Известие

Collapse
No announcement yet.

Бензин срещу дизел

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Първоначално публикувано от radko_88
      Първоначално публикувано от virusalfa
      Първоначално публикувано от KGB
      Това се зове факти...
      Ауди,като зе позовем на факти,те са бегачки
      специално от немските коли това е марката която уважавам стршно много....и лошо не мога да кажа
      Щот не ти е дОма, аз мога мнооо ЛОШИ неща да ти споделя

П.П Тая тема мноо я размихте ве, типично за талянци

LPG RulzzzZZZzzz

Comment

мойта не е бегачка, няма и да бъде ...
        НО това по какъв начин трее ме спре да си сложа чип, да ми направят проходна генерация и т.н.
        Просто мисля за доброто на колата, защото си я обичам ... дали съм АЛФИСТ - дремемикуро къв етикет ше ми турят сектантите, аз нема да спра да си я обичам и да се опитвам да и стане по хубаво ...
        ... колкото по темата бензин vs дизел:
        купих си дизел защото ме убедиха, че бил страшно здрафф и защото знам, че бинзина не е. Кой колко върви - кой колкото е у ред, защото ми се струва, че безпроблемните са макс 30% в тоя форум ...

Айде на всички с добри чувства.
        Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
        Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Първоначално публикувано от Борил

LPG RulzzzZZZzzz
          и имам ауди а4 1.8т от 4 години и съм много доволен от него..до сега не съм имал и проблеми....как ще обясниш тфа???а
          Alfa Romeo 155 просто не е автомобил за "средностатистическия" шофьор, а за спортно амбицирани "шпорачи" и маниаци на италианската марка. АЛФА РОМЕО 155 Silverstone

Comment

Аз лично за себе си тоя спор съм го решил така.

Една бензинова - да си се кефя събота и неделя и една дизелова да си пътувам на дълги дистанции - две различни фолософии, ама джоба ми е само един.
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

[quote=radko_88]
              Първоначално публикувано от "Борил":1osccwzg

LPG RulzzzZZZzzz
              и имам ауди а4 1.8т от 4 години и съм много доволен от него..до сега не съм имал и проблеми....как ще обясниш тфа???а[/quote:1osccwzg]

Аз мойта я имам па от 5 и кво, па си е кенеф, а ти с тва 1.8Т АЕВ сиреч, тия че четири години не си имал никъв проблем баш па с тоя мотор оди ги разправяй на некой друг

П.ПLPG RULZZZzzzZZZZ!!!!!

Comment

[quote=Борил][quote="radko_88":2vmcx0v9]
                Първоначално публикувано от "Борил":2vmcx0v9

LPG RulzzzZZZzzz
                и имам ауди а4 1.8т от 4 години и съм много доволен от него..до сега не съм имал и проблеми....как ще обясниш тфа???а[/quote:2vmcx0v9]

Аз мойта я имам па от 5 и кво, па си е кенеф, а ти с тва 1.8Т АЕВ сиреч, тия че четири години не си имал никъв проблем баш па с тоя мотор оди ги разправяй на некой друг

П.ПLPG RULZZZzzzZZZZ!!!!![/quote:2vmcx0v9]

моа ти кажа че за тия 4 години колата е подържана много добре и проблеми няма с нея......един приятел на баща ми е със същаата но 96г и той не се оплква.....тфа дето го говириш са пълни глупости
                Alfa Romeo 155 просто не е автомобил за "средностатистическия" шофьор, а за спортно амбицирани "шпорачи" и маниаци на италианската марка. АЛФА РОМЕО 155 Silverstone

Comment

[quote=Борил][quote="radko_88":22m2a4l6]
                  Първоначално публикувано от "Борил":22m2a4l6

LPG RulzzzZZZzzz
                  и имам ауди а4 1.8т от 4 години и съм много доволен от него..до сега не съм имал и проблеми....как ще обясниш тфа???а[/quote:22m2a4l6]

П.ПLPG RULZZZzzzZZZZ!!!!![/quote:22m2a4l6]

Kолега, недей да говориш така . Ще вземе да те издаде Насо и да ще те баннат от форума на Ауди
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

[quote=pr_00f][quote="Борил":2lel7qnk][quote="radko_88":2lel7qnk]
                    Първоначално публикувано от "Борил":2lel7qnk

LPG RulzzzZZZzzz
                    и имам ауди а4 1.8т от 4 години и съм много доволен от него..до сега не съм имал и проблеми....как ще обясниш тфа???а[/quote:2lel7qnk]

П.ПLPG RULZZZzzzZZZZ!!!!![/quote:2lel7qnk]

Kолега, недей да говориш така . Ще вземе да те издаде Насо и да ще те баннат от форума на Ауди [/quote:2lel7qnk]

Ша ми баннат ника(Насо да ти го каже там как ми е, мен ме е срам ) Вчера 4 часа съм качвал скорости на мноооо убавото ми МаУди, да им ебем майките с тия надлъжни мотори, тва немецо е мноо тъп индивид от мен да го знаеш.

Comment

Е ти па питай Венци или 75 турбо как се ремонтират задни спирачки на 75 да видиш какво ще ти наговорят
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                        Е ти па питай Венци или 75 турбо как се ремонтират задни спирачки на 75 да видиш какво ще ти наговорят
                        Туй дет са му мънинко по-навътре апаратите ли? Чувал съм за таз яка италянска инженерна мисъл.

Comment

Yep Виж как знаеш.

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                            Аз лично за себе си тоя спор съм го решил така.

Една бензинова - да си се кефя събота и неделя и една дизелова да си пътувам на дълги дистанции - две различни фолософии, ама джоба ми е само един.
                            Туй е здрава философия
                            И аз, кога се налага да излезна на дълъг път, скачам на фиестата на тъщА ми (1.4 TDCi). Вози!!! Спор няма... Но инак, като ме налегне жаждата за адреналин, правя едно "кръгче" до Хасково и обратно, със среден разход 18-20л/100км V-Power Racing през weekend'a и съм "чисто нов човек"...
                            Все пак и за жената требе да мислим, ама и за душата требе да има
                            AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                            Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

[quote=radko_88][quote="Борил":ixsb8nvh][quote="radko_88":ixsb8nvh]
                              Първоначално публикувано от "Борил":ixsb8nvh

LPG RulzzzZZZzzz
                              и имам ауди а4 1.8т от 4 години и съм много доволен от него..до сега не съм имал и проблеми....как ще обясниш тфа???а[/quote:ixsb8nvh]

П.ПLPG RULZZZzzzZZZZ!!!!![/quote:ixsb8nvh]

моа ти кажа че за тия 4 години колата е подържана много добре и проблеми няма с нея......един приятел на баща ми е със същаата но 96г и той не се оплква.....тфа дето го говириш са пълни глупости[/quote:ixsb8nvh]

Ами баща ми не е правил неговата 5 години , ама за това време е минал 14 000 км - тя ако сюси е в гаража , няма проблеми
                              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

ем незнам дали не е карана ти си направи сметката секи месец по два пъти до турция

Comment

Working...
                                X