Известие

Collapse
No announcement yet.

какво мислите за жените водачки на МПС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Гаспод Покажи съобщение

И накрая, самата нагласа (или де да знам как да го кажа)
    Както каза някой мъжете приемат колата като свое продължение
    Инструктора ми (мъж) ми казваше че трябва да усещаш колата
    И наистина смятам че е така
    Ми аз като усещам колата като част от мен(незнам мое продължение ли е,или начало,не мога точно да кажа)за мъж ли да се смятам?Айде мерси -неща Но опредлено за мен колата не е просто превозно средство.А нещо което си има душа и ми носи страшно много наслада и удовлетворение.
    А дори в опредлени случаи си мисля ,че ми е по важна от самата мен, когато нещо нее наред с колата и съм като болна.Готова съм на какви ли не лишения(с изключение на такива, свързани с другата ми любов) само и само алфичката да ми върви ида си ме радва.Супер много и се кефя.Не мога дакажа колко добър шофьор съм,като повечето жени и аз имам проблем с паркирането(аз май не се сещам за нито една жена която да пракира перфектно,да не се обиждат дамите моля)
    Подържам тезата, че жените са по нескопосани шофьорки от мъжете, но разбира се има изключения и аз съм убедена,че колежките от форума са точно такива
    А установих и нещо друго
    Жената се справя много по-добре като шофьор в случаите , когато сама си е купила колата и сама си я подържа.Не мога да си представя,че ще улучвам огради, ще се блъскам в коли и в кви ли не обекти , при положение,че после трябва да си поемам всичко от моя джоб и естествено ,че ще внимавам 100 % пъти повече-излишни пари за глупости нямам.
    А съм забелязала ,че много от жените карат коли, които са им купени от мъжете например(не че има нещо лошо в това ),но те не могат да оценят колата по този начин ,ако не са си я изстрадали, а им е дадена наготово.И затова карат като насън-джаскат се без да им пука, защото знаят, че квото ида стане -има кой да им оправя бакиите.Не казвам ,че това е на 100% така,но това са наблюденията ми върху масата жени.
    Извода ми като цяло за жените шофьорки е ,че по-голяма част от тях са пълен леш, но по-малката част които се справят добре, се справят наистина много дорбе, дори много по-добре от мъжете

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
      http://funny.bg/index.php?news_id=2251

Ето нещо забавно по темата
      Този клип показва цялата истина
      sigpic
      Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
      BMW E30
      BMW E36

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
        ...
        А установих и нещо друго
        Жената се справя много по-добре като шофьор в случаите , когато сама си е купила колата и сама си я подържа.
        ...
        не знам дали се справя по-добре, но определено човек се научава истински да цени нещата, за които се е потрудил сам или както казваш - изстрадал ги е. независимо дали е жена или мъж.

пък.. може и да е защитна реакция - така никой после не ти пили на главицата глупости от сорта "видя ли - аз какво направих за теб, пък ти - такова отношение"
        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
        My Red Love
        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

В търтейовия ред на мисли, викам да пусна и аз един цитат:

'негър скиор и жена щофьор няма'

Аз далеч не изповядвам тази теза, ама ми беше ми харесала фразата, когато я прочетох преди време и викам що да не ударим едно на всичкия този спам тука
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
            В търтейовия ред на мисли, викам да пусна и аз един цитат:

'негър скиор и жена щофьор няма'

Аз далеч не изповядвам тази теза, ама ми беше ми харесала фразата, когато я прочетох преди време и викам що да не ударим едно на всичкия този спам тука
            звучи ритмично, може одисеев да напише музика, аз ше довърша техта.
            авторът на темата ще прави бек-вокалите с "у-у-у-у-у-у", а ти ще дирижираш оркестъра, кат един настоящий ръководител движение

и понеже е модерно по сцените да се вадят разни мпс-та, може да пуснем някоя съфорумка да демонстрира майсторско паркиране в ляво, в дясно и зад бек-вокалите (подчуртавам, че с настоящото изречение правя връзка с темата, та ше ва замола дан ми гу бруити кат спам )
            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Дрън,дрън...На мен колата ми е подарък и пак си я обичам много и се грижа добре Обаче ако се счупи,счупи-некст.

п.п.
              Аз се старая ,и съм коректна с другите участници в движението !
              Недоволни и намръщени кълвачи,на които целият свят им пречи винаги ще има по улиците ....
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                Дрън,дрън...На мен колата ми е подарък и пак си я обичам много и се грижа добре Обаче ако се счупи,счупи-некст.

п.п.
                Аз се старая ,и съм коректна с другите участници в движението !
                Недоволни и намръщени кълвачи,на които целият свят им пречи винаги ще има по улиците ....
                Вики, ако не забеляза ,казах че колежките от форума задължително са изключение [

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                Втора национална среща на 155

Comment

Аз съм жена и имам солидно самочуствие на добър шофьор и спортен маниер на шофиране, но съм абсолютно съгласна с мъжете, че повечето жени не са за пътя. Много пъти ми е идвало да спря, да взема ключовете на такава "участничка" в движението и да й ги хвърля през 4 платна. Не сигнализират преминаване в друго платно, не отстъпват лявото за задминаване и при сигнал зад тях, никакво чуство за габарити и ориентация, паника при смешни ситуации УЖАС!

Comment

Абе нека се учат дамите и като не умеят и направят глупост, ние ще ги пазим и ще се пазим от тях. Проблема е, че в последно време много им се вдигна самочувствието и почнаха да псуват, да се репчат, да не зачитат никакви нормални човешки забележки. Ти и казваш, че е спряла така, че никой няма да може да завие покрай нея, тя вика дреме ми, шси праа кот си искам и заминава. Ебаси...
                    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                    Mazda 6 2.3 2005
                    sigpic

Comment

Явно съм чела на вентилатор ,отивам да се срамувам в ъгъла
                      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

Мога да дам за пример майка ми, която за над 25 години стаж зад волана, при всекидневно каране във Варна, не от дъжд на вятър, няма нито едно ПТП по нейна вина. Нито пък е удряла или одирала колата. Да не говорим, че на успоредното и паркиране в тегавите градски условия могат да завиждат голяма част от 'професионалните шофьорчета', рейсъри и разни други тежкари
                        _______
                        146 JTD - ex
                        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Евала на мамчето колега ! Баща ми е инструктор и майка ми има книжка от как се помня ама без него тя в колата не се качва и то на учебната ха
                          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                          Fiat Bravo II 1.4 90hp
                          sigpic
                          Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Както се казва в една мъдрост-Жена щофйор няма,както и негър скиор и циганин монтыор
                            sigpic
                            Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                            BMW E30
                            BMW E36

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                              Проблема е, че в последно време много им се вдигна самочувствието и почнаха да псуват, да се репчат, да не зачитат никакви нормални човешки забележки. Ти и казваш, че е спряла така, че никой няма да може да завие покрай нея, тя вика дреме ми, шси праа кот си искам и заминава. Ебаси...
                              Верно е,че има такива.След като изядат шамарите веднъж слизат на земятаВеднъж гледах как една такава "пичка" с Q7,беше извадена от колата с думите "Ай щИ *** майката женска,то да не е да лапаш п**ки"

Comment

най- смахнатите и безразсъдни шофьори, които познавам са от женски пол

това при четири лентов пъд да изпревариш в най лява лента в насрещното се иска талант да го направиш...

иначе сестра ми примерно се справя доста добре с карането, малко е по-плаха, ама всеки път е все по-уверена и се справя все по-добре, а и оставя хората да се включват в движението и да се престрояват - доста по-колегиална е

това, което ми е направило впечатление за жените шофьори е не че не карат добре, ами по-малко гледат в огледалата и когато стане нещо или ги мине някой с по-висока скорост се стряскат, и естествената им реакция е да врътнат волана на някъде
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X