Аз не знам къде се намирам...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщениеИ някакви хора се включват от нищото ,и после изчезватAlfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщениеТака такаи аз няма откажа 1 АМГ С65 хич няма го откажа ххаха
C 32 AMG .. нещо по-малко , но пак брутално ..
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщениеИ някакви хора се включват от нищото ,и после изчезват156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщениеТака такаи аз няма откажа 1 АМГ С65 хич няма го откажа ххаха
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщениеАз съм си харесал тия Це Класи .
C 32 AMG .. нещо по-малко , но пак брутално ..кат ще караме да караме ко е тфа 300 км/ч
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеАз не знам къде се намирам...
Ако бях модератор , едно IP локейт да направя и ще ти кажа къде си
Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщениеНяма и аз некса ще спамя кЪт луд хахаха нал съм си такаФ
Ама по-грамотно , замислих се много над твоя пост ..
Открих без да искам значението на живота , докато се опитвам да го транслейтна
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеАз не знам къде се намирам...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщениеНяма и аз некса ще спамя кЪт луд хахаха нал съм си такаФ156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment