Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на форумните Спамери

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ми айде
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

• Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
      ми айде
      Дай предложение, ама ми требва и предложение за шофер после да си ме прибере

Comment

• айде сега пияниците се обадиха
        .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
          айде сега пияниците се обадиха
          Аз не съм пияница - аз съм дегустатор и сега отивам да дегустирам това онова(включвам и мацките и тях може да дегустирам) айде ако после не съм си бутнал главата много ше ви пиша пак!!!

Comment

• Опа, ще ви видя колко можете на 14 Март. Да не е само да си дрънкате.
            sigpic
            SCUDERIA ITALIA
            BMW 5-er
            BMW 7-er
            Fiat GP

Comment

• ми хубу
              аз изобретявам коктейли в момента
              последния определено е провал - пресече се
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

• Майчице,
                141 страници спам.
                Леле това колко място заема само по дисковете на сървъра. Да вземем да освободим малко местенце а ?
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

ми хубу
                  аз изобретявам коктейли в момента
                  последния определено е провал - пресече се
                  Надявам се да откриеш точната комбинация. После ще пием само това. Само да не се напиеш и да я забравиш
                  sigpic
                  SCUDERIA ITALIA
                  BMW 5-er
                  BMW 7-er
                  Fiat GP

Comment

• Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                    Изкарах 3 по управление на човешките ресурси, ама по Мениджмънт пак имам 2, та кой знае сиг. ще го взема чак на завършване тоя изпит!!!
                    Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                    И сега кой има 6 на бизнес комуникации
                    Къде учите бе отличници
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                      Майчице,
                      141 страници спам.
                      Леле това колко място заема само по дисковете на сървъра. Да вземем да освободим малко местенце а ?
                      тва въпрос за изтриване ли е или смао така ми се струва

Comment

• Аааа тъй ти се струва само.
                        Ама пък не е лоша идея от всички с повече от 10 мнения в темата да съберем по 10 лева за нов диск
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• тъй, тъй, продължавай да пишеш тогава
                          Roosevelt

Comment

тъй, тъй, продължавай да пишеш тогава
                            вземи ми думите от устата

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                              Къде учите бе отличници
                              Аз уча в Ботевград, а Мирела да си казва, там не знам!!!

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                                Аааа тъй ти се струва само.
                                Ама пък не е лоша идея от всички с повече от 10 мнения в темата да съберем по 10 лева за нов диск
                                Аз съм навит, къде да дам парите трябва и едно хардче само за Спамери отделено

Comment

Working...
                                X