If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е не трябва да е така ама какво да се прави ми кажи
И аз имам нарушения за повечето от които не съм виновен и са ми се извинявали или се оправдават...
Просто не мога да разбера защо е толкова строго все едно тука става въпрос за много пари или някаква важна информация...
Е не трябва да е така ама какво да се прави ми кажи
И аз имам нарушения за повечето от които не съм виновен и са ми се извинявали или се оправдават...
Просто не мога да разбера защо е толкова строго все едно тука става въпрос за много пари или някаква важна информация...
Ем , строго е , но само тук ..
Дори на времето когато модерирах из дата форумите , или който и друг форум да е (повярвай , не е един) не е имало такива неща , забрана за линкиране към сайт ...
Идеята беше да не се обижда никой и да няма директни нападки ..
А тук не знам , просто явно са решили, че това е начина да си държат хората , ако се намалят препратките от подписите на потребителите към други сайтове/форуми ..
Все пак , има я и вероятността от един клик да се промени активността на човека в даден форум ...
Не знам .. не е правилно за такива неща да се правят забележки ..
Ем , строго е , но само тук ..
Дори на времето когато модерирах из дата форумите , или който и друг форум да е (повярвай , не е един) не е имало такива неща , забрана за линкиране към сайт ...
Идеята беше да не се обижда никой и да няма директни нападки ..
А тук не знам , просто явно са решили, че това е начина да си държат хората , ако се намалят препратките от подписите на потребителите към други сайтове/форуми ..
Все пак , има я и вероятността от един клик да се промени активността на човека в даден форум ...
Не знам .. не е правилно за такива неща да се правят забележки ..
Знам че не е правилно, но тук така са решили да бъдат строги за всичко, дори за най-малката сгрешена дума...
Ам , нали бачкам за Шел , и ШЕЛ искат от мен да направя 50 Smart карти ..
идеята на картата е , ако зареждаш на шел , да събираш точки и да взимаш неща от каталога ..
Дори да няма шел , но ти имаш 18 години , ще ми направиш огромна услуга , ако си направиш.
Картата не те ангажира по никакъв начин , просто ШЕЛ искат да има бройки , иначе всеки служител който работи и не предаде нужните бройки не получава пълна заплата.
Аз имам да предам 50 ..
Тва което много малко хора биха направили , е да си дадат EГН-то , имената и адреса (и телефон ако искат) , щото все пак съм непознат , и може да очакват някаква измама .. Нищо, че има 100 начина да се сдобия с нечие ЕГН и имена .. ама айде де!
И така .. аз съм направил една тема , по-надолу в този раздел ..
Comment