Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на форумните Спамери

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• абе , горния пост е 530-ка ..

Comment

• Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщение
      Старите мерцедеси са по-добри от новите .. тва е факт.
      Сега правят всичко така ,че да се връща в сервиза ..
      Еми да всичко е бизнес
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• тук всеки си води някакъв диалог с някой от преди 4 страници ..

Comment

• Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
          Мерцедес 190Д няма раждане който и да го кара,старите Мерцедеси са кола за един път,ако се развали което е рядко правиш му ремонта и забравяш.На братчеда 124 кви не премеждия е видяла или на брат му 190-ката тва са коли които нямат разваляне,ако случайно не си купя Алфа колата ще е или 190,или 124.
          Ае мани ги тия чукове ко да не раждал двигателя, по-добре да ми ражда двг ама поне да карам да имам чуство , че карам , а не да се чудя дали няма да е по - бързо ако слезна от колата и тръгна да бягам.
          Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            Еми да всичко е бизнес
            Така е ..!
            Аз съм гледал доста глобално на тия неща , и .. мога да ти кажа , че .. много неща са вързани .. и така.!

Comment

• Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
              Точно така се прави
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

тук всеки си води някакъв диалог с някой от преди 4 страници ..
                Абе пълна анархия всеки си пише кой каквото си иска
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
                  Ае мани ги тия чукове ко да не раждал двигателя, по-добре да ми ражда двг ама поне да карам да имам чуство , че карам , а не да се чудя дали няма да е по - бързо ако слезна от колата и тръгна да бягам.
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Не ме разбирай погрешно,за мене от Алфата по-хубава кола няма,просто Мерца е правен за един път и тва е.Винаги предпочитам Алфа пред Мерц....

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                      Абе пълна анархия всеки си пише кой каквото си иска
                      Ам чи как нали затфа е спам ххах
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• както обичам да казвам .. мой лаф си е..

Моно-Диалог с Образователна насоченост.

Comment

Така е ..!
                          Аз съм гледал доста глобално на тия неща , и .. мога да ти кажа , че .. много неща са вързани .. и така.!
                          100 % е така...То си е доказано !!!
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ам чи как нали затфа е спам ххах
                            И някакви хора се включват от нищото ,и после изчезват

Comment

Не ме разбирай погрешно,за мене от Алфата по-хубава кола няма,просто Мерца е правен за един път и тва е.Винаги предпочитам Алфа пред Мерц....
                              Така така и аз няма откажа 1 АМГ С65 хич няма го откажа ххаха

Comment

Всички сме така
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X