Известие

Collapse
No announcement yet.

РЕФЕРЕНДУМ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сега една седмица ще слушам за излизане от нато, ес и за виденова зима.
    За путин, за фалирали банки и за нестабилност.
    Мъка.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Колко да е мъка,то лаЙ..на история,ясно е,че баба цеца шЪ спИчели

Пай сее ...
      Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
        Колко да е мъка,то лаЙ..на история,ясно е,че баба цеца шЪ спИчели

Пай сее ...
        Ами, ако не спечели. Ще спрем да съществуваме ли без Б.Х.? Ако някой друг от омразните ни политици нагло и безцеремонно излъже за оставката си, така ли ще го търпим. Но Борисов може да лъже, той е божество и имаш право само да го величаеш. Затова аз съм за Радев

Comment

• Ей какви бояджии сте....кой ще подкрепим сега...?...ами никой, ако преди това не си гласувал за него....като тия депутати сте, дето менят парламентарните групи за келипир...ай стига бе...не може ли да устоявате мнението си.....каква е файдата, като се изправиш, пак да се наведеш....
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• ....https://www.youtube.com/watch?v=-FuCpteX9D8
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Да де, но неподкрепяйко един от двама оставяш да се гаврят с България.
              Боко и да си подаде оставката КАКВО? Всеки говори за тази УСТАФКА. Не го харесвам,не го подкрепям,но нужни ли са ни още избори?

Пай сее ...
              Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
                Да де, но неподкрепяйко един от двама оставяш да се гаврят с България.
                Боко и да си подаде оставката КАКВО? Всеки говори за тази УСТАФКА. Не го харесвам,не го подкрепям,но нужни ли са ни още избори?

Пай сее ...
                Пък като ги подкрепиш, не участваш ли пряко в гаврата?

Вопиющо е необходимо Б.Х. да си ходи, следователно и предсрочни парламентарни избори са свръхспешно необходими.
                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Шапка свалям на Каракачанов, който не призовава симпатизантите си да гласуват за някой друг на балотажа и съм разочарован от Марешки поради обратното.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                    Шапка свалям на Каракачанов, който не призовава симпатизантите си да гласуват за някой друг на балотажа и съм разочарован от Марешки поради обратното.
                    Гледах и пресконференцията и гостуването на Марешки в някоя от телевизиите. Той поне 3 пъти каза че не се чувства овчар. Отговори той за кого ще гласува и изложи нещо като аргументи, едва след като неколкократно го попитаха.
                    Мрешки - президент, според мен е безсмислица. Марешки учредител на нова дясна формация - това е друго нещо. Малко ме притесни помпозноста с която започна, но....да не го отписваме все още.
                    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                      Гледах и пресконференцията и гостуването на Марешки в някоя от телевизиите. Той поне 3 пъти каза че не се чувства овчар. Отговори той за кого ще гласува и изложи нещо като аргументи, едва след като неколкократно го попитаха.
                      Мрешки - президент, според мен е безсмислица. Марешки учредител на нова дясна формация - това е друго нещо. Малко ме притесни помпозноста с която започна, но....да не го отписваме все още.

А - то оставаше и да заяви, че е овчаря а ние сме овцете

Лично мен Марешки успя да ме "спечели" на своя страна поради следните 2:

1 - Реално е направил нещо от което хората имат полза, за разлика от кухите обещания на останалите.

2 - Твърди, че е индивидуалист и че е редно в управлението да влизат все повече такива.

Сега иска да създава нова нам ква си формация, което е в разрез с тезата му за индивидуализма.

Аман от партии и формации!
                      Last edited by ecotronic; d.m.y г., 10:36.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

А - то оставаше и да заяви, че е овчаря а ние сме овцете

Лично мен Марешки успя да ме "спечели" на своя страна поради следните 2:

1 - Реално е направил нещо от което хората имат полза, за разлика от кухите обещания на останалите.

2 - Твърди, че е индивидуалист и че е редно в управлението да влизат все повече такива.

Сега иска да създава нова нам ква си формация, което е в разрез с тезата му за индивидуализма.

Аман от партии и формации!
                        Всъщност, много ясно заяви че не смята избирателите за овце, та да им дава наклон.
                        При ситуацията в която се намираме, единственият вариянт за промяна е нова дясна партия. Верно е че десните поподразбиране са индивидуалисти, то си и личи, но когато дясното се представлява от тоталитарна партия - няма друг полезен ход.
                        Мажоритарна система, без механизъм за отзоваване на депутати нищо няма да промени.

Comment

• Десни партии......СДС, ГЕРБ, ДСБ, РБ.............всички тръгват с голямата кошница и накрая се оказват едното голямо нищо.

Защо да очакваме, че още една нова дясна партия ще бъде нещо по-различно?

След толкова много (достатъчно) опити, не е ли редно да се замислим, че партийният модел е нещото, което е объркано?

Все повече вярвам, че когато партиите изчезнат и на тяхно място дойдат личностите, нещата ще се променят драстично в положителна посока.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Всъщност, много ясно заяви че не смята избирателите за овце, та да им дава наклон.
                            При ситуацията в която се намираме, единственият вариянт за промяна е нова дясна партия. Верно е че десните поподразбиране са индивидуалисти, то си и личи, но когато дясното се представлява от тоталитарна партия - няма друг полезен ход.
                            Мажоритарна система, без механизъм за отзоваване на депутати нищо няма да промени.
                            И що реши, че десните по дефолт са индивидуалисти? Това е валидно за една много тясна част от този "спектър". Отгоре на всичко, що се бутате все там, дето не ви е мястото. Така, като гледам, едва ли може да се позиционирате повече от център, в краен случай, център-дясно.
                            От друга страна, лявото не е само това, дето си го спомняте от учебниците по "Научен комунизъм".
                            Мажоритарно ще си избирате само поредният дерибей, а за отзоваване има да си мечтаете.
                            Нали Славчо, за това иска МАЖОритарни избори. Да узакони вовеки царуването на Б.Х.

Comment

Десни партии......СДС, ГЕРБ, ДСБ, РБ.............всички тръгват с голямата кошница и накрая се оказват едното голямо нищо.

Защо да очакваме, че още една нова дясна партия ще бъде нещо по-различно?

След толкова много (достатъчно) опити, не е ли редно да се замислим, че партийният модел е нещото, което е объркано?

Все повече вярвам, че когато партиите изчезнат и на тяхно място дойдат личностите, нещата ще се променят драстично в положителна посока.
                              Ами те личностите дойдоха и разсипаха партиите. Първо дойде НН и ни оправи за 800 дни, сега Бат Батман ни оправя. Следващият ще е Волен, дето ще ни оправя на воля. Трябва механизъм за отзоваване на депутати, инак мажоритарната система няма да я бъде.
                              В малките населени места, популистите жънат ли жънат.

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                              И що реши, че десните по дефолт са индивидуалисти? Това е валидно за една много тясна част от този "спектър". Отгоре на всичко, що се бутате все там, дето не ви е мястото. Така, като гледам, едва ли може да се позиционирате повече от център, в краен случай, център-дясно.
                              От друга страна, лявото не е само това, дето си го спомняте от учебниците по "Научен комунизъм".
                              Мажоритарно ще си избирате само поредният дерибей, а за отзоваване има да си мечтаете.
                              Нали Славчо, за това иска МАЖОритарни избори. Да узакони вовеки царуването на Б.Х.
                              Аз лично се бутам дето не ми е мястото, щото съзнавам че за да дръпне икономиката в тая държава, трябва поне 10г дясна политика. Не център-дясно, умерено дясно.
                              Аз даже не си и мечтая за отзоваване, за това и това ми отношение към системата.
                              Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 11:30.

Comment

Ами те личностите дойдоха и разсипаха партиите. Първо дойде НН и ни оправи за 800 дни, сега Бат Батман ни оправя. Следващият ще е Волен, дето ще ни оправя на воля. Трябва механизъм за отзоваване на депутати, инак мажоритарната система няма да я бъде.
                                В малките населени места, популистите жънат ли жънат.
                                Жътвата предполага продуктивност. Тези направо ни косят.

Comment

Working...
                                X