Известие

Collapse
No announcement yet.

РЕФЕРЕНДУМ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На всички беше ясно още преди изборите, че Цачева и Радев ще са на балотаж. Но беше важно да се гласува реално, а не с невалидни бюлетини. Защото невалидна бюлетина и квадратчето "всички са маскари" дава гласът ти на някой друг. Кофтито е, че сега не знам за кого да гласувам на балотажа...
    145, 1.6 boxer
    156, 2.4 JTD - ex
    Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
      Аз лично харесвам Радев, достоен човек. Обаче вицето ме спира да гласувам за двойката. Не че има значение кой е вице, ма е страшна гад.
      И какво му е достойното. Ти познаваш ли го? Едва ли. Никой не го познава, а е на път да стане президент. Иначе добре рецитира клишета, но решения досега никакви не е предложил. Само със заучени фрази едва може да се постигнат резултати.
      А, това, че щял да обедини нацията е пълен ташак. Президент от ДПСБСП НИКОГА НЯМА ДА ОБЕДИНИ НИЩО!
      Ако бъде избран, още от първия ден съм сигурен, че ще има протести срещу него пред президенството.
      2014: Deutschland über alles

Comment

Да ще има протести, Таратайчо ще е първи там да обяснява че той е единствената алтернатива. Нали за това му плащат разните там фондацийки.

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
          И какво му е достойното. Ти познаваш ли го? Едва ли. Никой не го познава, а е на път да стане президент. Иначе добре рецитира клишета, но решения досега никакви не е предложил. Само със заучени фрази едва може да се постигнат резултати.
          А, това, че щял да обедини нацията е пълен ташак. Президент от ДПСБСП НИКОГА НЯМА ДА ОБЕДИНИ НИЩО!
          Ако бъде избран, още от първия ден съм сигурен, че ще има протести срещу него пред президенството.
          Дяволски прав си. Този ще направи само бели ...

Пай сее ...
          Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
            Ако резултатите са реални, а не маниполирани...то народът ни е много прост и мазохистично предразположен.....
            Леле, чак сега ли го установи??? Тук е "абе аз мое да съм зле, ама Вуте требе да е по-зле" Това ни е генетично заложено. А заяждането си е на почит

---------- Post added at 06:28 ---------- Previous post was at 06:24 ----------

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
            А ти тази лицемерка Цачева ли искаш? Тая, дето правеше сметки от по няколко хиляди лева в Елемаг и пазаруваше с две коли на службата за охрана всякаседмица. Откъде тия пари,а? Ако боко махне Москов, ще си помисля за кой да гласувам, иначе Радев. И не си мислете, че Радев е ДПС. Просто ДПС няма кой да издигнат - те са достатъчно хитри нагаждачи начело с Доган

---------- Post added at 06:31 ---------- Previous post was at 06:28 ----------

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
            Дяволски прав си. Този ще направи само бели ...

Пай сее ...
            Той - НЕ, но тази зад него е опасната. Той е за замаска само, грим. И не трябва да има правителство и президенстство на една партия в България, щото народът е заспала работа все още
            Last edited by Alex_26; d.m.y г., 06:36.

Comment

О...Боже.......Мир Вам....
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                На всички беше ясно още преди изборите, че Цачева и Радев ще са на балотаж. Но беше важно да се гласува реално, а не с невалидни бюлетини. Защото невалидна бюлетина и квадратчето "всички са маскари" дава гласът ти на някой друг. Кофтито е, че сега не знам за кого да гласувам на балотажа...
                Направи, като мен. Допиши в бюлетината ред "не харесвам никого" и сложи отметка в него. Така ще си чист пред съвестта си.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Направи, като мен. Допиши в бюлетината ред "не харесвам никого" и сложи отметка в него. Така ще си чист пред съвестта си.
                  Гласът в квадратчето "не харесвам никого" не се дава на никой, а просто намалява реалните проценти на другите

Comment

http://btvnovinite.bg/video/videos/t...smartfoni.html

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ние сме като огледален образ на САЩ. Избираме между лош и още по-лош
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                        Ние сме като огледален образ на САЩ. Избираме между лош и още по-лош
                        Сами сме си виновни.

Ако Гербера махне Москов, ще гласувам за МАМА. Но не обещавам на 100%

Comment

• Ииии пак,мисля,че по-малкото зло е МАМИЦАТА ?

Пай сее ...
                          Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Вие всичките сте луди бре ... мамицата ви ...
                            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Даааааа наШта мамкааааа

Пай сее ...

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                                Ясно е, че на балотажа вотът ще е наказателен - поне аз ще гласувам против единия от двамата, а не ЗА другия.
                                Мога да се хвана на бас, че за когото ДПС обявят подкрепата си, то явно имат договорка с другите. Това им решение ще доведе до отлив на гласоподаватели за "подкрепения" кандидат.
                                А "МАЙКАТА" изби рибата с лафа, че ще разговаря с Клинтън на "европейски" език.
                                sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Working...
                                X