На всички беше ясно още преди изборите, че Цачева и Радев ще са на балотаж. Но беше важно да се гласува реално, а не с невалидни бюлетини. Защото невалидна бюлетина и квадратчето "всички са маскари" дава гласът ти на някой друг. Кофтито е, че сега не знам за кого да гласувам на балотажа...
Известие
Collapse
No announcement yet.
РЕФЕРЕНДУМ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеАз лично харесвам Радев, достоен човек. Обаче вицето ме спира да гласувам за двойката. Не че има значение кой е вице, ма е страшна гад.
А, това, че щял да обедини нацията е пълен ташак. Президент от ДПСБСП НИКОГА НЯМА ДА ОБЕДИНИ НИЩО!
Ако бъде избран, още от първия ден съм сигурен, че ще има протести срещу него пред президенството.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеИ какво му е достойното. Ти познаваш ли го? Едва ли. Никой не го познава, а е на път да стане президент. Иначе добре рецитира клишета, но решения досега никакви не е предложил. Само със заучени фрази едва може да се постигнат резултати.
А, това, че щял да обедини нацията е пълен ташак. Президент от ДПСБСП НИКОГА НЯМА ДА ОБЕДИНИ НИЩО!
Ако бъде избран, още от първия ден съм сигурен, че ще има протести срещу него пред президенството.
Пай сее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеАко резултатите са реални, а не маниполирани...то народът ни е много прост и мазохистично предразположен.....
---------- Post added at 06:28 ---------- Previous post was at 06:24 ----------
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеИ какво му е достойното. Ти познаваш ли го? Едва ли. Никой не го познава, а е на път да стане президент. Иначе добре рецитира клишета, но решения досега никакви не е предложил. Само със заучени фрази едва може да се постигнат резултати.
---------- Post added at 06:31 ---------- Previous post was at 06:28 ----------
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеДяволски прав си. Този ще направи само бели ...
Пай сее ...Last edited by Alex_26; d.m.y г., 06:36.
Comment
-
О...Боже.......Мир Вам....
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеНа всички беше ясно още преди изборите, че Цачева и Радев ще са на балотаж. Но беше важно да се гласува реално, а не с невалидни бюлетини. Защото невалидна бюлетина и квадратчето "всички са маскари" дава гласът ти на някой друг. Кофтито е, че сега не знам за кого да гласувам на балотажа...
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНаправи, като мен. Допиши в бюлетината ред "не харесвам никого" и сложи отметка в него. Така ще си чист пред съвестта си.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНие сме като огледален образ на САЩ. Избираме между лош и още по-лош
Ако Гербера махне Москов, ще гласувам за МАМА. Но не обещавам на 100%
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеНа всички беше ясно още преди изборите, че Цачева и Радев ще са на балотаж. Но беше важно да се гласува реално, а не с невалидни бюлетини. Защото невалидна бюлетина и квадратчето "всички са маскари" дава гласът ти на някой друг. Кофтито е, че сега не знам за кого да гласувам на балотажа...
Мога да се хвана на бас, че за когото ДПС обявят подкрепата си, то явно имат договорка с другите. Това им решение ще доведе до отлив на гласоподаватели за "подкрепения" кандидат.
А "МАЙКАТА" изби рибата с лафа, че ще разговаря с Клинтън на "европейски" език.sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB
Comment
Comment