Известие

Collapse
No announcement yet.

какво мислите за жените водачки на МПС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сетих се за една много забавна случка , когато карах курсовете . Та ето и случката....... бяхме групичка от около 15 бъдещи ... ( Състезатели , хора за ПТП и тнт...) и имахме едно момиченце , което тати го доведе на първия учебен теоретичен час. Момичето беше мноого стреснато а бащата толкова въудушивен , все едно щерката ще става . На следващите теоретични часове сподели " татко ми купи чисто нова фиеста и ме записа на тези курсове , толкова му се молих да не го прави ама той.... " и така. След като започнахме кормуването , горката пиеше валерианче .. много зле беше. А на изпита после направо си каза на изпитващия " я ме скъсайте , че да запиша курса на ново , че нищо не научих " и всички в колата бяхме и така , момичето си каза , че от нея драйвер не става ,а ама пустия и баща...
    Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
    Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

• Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщение
      Сетих се за една много забавна случка , когато карах курсовете . Та ето и случката....... бяхме групичка от около 15 бъдещи ... ( Състезатели , хора за ПТП и тнт...) и имахме едно момиченце , което тати го доведе на първия учебен теоретичен час. Момичето беше мноого стреснато а бащата толкова въудушивен , все едно щерката ще става . На следващите теоретични часове сподели " татко ми купи чисто нова фиеста и ме записа на тези курсове , толкова му се молих да не го прави ама той.... " и така. След като започнахме кормуването , горката пиеше валерианче .. много зле беше. А на изпита после направо си каза на изпитващия " я ме скъсайте , че да запиша курса на ново , че нищо не научих " и всички в колата бяхме и така , момичето си каза , че от нея драйвер не става ,а ама пустия и баща...
      На сила хубост не става
      Явно бащата е искал момче ама такъв му бил късмета
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Сегаа малко е позастаряла темата, но според мен е за тук. Един приятел го е омаала една 156-ца СА7058**. Колежка по кола е решила да се прави на шумахер и понеже не е успяла да изпревари се е прибрала докато той е бил до нея. Изчакали са КАТ и са и написали акт ама много глупаво го е направила изпреварването.
        sigpic
        Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
        BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
          Сегаа малко е позастаряла темата, но според мен е за тук. Един приятел го е омаала една 156-ца СА7058**. Колежка по кола е решила да се прави на шумахер и понеже не е успяла да изпревари се е прибрала докато той е бил до нея. Изчакали са КАТ и са и написали акт ама много глупаво го е направила изпреварването.
          Примери такива много но аз от ден на ден се убеждавам че не само жените са ни виновни...
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Ееее стига с тея работи за жените бе.Поне като ни плюете кажете,че има и изключение виждала съм мъже където и колело не трябва да им се дава.Така че мили мъже престанете,защото има такива който ще ви сложат в малкия си джоб
            Alfa Romeo 155 1.6 16V `97
            Ники
            Дани

Comment

• Alfa Romeo 1.8 TS `98
              sigpic

Comment

• Има има такива, но са толкова рядко колкото и птицата феникс. Познавам 15 жени с книжки, и само една от тях кара по-добре от мъж. Забравих тя има опит 30 години зад волана вече
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• в събота 1 колежка с голфче влязла насреща в еднопосочна улица, аз срещу нея, зад мен бус
                  и от глупотевина да се прибере, да ни направи път, обра едни паркинг колчета, вместо да се върне още 10м и да излезе от улицата
                  картерът й сигурно на салата, че антипаркингите бяха точно толкова високи
                  другия път да си научи знаците и да не влиза в неправилната посока

на същата улица преди време 1 бусаджия се наточил и той да влиза, свалям стъклото и му соча знака, а той ми вика: "Ти ли ще ми кажиш, ма!", че и нагъл
                  Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                  AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение

на същата улица преди време 1 бусаджия се наточил и той да влиза, свалям стъклото и му соча знака, а той ми вика: "Ти ли ще ми кажиш, ма!", че и нагъл
                    Че и те обижда идиота, не се вижда че не може да кара Евала на такива момичета като теб, поставила си го на място
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от danito__77 Покажи съобщение
                      Ееее стига с тея работи за жените бе.Поне като ни плюете кажете,че има и изключение виждала съм мъже където и колело не трябва да им се дава.Така че мили мъже престанете,защото има такива който ще ви сложат в малкия си джоб
                      Колежке не плюя само. На предишната странца виж какво намерих:

Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                      Сутринта една мацка ми оправи настроението. Караше много добре мацката. Кара след мен от Плиска до Тодор Александров, на никакво разстояние и в същото време не направи нито една опасна ситуация. Евала на такива мадами, много им се радвам. За жалост това е изключение, но все пак има и такива
                      Знам ама в последно време засичам доста добри шофьорки (както и пълна скръб де) и реших поне веднъж да ги спомена с добро
                      Напълно съм съгласен, но това не пречи от време на време да споменаваме с добро тези които ни правят добро впечатление

Така че не ви споменавам само с лошо
                      sigpic
                      Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                      BMW 316 Compact '95

Comment

• Мерси за което
                        Ники
                        Дани

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                          Че и те обижда идиота, не се вижда че не може да кара Евала на такива момичета като теб, поставила си го на място
                          Хаха, мен съвсем скоро ме псуваха, че НЕ карам в бус лентата.
                          Убедих се, че колкото и да спазваш правилника, все ще се намери някой джигит да ти размаха пръст, да спомене майка ти и родата до 10-то коляно.
                          sigpic
                          Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

• те тая простотия другаде освен в нашенско не съм я срещала
                            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• На мен ми се случи подобно нещо на бул.България посока центъра след Екото бях в лява лента със 70-75 и някакво ауди А3 ми свирка и присветква да мина на дясно,но нямаше как,първо защото имаше коли,и второ защото ми трябва лява лента.И тоя мина в дясно и ми метна празно пластмасово шише по колата,нямам думи просто
                              Ники
                              Дани

Comment

• Има го това с майката навсякъде, то това си е обичяй.
                                sigpic
                                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                                X