Моя идва от комбинация от две думи: Алфа, на която съм фен и от моето име (Ангел на галено се среща и като Ани) с цел комбинацията да звучи по-италиански.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Произход на никовете
Collapse
X
-
При мен няма интересна история около ника ми...прецених че за такава кола освен Красавица (Bella) просто няма друго какво да и се лепне
п.п.
един съсед ми разказва как негов приятел засякъл една страхотна 156-ца комби тъмно зелен металик ... и неква пикла я била карала...ама като свтнал сФетуФара и пиклата с 156-цата отлепила за миг (както рядко прави де,тя иначе е много примерна шоферка)...та тоз мъжага с неговото А6 2003 имал усещането че стой в неговата колица и сега търси под дърво и камък такава кола...като на пиклата!
Всичко това чудесно ама моят съсед ми разказва тази история в присъствието на въпросният МЪЖ без той да знае че всъщност аз съм със 156-цата....ееее,няма такъв кеф...разсипах се от смях заедно със съседа,а онзи не зацепи за к'во става дума....Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от ma7e4k0 Покажи съобщениеЕдин ден просто си седях и това ми доиде на ум..нищо сложно и смислено няма в матечко156, 2.4JTD
Comment
-
Ами бил е веселяк и гавраджия.След като е победил и лично убил Чингис хан,вместо да изколи пленените 40 000 пленници,както е повелявало доброто възпитание тогава,взел.че ги разменил за 40 000 овце.Така и си останала в историята тая битка-"Овчата битка".Той е бил един от най-великите ни ханове и прекрасен пълководец,но забравен по политически причини.
когато за първи път ми се наложи да си измисля ник се сетих за него и така до сега.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment