Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на форумните Спамери

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
    Нещо си изпуснала, нейния бал мина миналата година, просто сега реши да кандидатства
    аз защо все си мислех че е една година по малка от мен?

Comment

• Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщение
      пак алфа нали?
      Абе нещо ми хвана окото една очиларка, ама някак не ми се иска да сменям марката, но да видим какво ще стане, а пък и Алфенце си имам (макар и в гаража)

Comment

Абе нещо ми хвана окото една очиларка, ама някак не ми се иска да сменям марката, но да видим какво ще стане, а пък и Алфенце си имам (макар и в гаража)
        нещо по-точно?

Comment

• Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
          нещо по-точно?
          Е290 Турбодизел 98год. Елеганс 129коня, сребърен металик всички екстри без кожа ииииии...... абе Мерцедес автоматче е с новите скорости, запазен, перфектен ДВГ на 185 000км. (проверено на диагностика вече) ама има още няколко дни и ще видя какво ще реша

Comment

Е290 Турбодизел 98год. Елеганс 129коня, сребърен металик всички екстри без кожа ииииии...... абе Мерцедес автоматче е с новите скорости, запазен, перфектен ДВГ на 185 000км. (проверено на диагностика вече) ама има още няколко дни и ще видя какво ще реша
            може и тук да изпъкна с простотия,но с Мерцедеси не се занимавам,абе ръчна кутия няма ли ?Тва автоматика .Ръчните скорости ме кефът повече.

Comment

• Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
              може и тук да изпъкна с простотия,но с Мерцедеси не се занимавам,абе ръчна кутия няма ли ?Тва автоматика .Ръчните скорости ме кефът повече.
              Е Алфето ми е ръчка, имат тия очиларки и ръчки, ама мен автомата им ме кефи, че е много добър а и нали ти казвам, че още нищо не се знае

Comment

• Опс!
                164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
                  Опс!
                  Кажи бе Опс! И добра ти вечер все пак

Comment

• Драсти пак.
                    164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Драсти пак.
                      Кажи нещо в защита на автоматиците

Comment

• Супер си е автоматика!Преди имах S350 автоматик е нема такав кеф.Представи си само Белгия-България и обратно колко пъти 6тях да изръ4кам тоз лост.

Comment

Супер си е автоматика!Преди имах S350 автоматик е нема такав кеф.Представи си само Белгия-България и обратно колко пъти 6тях да изръ4кам тоз лост.
                          Аз такава една размазах на един мост (за мечока имам предвид)

Comment

• Именно.Моя го размазах в Холандия между Ротердам и Бреда на магистралата.Ама размазан-за скраб.

Comment

• Тоя го оправихме и до сега си се движи, един приятел го взе и още си го кара А иначе за скраб направих на магистралата Пловдив-София при Ихтиман една S320 CDI 2004г. със 140км/ч. таван гуми,таван гуми и така няколко пъти ама това беше преди 3 години!!! Айде аз ще лягам, че направо заспивам, пък дано имам и утре време да пиша

Comment

Тоя го оправихме и до сега си се движи, един приятел го взе и още си го кара А иначе за скраб направих на магистралата Пловдив-София при Ихтиман една S320 CDI 2004г. със 140км/ч. таван гуми,таван гуми и така няколко пъти ама това беше преди 3 години!!! Айде аз ще лягам, че направо заспивам, пък дано имам и утре време да пиша
                                лека

Comment

Working...
                                X