Известие

Collapse
No announcement yet.

Произход на никовете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

От една песен на Judas - от Stained Class'78
    AR 155 1.8 8v '94

Comment

И моя е от IRC и за да не забравям защото и една оп пощите ми в абв.бг е със същия ник-наме и да не мисля са с кои съм се регнал
      Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
      Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
      Fiat Bravo 1.8 GT - now

Comment

Още преди много години, когато излезе StarCraft трябваше да си измисля ник за да джиткам...
        Та по това време в даскало учихме за опълченците на шипка и ето ме сега генерал 100letov...
        Honda CBR 954RR, Range Rover Vogue V8

Comment

Първоначално публикувано от exciter
          Ауууу , тая песен колко сме я слушали, брат ми е със същия ник в много мултиплейъри, велиика група, каквото и да кажа е малко.

Comment

А моя произлиза от фамилията ми Мурджев и от малък си ми викат Мури/както е правилното произношение/но нямам нищо против да ми викат и Мъри както ми викат повечето колеги от клубо
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Моето малко име и модела на моята малка алфа
              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Ами като взех Алфата и един приятел вика е ти си щастливец,
                искаше такава жена взе си искаше алфа взе си абе късметлия
                и от там Lucky
                Last edited by Lucky; d.m.y г., 21:21.
                1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от exciter
                  Ааа колега ..уцели ме право в сърцето.. това е любимата ми http://www.data.bg/f.php?fid=10080910
                  http://bmwpower-bg.net/forums/album_per ... er_id=2238

Comment

Моя също е от IRC, просто това беше първото което написах и така си остана. Проблем е само при контактуване...
                    Примерно, обаждам се аз и кат му кажа здрасти, той пита кой се обажда и аз сега, кво да му кажа, "poznai" ? :> Та винаги си давам предварително номера за да не обяснявам кой откъде се обажда.

А другата простотия беше когато се обаждах на нет доставчика си да ми прави мейл и като ме пита за лузернейм аз му викам "poznai", а той - "Не мога" :> .. и аз реших че познава въпросния "poznai" и не иска да направи мейл с неговото име и почнах да питам: "абе furiozo ти ли си.." и т.н. и чак се засрамих след това
                    ‘96 155 2.0 16v ts 150 bhp sport - чукнато, продъъ се на части

Comment

Моя отговор е тук

Моя отговор е тук: http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic_1455_0.html, всъщност преполагам че и от тук е идеята за тази тема...
                      Lancia Lybra SW Executive, 2.4JTD, 150 hp, 841C000 '03
                      Lancia Kappa Coupe, 2.0t, 205 hp, 834A4.000 '97
                      Lancia Kappa, 2.0, 145 hp, 838A1000 '95
                      Lancia Dedra, 1.6, 90 hp, 159B9000 '94
                      Lancia Dedra, 1.6, 90 hp, 835A1000 '91

Comment

моят е от тийн-годините, когато Мирца беше моден, исках да е Декстер, ама беше зает, Дексър обаче не беше и така си остана ник вече 10-тина години....
                        sigpic
                        === 75 1.8 T '86 ===
                        === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Ми да кажа и аз, че се вдъхнових след темата в Lancia
                          За първи път нужда от ник ми се образува при пускането на една локална мрежа в гимназията (@mariobg: Ех, гимназията, ех, купоните, а? )
                          По тва време още нямаше интернет в сегашния му вид, само неква мрежа FidoNet и дивни модеми, ма нещо не бях фен. Та доста време ползвах ника Nix. Опитите ми на един по-късен етап да ползвам същия и в ИНет бидоха осуетени от пълчищата Nicholas-овци и тем подобни чуждестранни имитатори с аналогични намеренеия и назря необходимост от друг ник.
                          Точно по тва време беше бумът на техното (ходех по партита, на които най-големия кеф ми бяха мощните басове, дето ги усещаш с черния дроб) и при регистрацията ми в некъв форум (дали не беше в dir-a?) си сложих bass. Оттам нататък всичко е навик (или Corporate Identity - за тези, дето още висят по офисите докато пиша това :P )

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                          Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Още през '95-та, когато си купих първия комп и трябваше да си измисля някакъв ник за icq-то, първото което ми дойде на акъла беше Пумукъл....по това време даваха едно анимационно филмче с такъв герой....и така до днес

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
                            1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

аз малко си падам по военните работи(исках да повтарям казарма ), по скоро 2-ра свтовна и разни там.И се случва често да изказвам мнение на висок глас против някой хора или общности а и името ми е много близо звучащо до ника и така си ме наричат вече няколко годинки приятелите
                              ама мен си ме кефи

Comment

хахх произхода на моя е от мелмак
                                '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                                '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Working...
                                X