Известие

Collapse
No announcement yet.

какво мислите за жените водачки на МПС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

99% от жените шофьорки може да са под всякаква критика и трябва да си намерят друго хоби , но имам позната в този оставащ 1% която може да покаже на мъжете как се кара МПС незазвисимо с 2-4 или 18 колела , с ремарке или без , напред или назад , водене на волана с една или с две ръце . Абе дето се вика и .!. му шофьор ама жена
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от n.nikoloff Покажи съобщение
      Страшно е! в последните 7-8 години са скачали да ми налитат на бой около двайсетина пъти и само един път беше от Пежо 407. Всички останали пъти от ГОЛФАДЖИИ. Много адреналин, много неубоздан тестостерон, много чудо. Добре, че мерките са ми 150/180 (кг/см) та обикновено целеустремените им действия с подчертано негативен подтекст мигновенно претърпяват метаморфоза към открито бягство - понякога с колите си (ако са бързи).
      ..Ако ви е интересно мога да доразвия тия дни вижданията си относно този модерен номад-социопат българския шофьор, ама требе да бягам да си лягам - стар човек съм вече...

голфът винаги е бърз!
      всеки уважаващ себе си голфаджия, ще ти го докаже или поне.. ще положи усилия

давай нататък

@ багера: доколкото те познавам, дори да ми кажеш, че си опитвал, няма да ти повярвам
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Сетих се да споделя една нескорошна случка, но поради фундаменталното й значение възнамерявам да я споделя за всенародно вечерно четиво.

Намирам се на светофара на бул. Пенчо Славейков и бул. Прага в посока НДК, но съм дал ляв светлинен сигнал (демек мигач) и съответно съм се престроил към Петте кьошета. До мене отдясната ми страна с явно намерение да продължи направо (към НДК) спира бяло ново Тико (сега май му казваха Матиз) и в него една средностатистическа млада дама в момента на спирането извади чевръсто едно червило и използвайки огледалото за обратно виждане не по предназначение започна онези до болка познати движения гарантиращи нанасянето на съответната боя по устата (абе, сега се сетих - що не си назнача във фирмата жени-бояджийки?! те всички имат огромен опит! хм - интересна идея...) Колегата до мене (познат в някои среди като Поразяващата уста) ми вика - "погледни я тази мацка кво прави", при което се пресяга и натиска клаксона. (На следващата реакция аз като бивш състезател завидях, честно!) При което мацката захвърли рязко червилото, мигновено включи на първа и без въобще да се огледа потегли с пълна газ НА ЧЕРВЕНО, явно мислейки си че й свиркат да потегли! Истински късмет беше, че нямаше много коли ВЪТРЕ в кръстовището. Честно - изтръпнах яко. Но мацката се справи перфектно. Колегата замръзна (и най-вече замлъкна, макар и за кратко).

Вот такие дела, пацаны...
        .......подвели сте я с клаксона!...добре, че не е станало беля...и аз ти свалям шапка за увлекателните разкази
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Хи-хи-хи колегата наистина разказва много цветно и увлекателно
          Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
          Ама карай...тя явно е много добра , щом се лакира по време на движение. Аз признавам си, не съм толкова добър и не смея да го правя .
          Ники,започни първо с пръстите на краката ,да вдигнеш левъл..после другото ще ти е лесно
          п.п.
          Отчаяно си търся сешоар и/или преса за коса,които могат да се включват в колата
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
            Хи-хи-хи колегата наистина разказва много цветно и увлекателно

Ники,започни първо с пръстите на краката ,да вдигнеш левъл..после другото ще ти е лесно
            п.п.
            ами те още не са ли измислели някой такива дето да си ги включиш в запалката на колата
            .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
              ами те още не са ли измислели някой такива дето да си ги включиш в запалката на колата
              100% има такива
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                Жената си купи такъв - ужасно е......цяло щастие за семейния ми бюджет е че все още я е шубе да кара.....ако си намери и маша вече ще бъда съсипан......все едно съм си у нас......ужъс......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

...

абе интересно разказваш

ама що рекламираш сайт, дето е кофти направен и пълен с правописни и граматически грешки?
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Между другото ако има каста или класа или каквато и да е дефиниция за обособена по поведение група шофьори, към която изпитвам негативни емоции - то това определено не е групата на жените.
                    Докато жените правят (понякога ) кофти маневри, то те определено не го правят от нахалство, да не кажа от наглост, а главно от неумения, което не е чак толкова страшно.
                    Страшното е, колеги, групата на ГОЛФАДЖИИТЕ !!! Сега някои от вас ще скочат - пернишки, дупнишки и т.н. Не колеги - с всички видове регистрации -те са ГОСПОДАРИТЕ НА ПЪТЯ в тяхните си очи!!! Страшно е! в последните 7-8 години са скачали да ми налитат на бой около двайсетина пъти и само един път беше от Пежо 407. Всички останали пъти от ГОЛФАДЖИИ. Много адреналин, много неубоздан тестостерон, много чудо. Добре, че мерките са ми 150/180 (кг/см) та обикновено целеустремените им действия с подчертано негативен подтекст мигновенно претърпяват метаморфоза към открито бягство - понякога с колите си (ако са бързи). (Държа да обясня, че по грозния трафик из столицата се движа с някой италиански мъник от типа Ланча Y10 или Пунто и обикновено не си "лича". Абе често ме взимат за мадама в тая кола въпреки размерите ми и късата стрижка. Тва живота в София направо обърква представите за хората. Нещо се отплеснах...)
                    Вече наблюдавам и следния друг феномен - групата на ГОЛФАДЖИИТЕ е станал огромна и какво се получава, когато имаме количествени натрупвания (айде на Политикономията, който я е учил) - превръщат се в качествени изменения. А именно - групата на ГОЛФАДЖИИТЕ се е разроила и се е образувала нова малко по-малка група - тази на ПАСАТАДЖИИТЕ! Те са един вид пораснали ГОЛФАДЖИИ. Поведението - същото. Произлезла е още една група - позамогнали се ГОЛФАДЖИИ, а именно АУДИСТИ (да не се бъркат с аутисти). Поведението - пак същото. Групата на АУДИСТИТЕ се дели на две подгрупи : Групата на ревностните ГОЛФАДЖИИ - ТРОЙКАДЖИИТЕ (от ГОЛФ3 към А3) и групата на тези, които си мислят че са се откъснали от селянията, но са вътре в нея - А4 и нагоре. Има и една друга група МЕРЦЕДЕСАДЖИИТЕ. Те са на принципа "ние не сме от село ( в смисъл не сме от Вашето село, а от съседното)".

Ако ви е интересно мога да доразвия тия дни вижданията си относно този модерен номад-социопат българския шофьор, ама требе да бягам да си лягам - стар човек съм вече...
                    Забрави групата дето сме минали от голф на алфа :P
                    А аз да се оплача че 2-3 дни ще съм голфаджия докато излезе алфичката от сервиз

Но за едно нещо съм съгласен - при голфаджиите няма мъж няма жена - всички сме еднакви Основното е че се избиват комплекси - нещо което и аз правех преди да нагъна тройката и да ми дойде ума в главата (за протокола бях с колан и на главата физически нищо и няма само дето се замислих ако не бяха само тенекии за правене а имаше човек ранен)
                    sigpic
                    Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                    BMW 316 Compact '95

Comment

Първоначално публикувано от crocodil Покажи съобщение
                      Като съм нахален и се опитвам да се внедря ми е най-лесно пред някоя кака или учебен. Сякаш са на едно ниво.
                      Такива като теб са ми любими...

Аз имам 2 произшествия, от които единя път един ми отнесе дясната страна на предната броня...като излизаше назад гледаше напред...а другя ме нацели отзад докато бях спяла на светофара. От жена лошо не съм видяла ))
                      Opel Corsa '08 easytronic
                      Alfa Romeo 1.6 Boxer '95 няма я вече

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                        абе интересно разказваш

ама що рекламираш сайт, дето е кофти направен и пълен с правописни и граматически грешки?
                        Никой не е съвършен! Посочи сайт от този тип за да се поправя.

Comment

Между другото ако има каста или класа или каквато и да е дефиниция за обособена по поведение група шофьори, към която изпитвам негативни емоции - то това определено не е групата на жените.
                          Докато жените правят (понякога ) кофти маневри, то те определено не го правят от нахалство, да не кажа от наглост, а главно от неумения, което не е чак толкова страшно.
                          Страшното е, колеги, групата на ГОЛФАДЖИИТЕ !!! Сега някои от вас ще скочат - пернишки, дупнишки и т.н. Не колеги - с всички видове регистрации -те са ГОСПОДАРИТЕ НА ПЪТЯ в тяхните си очи!!! Страшно е! в последните 7-8 години са скачали да ми налитат на бой около двайсетина пъти и само един път беше от Пежо 407. Всички останали пъти от ГОЛФАДЖИИ. Много адреналин, много неубоздан тестостерон, много чудо. Добре, че мерките са ми 150/180 (кг/см) та обикновено целеустремените им действия с подчертано негативен подтекст мигновенно претърпяват метаморфоза към открито бягство - понякога с колите си (ако са бързи). (Държа да обясня, че по грозния трафик из столицата се движа с някой италиански мъник от типа Ланча Y10 или Пунто и обикновено не си "лича". Абе често ме взимат за мадама в тая кола въпреки размерите ми и късата стрижка. Тва живота в София направо обърква представите за хората. Нещо се отплеснах...)
                          Вече наблюдавам и следния друг феномен - групата на ГОЛФАДЖИИТЕ е станал огромна и какво се получава, когато имаме количествени натрупвания (айде на Политикономията, който я е учил) - превръщат се в качествени изменения. А именно - групата на ГОЛФАДЖИИТЕ се е разроила и се е образувала нова малко по-малка група - тази на ПАСАТАДЖИИТЕ! Те са един вид пораснали ГОЛФАДЖИИ. Поведението - същото. Произлезла е още една група - позамогнали се ГОЛФАДЖИИ, а именно АУДИСТИ (да не се бъркат с аутисти). Поведението - пак същото. Групата на АУДИСТИТЕ се дели на две подгрупи : Групата на ревностните ГОЛФАДЖИИ - ТРОЙКАДЖИИТЕ (от ГОЛФ3 към А3) и групата на тези, които си мислят че са се откъснали от селянията, но са вътре в нея - А4 и нагоре. Има и една друга група МЕРЦЕДЕСАДЖИИТЕ. Те са на принципа "ние не сме от село ( в смисъл не сме от Вашето село, а от съседното)".

...[/SIZE]
                          леле колега, ти ме вкара в най-дълбокия размисъл...
                          аз съм навъртял доста км на два служебни поредни ГОЛФ 2 дизел (мноо бързи), имах ГОЛФ 3 бензин комби (ама мноо исках ПАСАТ дизел), имам и един МЕРЦЕДЕС (попилях му мотора, продава се - вж раздел ПРОДАВА), а пък АУДИ 90 купе не е мноо грозно... дано не сме се срещали, че мнооооого негативни емоции може да си насъбрал от мен...
                          ама се поправям, само алфи искам да карам (или разни други роднински марки
                          ае
                          166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                          x145 1.6 boxer

Comment

Най-лошите жени шофьори ги разделям на следните групи:
                            1. Жени които си мислят , че могат да карат - ужасно нахални , мислят си че мъжете са длъжни да им дават път като пред врата на асансьор като джентълмени, мигача е нещо излишно и всички останали са виновни , че не са предугадили "логичните" им действия на пътя
                            2. Жени на които "Батко", "чичко" или "татко" са им купили возило - както каза един колега по нагоре, най вероятно не знаят какво е това да си вземеш книжка по истинския начин, страшно нахални и карат все едно на колата си имат вклучен син буркан.

Вече съм се научил само като гледам как една кола предприема разни маневри или се движи пред мен да познавам дали кара жена или мъж - в 90% от случайте познавам като кажа че е жена - останалите 10% при вид на странна маневра са по равно за тинейджъри или пенсионери .

Малко пресни примери:
                            Случка едно - Влизам на уличка в "Лагера" от лявата ми страна са паркирали коли (това не е моята лента- улицата е двупосочна) - от едно кръстовище излиза една жена водач на Хонда C-RV , захапала телефона (вижда че идвам ама навлиза срещу мен. Продължава да говори по телефона, спира и започва да свири да се дръпна. Забележете, че аз съм с предимство , за да се дръпна от пътя и трябва да върна 50 метра на зад, а тя само 10 метра на зад а все пак нейното платно е заето.
                            Идеше ми да и прасна новата хондичка (и без това предната ми броня е за боя)Ама представете си каво нахалство -захапала телефона , без предимство и нахалства че и преча

Случка две- Аз и к9олегата се возим към работа, София - 8.30 -8.40 час ПИК , задръствания. Светва светофара зелено - колата пред нас потегля, но понеже е задръстено и спира в средата на кръстовището (просто колите от другата страна не са мръднали) Съответно виждам че ако навляза в кръстовището ще светне червено , ще си остана там и ще задръстя и другите на които ще светне зелено . Зад нас започва да свири клаксон (поглеждам в огледалото - ЖЕНА) За нея няма значение пътната обстановка - щом е зелено трябва да тръгва (такива много често съм виждал да предизвикват задръствания щото карат като кон с капаци. Да се върнем на случката - клаксонът продължава да свири ( 20 секунди) Колегата не издържа , слиза от колата и отива при така наречения шофьор от женски пол - обяснява и някави неща за очен лекар, майката и как трябва да сии вземе агнето от този който и е дал книжката.

Случка три: Движа се по кръгово кръстовище и съм с предимство , към кръговото наближава мерцедес (аз въпреки че съм с предимство си внимавам _мерцедеса започва да свири защото е принуден да намали за да се вклучи в кръговото - поглеждам водача - познайте "спермояд" .....в смисъл засукана перхидролена красавица , караща подарения и от "чичко паричко" мерц.

Това само от последната седмица, без да броя , че не ме пускат да се престроя след като една минута пред тях подавам мигач, а аз ги пускам и без да са пускали мигач (щото съм длъжен да ги усещам)

Та мога да кажа, че доста от жените не стават за водачи на МПС.
                            Както казват колегите : еврейн - миньор и жена - шофьор .....................трудна работа.

П.П. Алфистките не се броят - те не са обикновенни шофьори - а фенки на автомобилите
                            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

да ви кажа и аз една истина
                              1.мъжете имат преееекалена самоувереност
                              2.на жените им липсва самоувереност
                              това е доказано,гледах го някъде по дискавтъритата мисля, та за това стават нещата така,мъжете-тежки катастрофи, а жените-леки предимно козметични.Разбира се това правило си има изключения както в единия така и в другия пол.Нямам за цел да обидя нито колегите нито колежките,главното според мен е вроденото усещане на автомобила,нещо като музикалния талант или го имаш или не.Почти всеки може да вземе книжка но може цял живот да не се научи да кара,от такива ме е страх най-много.Пък за наглостта и нахалството ... без коментар.
                              Иначе от скоро и моята жена има книжка и мали какъв страх като се возя,на няколко пъти хващам кормилото щото бордюрите бяха бая големи.Иначе се старае ,на теория перфектна ама сякаш го няма тоя усет за маневриране,скорост,преценяване на ситуация и т.н. Ужас,трябва да и взема една бракма от 500лв и да се учи , да троши и да прави.
                              Пък за алфистките,предполагам че щом са си купили такива коли (не колата на мъжа им) ще имат хъс да ги карат за което мога само да ги поздравя.
                              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Но комент ...

Comment

Working...
                                X