включително Б.Б. Радев е от БСП, колкото Плевнелиев от ГЕРБ. Странно е че питаш

Утре ще ви покажа баланса на банката за развитие, да видите как ГЕРБ правят помен с чужда пита. За санирането говоря, ако някой не е разбрал

Comment

Working...
                                X