Известие

Collapse
No announcement yet.

Произход на никовете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Моя идва от комбинация от две думи: Алфа, на която съм фен и от моето име (Ангел на галено се среща и като Ани) с цел комбинацията да звучи по-италиански.

Comment

• ссс

Един ден просто си седях и това ми доиде на ум..нищо сложно и смислено няма в матечко

B&B Racing | bb-racingteam.com
      Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

• Моя незнам от къде произлиза,вие преценете най-добре
        Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
        EX`146 2.0 16v TS

Comment

• моят ник е от живота ми в Италия там поне им беше сложо на жабите да ми казват цялото име (Станимир)и имаше един фудболист на Парма (Марио Станич)и ме крастиха на него.
          АЛФА РОМЕО 166 2.0 TS газифицирана

Comment

• Моя ми го курдисаха, щото от време на време съм бълвал огън и жупел
            Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 18:55.
            SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
            SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
            SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• Веднъж си взех хубави гуми за тогавашното ми Ренде и реших да ги потъркалям през нощта ... По някое време едни полицаи ме спряха и ми взеха книжката за високо съдържание на бензин в кръвта. Оттогава не правя така ника ми е обецата на ухото
              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• kocta -> KOCTA Кво да коментирам от прост човек , прост ник!
                Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

• soldier- в 6ти клас се явих с една камофлажна фанелка и сега има много хора, които даже не ми знаят името, а vl са иницялите ми, щото на всякъде където искам да се регна soldier е заето

Comment

• Grozdan - Гроздан, така се казвам
                    sigpic
                    Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                    BMW E30
                    BMW E36

Comment

• Има 1 швед моторист такъв... много луд момък, не е както повечето мислят че е от филма гоустрайдър него даже не съм го гледал
                      147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
                      Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
                      156 2.4 JTD - ex

Comment

• При мен няма интересна история около ника ми...прецених че за такава кола освен Красавица (Bella) просто няма друго какво да и се лепне

п.п.
                        един съсед ми разказва как негов приятел засякъл една страхотна 156-ца комби тъмно зелен металик ... и неква пикла я била карала...ама като свтнал сФетуФара и пиклата с 156-цата отлепила за миг (както рядко прави де,тя иначе е много примерна шоферка)...та тоз мъжага с неговото А6 2003 имал усещането че стой в неговата колица и сега търси под дърво и камък такава кола...като на пиклата!
                        Всичко това чудесно ама моят съсед ми разказва тази история в присъствието на въпросният МЪЖ без той да знае че всъщност аз съм със 156-цата....ееее,няма такъв кеф...разсипах се от смях заедно със съседа,а онзи не зацепи за к'во става дума....
                        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                        140 HP + Chip Tuning -> ex
                        Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                        Born to make me happy

Comment

• Гаспод е герой от Света на Диска на Тери Пратчет
                          Пък и неизбежната асоциация винаги има забавни ефекти
                          Alfa Romeo 146 1.9JTD набор 2000

Comment

• 164 td-класика в жанра!
                            164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от ma7e4k0 Покажи съобщение
                              Един ден просто си седях и това ми доиде на ум..нищо сложно и смислено няма в матечко
                              Много пъти колега съм се чудил как се чете тази седмица в ника ти
                              156, 2.4JTD

Comment

• Ами бил е веселяк и гавраджия.След като е победил и лично убил Чингис хан,вместо да изколи пленените 40 000 пленници,както е повелявало доброто възпитание тогава,взел.че ги разменил за 40 000 овце.Така и си останала в историята тая битка-"Овчата битка".Той е бил един от най-великите ни ханове и прекрасен пълководец,но забравен по политически причини.
                                когато за първи път ми се наложи да си измисля ник се сетих за него и така до сега.
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X