Известие

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли собственика на този автомобил?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
    Няма извинение да застрашаваш живота и здравето на хората.
    Човека си призна и се извини, спокойно можеше да си замълчи. Явно осъзнава грешката. Какво повече очакваш да стане, като го храниш и пренебрежително му пращаш клипчета на които пияни руснаи катастрофират, освен темата да стане поредния кенеф?

Първоначално публикувано от vertigo Покажи съобщение
    Не очаквах, да го намерим толкова бързо, но радвам се че намерихме виновника...Даже не очаквах някой да отговори.
    Добре де, не си дал видеото на КАТ, не приемаш извинения, няма разбиране, тогава какво точно очакваш да постигнеш или понеже не очакваше отговор сега не знаеш как да реагираш на извинението? Не оправдавам човека, ситауцията е крайно рискова и аз бих се изнервил, ама при положение, че човека се извини не виждам какво повече може да се направи. Btw, тия неофициални записи нямат никаква тежест, нито пред съда, нито пред КАТ, даже и акт не могат да му напишат на основание на тоя запис, дори и да искат, така че ситуацията, макар и крайно неприятна е квото било било.

Са очаквам да има още реагирали все едно никога не са грешили нито на пътя, нито в живота.
    Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
    Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Това не е грешка, а умишлено действие.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Признат грях не е грях.

Вярвам, чe така, както колегата има доблестта да си признае постъпката, ще спази и обещанието си.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Дали ако убие някой ваш близък ще разсъждавате така? Ей така сбъркал веднъж и убил някой.

Comment

Дали ако убие някой ваш близък ще разсъждавате така? Ей така сбъркал веднъж и убил някой.
            Никой никого и нищо не оневинява.

Но понеже времето тече само в една посока, освен да се задоволим с обещанието на колегата, друго много не ни остава.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Закълни се, че никога през шофьорския си стаж не си надвишил ограничението на скоростта с 1км/ч в каквито и да било условия!!!!!!!!!!!

Comment

Знаеш ли колко е лесно на този път да се прибереш от лява в дясна лента ? Знаеш ли колко често изпреварваш една кола,всички се събират на 1м един от друг,застават по средата на платното и се дебнат като котараци. И какво може да направи човек,тръгнал да изпревари 1 мпс,понеже има 200-300м разстояние, но пред него всички се събрат на метър и му се налага да изпревари 2 или 3 коли за да има възможност да се прибере ? Това е отсечката Ахелой-Поморие която минавах по 4-5 пъти на ден.

Чакам да ми отговориш какво правиш ако ти се случи това нещо.
                Last edited by Black Power; d.m.y г., 13:46.

Comment

1. 600 км на ден. 30 дни в месеца. Толкова ли?...
                  2. Това не е грешка, а умишлено действие...
                  3. Дали ако убие някой ваш близък ще разсъждавате така? Ей така сбъркал веднъж и убил някой.
                  1. Смяташ, че не е възможно ли? Да не ти казвам колко КМ правя на година с личната си кола за лични цели, работйки на стол по 10 часа на ден, в което време не карам, че няма да ми повярваш сигурно
                  2. Това е действие предприето на базата на грешна преценка за ситуацията. Което е непредпазливост, дори и според закона.
                  3. Като разпънем на кръст в интернет човек който не познаваме и който признава, че действията му не са ОК, ще променим ли нещо за хората загубили близък в инцидент, да не дава господ?
                  Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                  Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Аз не вярвам в случайности, ако си обърнал внимание се интересува от драг, ф1...

Comment

Аз не вярвам в случайности, ако си обърнал внимание се интересува от драг, ф1...
                      На мен ли говориш, че последните четири мнения са все към теб?

Comment

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                        На мен ли говориш, че последните четири мнения са все към теб?
                        На теб какъв ти е проблема, дори не съм те забелязал.
                        Докато има хора, които карат безразсъдно и такива които ги защитават ще умират хора по пътищата.

Comment

И хобито ми е да карам на състезателни писти. Проблем ? Крал съм и кола на писта която вдига 320. Проблем ? Знаеш ли колко акта имам ? Щети кажа,само един шофиране без колан в Долно Езерово. Знаеш ли колко снимки за превишена скорост имам ? Пак ще ти кажа 0.

Знаеш ли колко човека от форума имат актове за превишена скорост и катастрофи ?

И не ми отговори на въпроса,защото там е причината за инцидента,но разбира се човека не го спомена.

"И какво може да направи човек,тръгнал да изпревари 1 мпс,понеже има 200-300м разстояние, но пред него всички се събрат на метър и му се налага да изпревари 2 или 3 коли за да има възможност да се прибере " на НАЙ НАТОВАРЕНИЯТ път през лятото в Бургаска област със средно 5 катастрофи на ден.

И понеже повдигна въпросите за километрите ще ти кажа ,че не всеки може да си намери работа във офис, и на някои хора им се налага да шофират по цял ден.
                          Last edited by Black Power; d.m.y г., 14:13.

Comment

Докато има хора, които карат безразсъдно... ще умират хора по пътищата.
                            Аз нямам проблем. Проблема е в агресията. Т.нар. джигити, които застрашават другите и т.нар. моралисти, които ги поучават имат един и същ проблем - агресията. Само, че едните са активно агресивни, а другите пасивно агресивни. Едните с нищо не са по-добри от другите. Ама това явно няма смисъл да го коментираме
                            Гледам F1 и всякакъв моторен спорт от около 25 години. Това прави ли ме автоматично джигит рецидивист? За 15 години шофьорски стаж имам един фиш за каране на фарове за мъгла. Нямам актове, не съм подкупвал полицаи никога. Във форум на Алфа Ромео не е най-голямата изненада да има хора, които се кефят на моторен спорт.

Хора ще загиват по пътищата и след като спре да има хора, които карат безрасъдно, никой не е застрахован, дори и най-примерния.
                            Last edited by Sm0k; d.m.y г., 14:26.

Comment

Това че нямате официални нарушения не означава че не правите, просто не са ви хванали.
                              Аз обичам шофьорчета на счупени алфи които се мислят за голяма работа и че са се качили на кой знае какво.

Comment

Това че нямате официални нарушения не означава че не правите, просто не са ви хванали.
                                Аз обичам шофьорчета на счупени алфи които се мислят за голяма работа и че са се качили на кой знае какво.
                                Лорде не се размотавай,а ми отговори на въпроса

И след като се изчерпа с подигравките с мен, се подиграваш на колата ми ?
                                Last edited by Black Power; d.m.y г., 15:19.

Comment

Working...
                                X