Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеСтараем се.Филма заслужава ли си?"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщениеАз ще те последвам, а даже мога и да те предваря, че някакъю комар ме наяде цялата
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщениеАз ще те последвам, а даже мога и да те предваря, че някакъю комар ме наяде цялата.давам гаранция
sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениеМажеш се с оцет от горе до доле и няма да те закачат.давам гаранция
"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениеМажеш се с оцет от горе до доле и няма да те закачат.давам гаранция
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеФилма е....горе долу..
По-средата вече се досещаш кой, кой е и така
Аз го гледах на 3-Д в Арена и пак не можа да ме грабне..."˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщениеЗнам го тоя номер, ама после всичко ще мирише в стаята хахахsigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениеДреме ти нали гадинките изчезват"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеАз ви напускам първи.Лека."˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
Абе я кажете някакъв готин ароматиззатор за кола, ама не искам амби *ур, пробвал съм и почти всички гелове на Търтала и подобните....Искам нещо, което мирише на парфюм, по-тежко така...Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
Comment