Първоначално публикувано от Silvester9
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Ясно е аз ще съм първият наказан въпреки,че има и други кандидати.Наример заглавието на една тема в ОБЩИ ПРИКАЗКИ:...вище... /заглавието на темата/http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=34409
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеЯсно е аз ще съм първият наказан въпреки,че има и други кандидати.Наример заглавието на една тема в ОБЩИ ПРИКАЗКИ:...вижте...
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеХахахаха.Мисля че вече нарочно го правиш.
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеЯсно е аз ще съм първият наказан въпреки,че има и други кандидати.Наример заглавието на една тема в ОБЩИ ПРИКАЗКИ:...вище... /заглавието на темата/http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=34409
Аха.Сега разбрах.ОК
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениесъщо и че не искам да критикувам никого,а само давам тази тема като пример
Comment
-
Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщениеДа, но така както е тръгнало...до никъде няма да стигнем........айде ще ви казвам чао за сега,после може да се видим пак.
Comment
-
МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!
Искам да изкажа благодарности на Силвестер9,Лудканар,Коклесс и Трансаавал_Премиер,че се сетиха за мен когато ме нямаше,за това че Трансаавал_Премиер ми е пратила ЛС и че се е притеснила да не е се случило нещо с мен,както и на Силвестер9 която ме издири.МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!Трогнат и полъскан съм защото с вас не се познаваме,но може някой ден и да се запознаем....опс забравих и Мирела и тя ме подпитваше къде се губя.Благодаря за загрижеността.
МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!
По-добре късно,отколкото никога.Този пост трябваше да ми е първия написан тия дни,но както се сещате аз съм си шматка.
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеИскам да изкажа благодарности на Силвестер9,Лудканар,Коклесс и Трансаавал_Премиер,че се сетиха за мен когато ме нямаше,за това че Трансаавал_Премиер ми е пратила ЛС и че се е притеснила да не е се случило нещо с мен,както и на Силвестер9 която ме издири.МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!Трогнат и полъскан съм защото с вас не се познаваме,но може някой ден и да се запознаем....опс забравих и Мирела и тя ме подпитваше къде се губя.Благодаря за загрижеността.
МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!
По-добре късно,отколкото никога.Този пост трябваше да ми е първия написан тия дни,но както се сещате аз съм си шматка.
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеИскам да изкажа благодарности на Силвестер9,Лудканар,Коклесс и Трансаавал_Премиер,че се сетиха за мен когато ме нямаше,за това че Трансаавал_Премиер ми е пратила ЛС и че се е притеснила да не е се случило нещо с мен,както и на Силвестер9 която ме издири.МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!Трогнат и полъскан съм защото с вас не се познаваме,но може някой ден и да се запознаем....опс забравих и Мирела и тя ме подпитваше къде се губя.Благодаря за загрижеността.
МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!
Comment
Comment