Известие

Collapse
No announcement yet.

РЕФЕРЕНДУМ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
    Между другото едно от светилата в генетиката преди време изказа теорията, че човекът е кръстоска между свиня и шимпанзе... И ако това е вярно, а и другото, че мъжете се държат като свине, това означава ли, че жените са шимпанзета?!?!
    И в унисон с темата - абе, то е ясно, че на никой не са му изгодни идеите на Слави, но интересно каква му е играта на него? Едва ли е полит-кариера. Нещо не ми се връзва. По-скоро агитира...

Всяка прилика ... не е случайна
    Виж, трябва да търсиш рационалното. Той сега започва нещо, което е изгодно за българина. Затова трябва да го подкрепим, ... не него персонално, а референдума. А после, като започне и той да дриска, да го топнем в одрисканото, а не да ходим и да скачаме като изоглавени като едно време (аз не съм скачал, щото знаех кои са всите СДС-ри)

СЪСКрофа - всички сме прасета, щом търпим това, дето е навън. С тая разлика, че някои са абсолютни свинки. Колкото до папуаса - може да отбира от електроника и да е полезен с доста неща, но му липсва прозрението и аналитичното мислене. Все търси заобикалянето на проблема

И МОМЧЕТА, ТЕМАТА Е ЗА РЕФЕРЕНДУМА, МОЛЯ ПСУВАЙТЕ СЕ ДРУГАДЕ

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
      Виж, трябва да търсиш рационалното. Той сега започва нещо, което е изгодно за българина. Затова трябва да го подкрепим, ... не него персонално, а референдума. А после, като започне и той да дриска, да го топнем в одрисканото, а не да ходим и да скачаме като изоглавени като едно време (аз не съм скачал, щото знаех кои са всите СДС-ри)

СЪСКрофа - всички сме прасета, щом търпим това, дето е навън. С тая разлика, че някои са абсолютни свинки. Колкото до папуаса - може да отбира от електроника и да е полезен с доста неща, но му липсва прозрението и аналитичното мислене. Все търси заобикалянето на проблема

И МОМЧЕТА, ТЕМАТА Е ЗА РЕФЕРЕНДУМА, МОЛЯ ПСУВАЙТЕ СЕ ДРУГАДЕ
      Съгласих се и както всеки път ще отида и ще гласувам. Просто написах някои мои размисли по темата, щото по навик като направи някой нещо и аз се питам "що така прави"

Прав си и за офф-а, ама прасчо толкова ни липсваше, щото имаше грижи покрай дъщеричките си, че не моем му се нарадва, където и да е...
      Извинявам се, няма повече да спамим
      145, 1.6 boxer
      156, 2.4 JTD - ex
      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Ако не друго, поне Ви извадих от блатото.
        Тия в тунинга верно ли са скинари?
        Аха...и ако те хванат, ще ти намажат задника с високо октанов бензин, ще ти се изправи опашката и на 400 м. ще дадеш ниска 13-ка....
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          Ако не друго, поне Ви извадих от блатото.
          Тия в тунинга верно ли са скинари?
          скинари ли? какви скинари? някой да е видял скинари наоколо

Comment

Не е лошо да припомним първоначалните 6 въпроса :

1. Подкрепяте ли народните представители да се избират с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура?

2. Подкрепяте ли броят на народните представители да бъде намален на 120?

3. Подкрепяте ли въвеждането на задължително гласуване на изборите и референдумите?

4. Подкрепяте ли да може да се гласува и дистанционно по електронен път при произвеждане на изборите и референдумите?

5. Подкрепяте ли годишната държавна субсидия, отпускана за финансиране на политическите партии и коалициите, да бъде един лев за един получен действителен глас на последните парламентарни избори?

6. Подкрепяте ли директорите на областните дирекции на Министерството на вътрешните работи и началниците на районните управления в областните дирекции на Министерството на вътрешните работи да се избират с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура?

Конституционния съд леши, че нечетните номера не протоворечат на Конституцията.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение

1. Подкрепяте ли народните представители да се избират с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура?

3. Подкрепяте ли въвеждането на задължително гласуване на изборите и референдумите?

4. Подкрепяте ли да може да се гласува и дистанционно по електронен път при произвеждане на изборите и референдумите?

5. Подкрепяте ли годишната държавна субсидия, отпускана за финансиране на политическите партии и коалициите, да бъде един лев за един получен действителен глас на последните парламентарни избори?

6. Подкрепяте ли директорите на областните дирекции на Министерството на вътрешните работи и началниците на районните управления в областните дирекции на Министерството на вътрешните работи да се избират с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура?

Олди, водили сме доста дискусии с теб и ме знаеш, както знаеш че така скалъпена идеология е немислима и неарелизируема да, тя ще ти даде малко емоционален заряд за в бъдеще мислейки за нейното реализиране но сам знаеш, че това (реализирането и) е невъзможно поради цяла енциклопедия причини ... На първо място въпросите (точките) на тоя референдум са зададени тъпо, витиевато и неправилно, иначе съм за този "референдум" ПР или както там на всеки му изнася да го тълкува

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                Олди, водили сме доста дискусии с теб и ме знаеш, както знаеш че така скалъпена идеология е немислима и неарелизируема да, тя ще ти даде малко емоционален заряд за в бъдеще мислейки за нейното реализиране но сам знаеш, че това (реализирането и) е невъзможно поради цяла енциклопедия причини ... На първо място въпросите (точките) на тоя референдум са зададени тъпо, витиевато и неправилно, иначе съм за този "референдум" ПР или както там на всеки му изнася да го тълкува
                Според мен 2-ра и 4-та точка трябваше да се включат и тогава щяха да отпаднат секциите в чужбина и прекалено големия брой депутати за нашето малко население.
                Т.6-та ми се струва малко отвлечена - не съм си имал взимане-даване и хар хабер си нямам от местния полицейския началник, както и не съм от системата на МВР за да го познавам или да гласувам за някой друг.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

Само за полицейската история не съм съгласен. Там трябва кметът да назначава, може би

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение

Първото, няма как да стане, щото никога група българи няма да са на един акъл. Пък и МАЖОритарните ... вече сме ги тупали. Затова - смесена система.
                    За второто съм по-съгласен, даже и толкоз са много.
                    Задължителното гласуване е тъпня. Когато направиш от правото, задължение, ебем ти и демокрацията.
                    Не съм съгласен с ел.гласуването. Нека се изпотят малко повече за фалшификацията.
                    За редуцирането на субсидиите съм съгласен. Като ще правиш политическа партия, събери си членски внос.
                    Това, шестото е в стил "Подкрепете местният шериф" и си е жив популизъм, както и първото де.
                    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                      Първото, няма как да стане, щото никога група българи няма да са на един акъл. Пък и МАЖОритарните ... вече сме ги тупали. Затова - смесена система.
                      За второто съм по-съгласен, даже и толкоз са много.
                      Задължителното гласуване е тъпня. Когато направиш от правото, задължение, ебем ти и демокрацията.
                      Не съм съгласен с ел.гласуването. Нека се изпотят малко повече за фалшификацията.
                      За редуцирането на субсидиите съм съгласен. Като ще правиш политическа партия, събери си членски внос.
                      Това, шестото е в стил "Подкрепете местният шериф" и си е жив популизъм, както и първото де.
                      1. Подкрепям
                      2. Нека са 120, но не повече
                      3. Задължително, но с графа "Не подкрепям никой от изброените"
                      4. НЕ - ще има много фалшификации на този етап
                      5. Да, без да могат да си дават, дадените от държавата имоти, под наем
                      6. За щатите градчета до 10000 души става, но иначе - НЕ

Comment

Ебем ти референдума.....то няма за кога.....изтървахме времето...
                        https://www.youtube.com/watch?v=LA8lyQoxGgw
                        ...и тая песен, не е актуална вече...сорри...

---------- Post added at 20:07 ---------- Previous post was at 20:01 ----------

И боклуците не може да си изхвърлим, а само ги създаваме...
                        https://www.youtube.com/watch?v=CSnCsizBUFI
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение

Не трябва да спираме да опитваме. А и трябва да попречим на ГЕРБ

Comment

https://youtu.be/hflx4J_L9cs

Пай сее ...
                            Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение

Бо, направи си труда да пуснеш листчето все пак

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                                Бо, направи си труда да пуснеш листчето все пак
                                http://www.webcafe.bg/webcafe/politi...mpaign=webcafe

Comment

Working...
                                X