Известие

Collapse
No announcement yet.

РЕФЕРЕНДУМ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    Референдумът е основна форма на пряка демокрация, чрез него народът осъществява държавната власт непосредствено, отговаряйки на решение на поставен въпрос само с „да” или „не”.......
    Аз такава демокрация не виждам у нас....
    Баш тъй.
    За това и отговорът тук е - "да бе, да".
    Иначе, при нас има само едно пряко нещо - на пряко външно управление сме
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
      Ей, нема да престанеш с простотиите. Поне пиши по темата.
      Преди години, като вдигнаха цената на бензина и се вдигаха някакви вяли протести, участвах в блокиране на едно кръстовище с други колеги. Тогава един започна да ни псува що сме задръствали движението. Да не си бил ти? Ма аз защо те изтрих от игнора? Я пак там!
      Пък и бил pathfinder. Ужас![COLOR="Silver"]
      Общи приказки, колегата пита, аз му отговарям.
      Ще ми блокираш кръстовища, къде се намираш?
      Ако бях аз на онова кръстовище, може би щеше да спиш отделно от зъбите.
      Махна ме от игнора защото си любопитник и не издържаш без да прочетеш какво съм написал,
      Гледам че най-после се научи да ползваш преводача на Гугъл- браво
      И не говори в множествено число, ти ако се имаш за стадо, много хора тук не се имат за част от стадо, защото са успели въпреки всички несгоди.
      Last edited by lordliness; d.m.y г., 10:04.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        Референдумът е основна форма на пряка демокрация, чрез него народът осъществява държавната власт непосредствено, отговаряйки на решение на поставен въпрос само с „да” или „не”.......
        Аз такава демокрация не виждам у нас....
        Боби, няма я, наистина. Ама ако хептем седим само и чакаме нищо няма да стане. Само ще остане в сила лафът за гинеколозите. Ма теб май те кефи

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
          Баш тъй.
          За това и отговорът тук е - "да бе, да".
          Иначе, при нас има само едно пряко нещо - на пряко външно управление сме
          Ето, че ви се дава възможност пряко да решите нещо. Очевидно и това не е вариант.

Какво искате? Да дойде някой у вас в удобно за вас време и да ви пита, къде и какво ви сърби?

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Ето, че ви се дава възможност пряко да решите нещо. Очевидно и това не е вариант.

Какво искате? Да дойде някой у вас в удобно за вас време и да ви пита, къде и какво ви сърби?
            Да, пращат нереза Гошо при майката свинкя Пепа, но по пътя го скопяват..........
            Та така и с нашите референдуми.
            Защо "Ви се дава"?
            Ти от "различните" ли си?

---------- Post added at 11:27 ---------- Previous post was at 11:26 ----------

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
            Общи приказки, колегата пита, аз му отговарям.
            Ще ми блокираш кръстовища, къде се намираш?
            Ако бях аз на онова кръстовище, може би щеше да спиш отделно от зъбите.
            Махна ме от игнора защото си любопитник и не издържаш без да прочетеш какво съм написал,
            Гледам че най-после се научи да ползваш преводача на Гугъл- браво
            И не говори в множествено число, ти ако се имаш за стадо, много хора тук не се имат за част от стадо, защото са успели въпреки всички несгоди.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              Да, пращат нереза Гошо при майката свинкя Пепа, но по пътя го скопяват..........
              Та така и с нашите референдуми.
              Защо "Ви се дава"?
              Ти от "различните" ли си?

---------- Post added at 11:27 ---------- Previous post was at 11:26 ----------

Да, някои имат мания за величие и няма да спрат да пишат простотии. Гърците за 10 цента направиха национална стачка, а той ми бил PATHFINDER

Comment

И в тази тема си неудържим, мамелюк

Ходи ли на концерта на Слави?

Като гледам, какъв си референдумен агитатор, начи неа начин да не си ходил.

Сигурно са те били сложили да блокираш Орлов мост, като човек със сериозен опит в блокирането на кръстовища.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Аз също блокирах кръстовища с Буса по протостите. Както всичко чисто,така и те бяха опорочени,а срещу Ореха,изтърках един чифт маратонки по паветата и НДК. Може да пием,но не и да се бием.

Пай сее ...
                  Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Сигурно са те били сложили да блокираш Орлов мост, като човек със сериозен опит в блокирането на кръстовища.

Теб референдумът май те притеснява.
                    Нормално, това не ме изненадва.
                    К.М.

Comment

Теб референдумът май те притеснява.
                      Нормално, това не ме изненадва.
                      Мен, например, хич не ме. Но все пак ми се иска тия горе да видят, че хората гласуват с ДА за референдума, а не им пука за МАЙКАТА на нацията, например

---------- Post added at 15:31 ---------- Previous post was at 15:27 ----------

Папуас, ако имаше малко мисъл в главата, щеше да си разбрал, че аз на концерта не съм бил. За мен не е важно колко народ е събрал да го гледат. Това нищо не значи. А един официален референдум все пак е нещо. Вземи си осмисли с нещо истинско съществуването

---------- Post added at 15:34 ---------- Previous post was at 15:31 ----------

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
                      Аз също блокирах кръстовища с Буса по протостите. Както всичко чисто,така и те бяха опорочени,а срещу Ореха,изтърках един чифт маратонки по паветата и НДК. Може да пием,но не и да се бием.

Пай сее ...
                      Добре, че не си налетял на PATHFINDER-a. Щеше да те разбие с тежка недонислена мисъл защо блокираш кръстовища? Той още не може да осмисли кое в този живот има смисъл освен някое чене

Comment

Мамелюк, не станаха ли много хората с проблемните мисли тук?

Свинята, какво се набира? Кажи му, че всички тия дето не си пият хапчетата ми седят в игнора. Т.е - не виждам, какво дращят.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Момчета,спрете се де.
                          По протестите за горивата,срещах все хора които проявяваха търпимост. Миии даа блокирахме. Иии Бойко го карахме да настръхва на откриването на магистрала люлин тогава,баш бяха протестиъе. То не беше жандармерия,милиция. Хубаво нещо е референдума,ама дали ще се слушат в суверена,ще разберем. Досега никой не го направил.

Пай сее ...
                          Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Свинята, какво се набира? Кажи му, че всички тия дето не си пият хапчетата ми седят в игнора. Т.е - не виждам, какво дращят.
                            Свинята поне има смелост да си каже, че е свиня. Но нали знаеш, че свинята най-много се доближава по много показатели до хората. И тогава се запитвам ти в действителност какво си?
                            http://cs6.pikabu.ru/post_img/2014/1...1002626790.jpg
                            И защо спамиш темата.

---------- Post added at 16:09 ---------- Previous post was at 16:07 ----------

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
                            Момчета,спрете се де.
                            По протестите за горивата,срещах все хора които проявяваха търпимост. Миии даа блокирахме. Иии Бойко го карахме да настръхва на откриването на магистрала люлин тогава,баш бяха протестиъе. То не беше жандармерия,милиция. Хубаво нещо е референдума,ама дали ще се слушат в суверена,ще разберем. Досега никой не го направил.

Пай сее ...
                            Все някога има за първи път. Трябва да се опитва постоянно. Примиренчеството и простотията са безгранични, ако не се бориш с тях

Comment

Свинята обича да папка тикви.

---------- Post added at 16:55 ---------- Previous post was at 16:51 ----------

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                              Свинята поне има смелост да си каже, че е свиня. Но нали знаеш, че свинята най-много се доближава по много показатели до хората. И тогава се запитвам ти в действителност какво си?
                              http://cs6.pikabu.ru/post_img/2014/1...1002626790.jpg
                              И защо спамиш темата.

---------- Post added at 16:09 ---------- Previous post was at 16:07 ----------

Все някога има за първи път. Трябва да се опитва постоянно. Примиренчеството и простотията са безгранични, ако не се бориш с тях
                              Що реши, че съм свиня?
                              Чети между редовете.
                              еГотроника ме е игнорнал.
                              Лоши спомени има с мен и се държи кат бивша любовница, с която е злоупотребено.
                              К.М.

Comment

Що реши, че съм свиня?
                                Чети между редовете.
                                еГотроника ме е игнорнал.
                                Лоши спомени има с мен и се държи кат бивша любовница, с която е злоупотребено.
                                Казах го образно и трябва да си ме разбрал. По-добре свиня отколкото прогнила кратуна.
                                А който не знае, свинята има близки до човека органи, кръв

Comment

Working...
                                X