Първоначално публикувано от Гаспод
Покажи съобщение

А дори в опредлени случаи си мисля ,че ми е по важна от самата мен, когато нещо нее наред с колата и съм като болна.Готова съм на какви ли не лишения(с изключение на такива, свързани с другата ми любов) само и само алфичката да ми върви ида си ме радва.Супер много и се кефя.Не мога дакажа колко добър шофьор съм,като повечето жени и аз имам проблем с паркирането(аз май не се сещам за нито една жена която да пракира перфектно,да не се обиждат дамите моля

Подържам тезата, че жените са по нескопосани шофьорки от мъжете, но разбира се има изключения и аз съм убедена,че колежките от форума са точно такива

А установих и нещо друго
Жената се справя много по-добре като шофьор в случаите , когато сама си е купила колата и сама си я подържа.Не мога да си представя,че ще улучвам огради, ще се блъскам в коли и в кви ли не обекти , при положение,че после трябва да си поемам всичко от моя джоб и естествено ,че ще внимавам 100 % пъти повече-излишни пари за глупости нямам.
А съм забелязала ,че много от жените карат коли, които са им купени от мъжете например(не че има нещо лошо в това

Извода ми като цяло за жените шофьорки е ,че по-голяма част от тях са пълен леш, но по-малката част които се справят добре, се справят наистина много дорбе, дори много по-добре от мъжете

Comment