От една песен на Judas - от Stained Class'78
Известие
Collapse
No announcement yet.
Произход на никовете
Collapse
X
-
И моя е от IRC и за да не забравям защото и една оп пощите ми в абв.бг е със същия ник-наме и да не мисля са с кои съм се регналFiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
Fiat Bravo 1.8 GT - now
Comment
-
А моя произлиза от фамилията ми Мурджев и от малък си ми викат Мури/както е правилното произношение/но нямам нищо против да ми викат и Мъри както ми викат повечето колеги от клубоFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
-
Първоначално публикувано от exciterОт една песен на Judas - от Stained Class'78
Comment
-
Моя също е от IRC, просто това беше първото което написах и така си остана. Проблем е само при контактуване...
Примерно, обаждам се аз и кат му кажа здрасти, той пита кой се обажда и аз сега, кво да му кажа, "poznai" ? :> Та винаги си давам предварително номера за да не обяснявам кой откъде се обажда.
А другата простотия беше когато се обаждах на нет доставчика си да ми прави мейл и като ме пита за лузернейм аз му викам "poznai", а той - "Не мога" :> .. и аз реших че познава въпросния "poznai" и не иска да направи мейл с неговото име и почнах да питам: "абе furiozo ти ли си.." и т.н. и чак се засрамих след това‘96 155 2.0 16v ts 150 bhp sport - чукнато, продъъ се на части
Comment
-
Моя отговор е тук
Моя отговор е тук: http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic_1455_0.html, всъщност преполагам че и от тук е идеята за тази тема...
Comment
-
моят е от тийн-годините, когато Мирца беше моден, исках да е Декстер, ама беше зает, Дексър обаче не беше и така си остана ник вече 10-тина години....sigpic
=== 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 ===
If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
Comment
-
Ми да кажа и аз, че се вдъхнових след темата в Lancia
За първи път нужда от ник ми се образува при пускането на една локална мрежа в гимназията (@mariobg: Ех, гимназията, ех, купоните, а?)
По тва време още нямаше интернет в сегашния му вид, само неква мрежа FidoNet и дивни модеми, ма нещо не бях фен. Та доста време ползвах ника Nix. Опитите ми на един по-късен етап да ползвам същия и в ИНет бидоха осуетени от пълчищата Nicholas-овци и тем подобни чуждестранни имитатори с аналогични намеренеия и назря необходимост от друг ник.
Точно по тва време беше бумът на техното (ходех по партита, на които най-големия кеф ми бяха мощните басове, дето ги усещаш с черния дроб) и при регистрацията ми в некъв форум (дали не беше в dir-a?) си сложих bass. Оттам нататък всичко е навик (или Corporate Identity - за тези, дето още висят по офисите докато пиша това :P )
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
Още през '95-та, когато си купих първия комп и трябваше да си измисля някакъв ник за icq-то, първото което ми дойде на акъла беше Пумукъл....по това време даваха едно анимационно филмче с такъв герой....и така до днес
2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
1998 145 1.6 T.SPARK
Comment
-
аз малко си падам по военните работи(исках да повтарям казарма), по скоро 2-ра свтовна и разни там.И се случва често да изказвам мнение на висок глас против някой хора или общности
а и името ми е много близо звучащо до ника и така си ме наричат вече няколко годинки приятелите
ама мен си ме кефи
Comment
Comment