Известие

Collapse
No announcement yet.

Бензин срещу дизел

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Naso
    Не съм казал, че са бързи А ако човек не иска да му тресе мотора и да издава некви непривични звуци, свързвани по-често с аграрна техника ? Няма нищо по приятно от жуженето на бензинов мотор
    Баси сектанто!

Тук мнооо рехаво бе, у нашио форум тая тема е 140 страници, и само дет още не са се изпотрепали.

Comment

Първоначално публикувано от Борил
      Не съм казал, че са бързи А ако човек не иска да му тресе мотора и да издава некви непривични звуци, свързвани по-често с аграрна техника ? Няма нищо по приятно от жуженето на бензинов мотор
      Баси сектанто!

Тук мнооо рехаво бе, у нашио форум тая тема е 140 страници, и само дет още не са се изпотрепали.
      Щото много малко хиталиански камоин има у форумо
      '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
      Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
      Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Ние тука цъкаме на бенз

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0
          Ние тука цъкаме на бенз
          шот сме тъпи па умните цъкат на газ
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ха... малко сме, защото са ни много по-малко проблемите !!
            Които има пробем.. гледа форума... кои нема... даже незнае че има форум
            Обърнете внимание на ръста на продажбите на Дизел (двигателите) в цял свят!!
            Едва ли ще е заради простата сметка... има и доста хора надвили си на масрафа ... и пак карат дизели...
            А па Я... да се незаклевам... ама Бенз... нивга !!!!
            (да не са ме апали потни калинки ?)
            http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Странно! Нещо бензините замлъкнаха

Comment

Първоначално публикувано от DiabL0
                Такива като теб ми идват всеки ден и замлъкват кат им дам сметката на дизеловите "бегачки" И ти ше дойдеш
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Недейте сравнява бензин и дизел всяко си е добро в областа а пък и зависи за какво е нужна колата като служебна или частна кво ще се прави с нея щи се пътува ли много или ще е повече за гратски условия и така нататък! И смисъл такъв бензина и дизела по цени горе доло са изравнени
                  landikar
                  Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

На какви ли не тъпотии се начетох.Зависи за момента кое ти е по-изгодно.Ако си рейсаджия си взимаш дизел и тва е.Ако си с бензинова от старите модели й перкаш една газова и излиташ.Това тука разни да ми ме праат на състезатели,еле па по пътя,мога да им кажа,че имат неизживяно детство.Зависи каква марка и с какъв мотор дизел караш и зависи същото и с бензиновите.3,0 бензин от марките с прости емблеми не могат да вървят като турбодизел 2,4 от някои други марки.Оня па казал-хау,хехе
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                      Първоначално публикувано от DiabL0
                      Такива като теб ми идват всеки ден и замлъкват кат им дам сметката на дизеловите "бегачки" И ти ше дойдеш
                      Нищо лично ! Не се заяждам! Просто да върви спора..
                      Както се казва, да върви приказката

Comment

Да, ама вие си имате жива класика - 2.5 ТДИ 150к.с. Само тоя мотор мое да породи към 200 страници
                        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Да, ама вие си имате жива класика - 2.5 ТДИ 150к.с. Само тоя мотор мое да породи към 200 страници
                          И спора е основно на 88000км ли ражда или на 90000км Срамна раЛта....хау.

Comment

[quote=Борил]
                            Първоначално публикувано от "Борил":1l562ld0

И спора е основно на 88000км ли ражда или на 90000км Срамна раЛта....хау.[/quote:1l562ld0]

Aз пък все си мислех , че това са митове и легенди(като за Алфите) и не е задължително 2,5 ТДИ да роди - ама явно си имат проблеми
                            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

ако е по нова кола TD е по добрият вариант , обаче ако е по стара TD е доста по скъпо за поддръжка от бензин

Ако си купуваш нова кола - избора е TD , ако е стара бензин+ LPG

Comment

Тая тема е за заключване - аз бих ви попитал само вие алфи ли карате или ефтини кенефи за придвижване Гледам че в последно време алфистите са рядкост (като хора не като коли) така че не мисля че в алфа форума трябва да се споменава въобще дизел+бегачка и ГАЗ Трайте си карайте си фиатите и нема се обаждате
                                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                                sigpic
                                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                                X