Първоначално публикувано от fein86
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщениепак алфа нали?(макар и в гаража)
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеАбе нещо ми хвана окото една очиларка, ама някак не ми се иска да сменям марката, но да видим какво ще стане, а пък и Алфенце си имам(макар и в гаража)
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениенещо по-точно?автоматче е с новите скорости, запазен, перфектен ДВГ на 185 000км. (проверено на диагностика вече) ама има още няколко дни и ще видя какво ще реша
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеЕ290 Турбодизел 98год. Елеганс 129коня, сребърен металик всички екстри без кожа ииииии...... абе Мерцедесавтоматче е с новите скорости, запазен, перфектен ДВГ на 185 000км. (проверено на диагностика вече) ама има още няколко дни и ще видя какво ще реша
.Ръчните скорости ме кефът повече.
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеможе и тук да изпъкна с простотия,но с Мерцедеси не се занимавам,абе ръчна кутия няма ли ?Тва автоматика.Ръчните скорости ме кефът повече.
а и нали ти казвам, че още нищо не се знае
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеДрасти пак.
Comment
-
Супер си е автоматика!Преди имах S350 автоматик е нема такав кеф.Представи си само Белгия-България и обратно колко пъти 6тях да изръ4кам тоз лост.164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеСупер си е автоматика!Преди имах S350 автоматик е нема такав кеф.Представи си само Белгия-България и обратно колко пъти 6тях да изръ4кам тоз лост.Аз такава една размазах на един мост
(за мечока имам предвид)
Comment
-
Тоя го оправихме и до сега си се движи, един приятел го взе и още си го караА иначе за скраб направих на магистралата Пловдив-София при Ихтиман една S320 CDI 2004г. със 140км/ч. таван гуми,таван гуми и така няколко пъти
ама това беше преди 3 години!!! Айде аз ще лягам, че направо заспивам, пък дано имам и утре време да пиша
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеТоя го оправихме и до сега си се движи, един приятел го взе и още си го караА иначе за скраб направих на магистралата Пловдив-София при Ихтиман една S320 CDI 2004г. със 140км/ч. таван гуми,таван гуми и така няколко пъти
ама това беше преди 3 години!!! Айде аз ще лягам, че направо заспивам, пък дано имам и утре време да пиша
Comment
Comment