If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
уффф...не съм писъл в този форум от 4 месеца...
Интересна тема всъщност.
Моя скромен никнейм е "симбиоза",резултат от 2 имена:Alfa Romeo и Faboloso :P
Знам,че е супер измислица,но аз лично много му се кефя
...а да зароди се в IRC
Ами аз като гледам ще го сменям моят. Запазвам си : Cuore Sportivo 155 Понеже е зает ника без 155
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Направо ще го копипейстна от ланча-форума отпреди 2 години:
Историята на моя ник е малко по-дълга...
През далечната 1984 година, като студент първи курс, бях на бригада в Консервен Комбинат "Марица" в Пазарджик.
През пролетта на същата година, при едно пътуване на "запад", майка ми ми беше донесла два чифта джинси, тогава бяха модерни "blue jeans" със странни цветове, та единия чифт беше с цвят на ЙОД, а другия си беше откровено розово.
Йодените джинси си ги подносих из София без проблем или всякакво замисляне, обаче за розовите...... имах резерви - сещате се какви... та реших да ги използвам като работно облекло по време на заточението в Пазарджик...
Тогава бях и доста по-слаб, хърбав направо(192 см х 65 кг) и явно адски съм приличал на розовата пантера, та като ми лепнаха това Пинко, нямаше връщане назад, остана си, в един конкретен момент си го харесах даже, до сега му робувам във всички форуми и в ицкуто, имам доста приятели, които даже не ми знаят истинското име, абе по телефона в къщи и в редакцията търсят пинко, абе навсякъде съм pinko - розов автомобил даже си купих през 1999 г....видях го в една автокъща и не издържах, влязох и го купих...и го взех почти без пари, щото 4 месеца никой не беше пожелал да купи автомобил с "цвят на курвенски кюлоти" - цитирам джамбазина, който сех чудеше как да се отърве от тоя странен пинкомобил.
Аз си го карах няколко години, щото нямам проблеми със сексуалната ориентация и даже много се кефех как ме гледаха странно по кръстовищата...
А моя е свързан с прякор от CS, който толкова усърдно играех като бях по-млад. Идва от записването на блокове от реалната във виртуалната памет... Абе луда работа
Comment