Известие

Collapse
No announcement yet.

Произход на никовете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Sitalk=Ситалк,тракийски цар и голям пълководец повел една от най-големите армии в античноста,150 000 човека!
    Това е най- краткото за него,който го интересува повече,Google!
    Грях е, да я нямаш!!!АlfaRomeo-156SW/2.4JTD/Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm TI

Comment

• На един приятел кучето му се казва Рокфор и аз му се кефя мноо и просто реших да използвам неговото име но за да не е същото добавих едно Т накрая.

Comment

• като по-малки ходехме по интернет клубове ("южен кръст","матрицата" и т.н.) и един приятел се пишеше reptilе.След много време си имах собствен комп. и като почнах да се регвам на ляво на дясно реших да му ползвам ника(той от много време вече не го ползваше ) обаче не се сещах как се пише правилно влечуго на англ. и си казах бе яяяя **** и от там дойде и това reptli
        Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
        sigpic

Comment

• питайте кръстника
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Ами това е името на най-добрия бийтбоксер, а аз едно време много се бях запалил по него и така...
            Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
            Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
            Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

• и аз моя трудно го "измислих"
              Alfa156 Against All

Comment

• При мен идва от манията по едни за съжаление "умиращи" поради старост италиански турбо-динозаври от славните 80' години на миналия век - Уно Турбо, Крома Турбо, Тема Турбо и оттам Tie - Turbo Inezione Electronica

Comment

• World Wide Web

Comment

• Един бивш съученик чат пат пускаше тоя лаф за лазурните деца. Та на мен ми хареса. В последствие си го лепнах за пред интернет пространството, заради което така почнаха да ме наричат тези които го знаеха и така си остана и до ден днешен
                    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Моя от името ми и "о0о" няма да казвам откъде е
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• John Connor
                        Attached Files

Comment

• Ами моя ник не е нищо особено.Казвам се Светослава,на галено ми викат Светле таа оттам,само че го пиша с У
                          Щастието идва капка по капка,за да си отиде като река,а нещастието идва като река,за да си отиде капка по капка...

Comment

• Ми като малък (2000г.) като почнах да ходя по интернет клубове ми трябваше ник защото имаше твърде много хора дето се кръщаваха "Весо" събрах двете неща които най много обичам а именно - тъмнина, защото вечерно време в тъмното е много спокойно и рицар - винаги много съм харесвал дуспехите и мечовете и се получи Dark Knight. И защото не може да има разстояние в пощи и тем подобни регистрации ги слях. Кофтито е само че след като излезе филма Батман - Черния рицар почнаха много да ми го ползват
                            sigpic
                            Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                            BMW 316 Compact '95

Comment

• Аз пък не казвам

Comment

• мейх'м(англ)-пълен хаос, осакатяване...първото е пътната ни обстановка...второто (да не дава господ) много вероятно изхождайки от първото. А и съм фен на бандата маунем.. Изроди са... Лудоста не остарева.!
                                блаженни са низшите духом...

Comment

Working...
                                X