Известие

Collapse
No announcement yet.

какво мислите за жените водачки на МПС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• аз пък подвиквам след всичко що реагира бавно

"аре бе какооо" "аре бе чичеееее"

пола няма значение - караме в трафик, щом не успяват да реагират на зелена светлина какво Ви кара да мислите, че ще реагират на нещо друго ставащо пред тях

както посочиха колегите от женски пол по-нагоре на жените предимно им липсва увереност. тези пък , които имат увереност са много по-лоши от мъжете с такива - то няма такива змийски погледи то няма такова псуване...

странно ми е защо при медицинския тест за документите за книжка не се правят тестове за реакции и т.н. ?

а иначе за престрояването - малко хора се замислят, че някой може да не знае , че дадена лента е само за определена посока - все пак в София на много от сфетофарите няма стрелки по самите светлини а само по пътната лента - тъй като аз често се престроявам или изпреварвам колоната и ми се налага да се включа в движението - съм забелязал , че мъжете повече дават път от жените - не, че жените не са по-колегиални - те просто не гледат в повечето случаи какво става около тях .... та по същата причина аз давам път почти всеки път - щом някой има нужда да се престрои и не го прави на непозволено място (т.е. не е стигнал непрекъснатите линии до сфетофара) го/я изчаквам, от чиста човещина - явно си има основание да бърза/да се обърка
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

• Много е прав Стоян за всичките неща, особено за тестовете за реакция. Знам, че част от изпита по кормуване някога е било да се познае скоростта на насрещно движещ се автомобил.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Аз мисля, че при жените проблемът е по-скоро психологически - прекалена предпазливост и предубеждение. Ако преодолеят това, на жените не им пречи да бъдат шофьори наравно с мъжете.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
          Dream on ....
          Решила съм вместо да се чудя какво да правя в задръстванията да започна да се гримирам, лакирам, може и някоя прическа да си спретна. Да минаваш 1 км 20 мин не мисля, че е нормално.
          Alfa Romeo 145 1.9 JTD
          http://bendidas.hit.bg/

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            Аз мисля, че при жените проблемът е по-скоро психологически - прекалена предпазливост и предубеждение.
            Не мисля, че сме прекалено предпазливи и предубедени.
            Alfa Romeo 145 1.9 JTD
            http://bendidas.hit.bg/

Comment

• Абе като гледам май сме се събрали да пооплюваме жените шофьорки, но нека покажем малко възпитание и не ги наричаме с грозни думи...
              Благодаря!

(Като ми поспадне температурата ще развия темата за единственото животно, дето го няма в зоопарка - ПЕШЕХОДЕЦА).

(Някои са на вино, други на ракия - аз на фервекс!!!)

Comment

• Както писах и по-рано тия дето правят такива простотий едва ли някога ще прочетат такъв форум ,ако изобщо четат каквото и да било.Не е ли то да одят цял ден по кафетата и да фръцкат колата насам натам, да се чудят къде да изразходят горивото дето татя им или дедо им (гаджето имам предвид )е заредил.
                ХОРА ( мъже и жени ) нека караме разумно , пък като някой се направи на интересен (алфист или алфистка) запишете му номера и да го хукаме тогава колективно.Ще отворим нова тема по случая.
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                  Аз мисля, че при жените проблемът е по-скоро психологически - прекалена предпазливост и предубеждение. Ако преодолеят това, на жените не им пречи да бъдат шофьори наравно с мъжете.
                  Аз пък не смятам себе си за предубедена или прекалено предпазлива.
                  Въпреки всичко смятам че съм добър шофьор,но преумората е лош съветник зад волана.
                  Никога не съм карала в нетрезво състияние и нямам идея как е,но веднъж си позволих след вечеря с приятели да изпия чаша вино и да се прибера в къщи на има няма километър и веднага забелязах огромна разлика в реакциите си.Дори една чаша вино бе способна на това,а какво остава до по-голямо количество и/или твърд алкохол.
                  От тогава насам НИКОГА повече не карам пила дори и една глътка.
                  Да уточна за протокола,че тогава не се е случило нищо...просто крака ми натежаваше повече и давах повече газ в градско.

Но виж за преумората и пренапрежението мога да говоря много ... и за да не ставам банална ще кажа само едно,без значение дали сме жени или мъже никога не карайте преуморени.
                  Това може да ви струва вашият и на други хора живота.
                  Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                  140 HP + Chip Tuning -> ex
                  Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                  Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                    Турските тираджии почти по правило спират в такива ситуации. Каквото и да говорим за турците. Много са колегиални.
                    В турция си е неписан закон да се спре ако има закъсал и катастрофа . Виждал съм ги там как спират на магистралата и отиват да помагат на катастрофирал в насрещното .

Какво значи да си добър шофьор ? Да караш с останалите в задръстването в града или колоната извънграда не те прави добър шофьор , там са равни и мъжете и жените . Просто при жените преценката на дадена ситуация е по-адекватна в повечето случаи , защото не са толкова самонадеяни като мъжете . От друга страна рефлексите и инстинкта им за възприемане на бързо променяща се обстановка са малко по бавни и от там идват повечето беди при жените шофьорки , макар че има жени които са си генетично сбъркани и там нещата седят по друг начин .
                    Много ми е интересно какво биха направили повечето мъже в ситуацията при която се удари колегата acko88 . Дърпат волана рязко за да избягнат препятствието и после са чудят как да овладеят автомобила . На пътя е като в казармата - или се адаптираш и влизаш в крак с другите или си аутсайдер . Просто на жените им трябва малко повечко време да се адаптират на пътя .
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                      ...
                      Много ми е интересно какво биха направили повечето мъже в ситуацията при която се удари колегата acko88 . Дърпат волана рязко за да избягнат препятствието и после са чудят как да овладеят автомобила . На пътя е като в казармата - или се адаптираш и влизаш в крак с другите или си аутсайдер . Просто на жените им трябва малко повечко време да се адаптират на пътя .
                      Ми първо се оглевдаш и ако има начин заобикаляш препядствието ако ли не затваряш очи и се молиш От 1 седмица имам няколко такива случея с молитви и то се заради жени.

Гледам че много се разводни темата и се обиждат голфове и астри. Ще пусна някой от вас ако има желание в час пик с голфа ми и ще го питам после как е. Миналата седмица оставях алфичката на ремонт и да ви кажа не е приятно. То не бяха засичания, натискания. Даже и от един колега със черна 156 спортвагон ми стопи нервите. Тоя човек за разстояние от 2км успя да ме засече 30 пъти. Аз тогава си карах нормално и не натисках ама ми писна в един момент Голфа е най опасната кола щото ремонта и е 3-4 пъти по евтин от на алфите - фар 35лв, мигач 10лв, броня (чисто нова) 100лв. и някой дето ремонта му на един детаил е колкото цялата предница ме натиска . Та затова не трябва да се гледа само вида на автомобила. Днес ме издразни и една 146-ца. За много бърз се мислеше и все избираше грешни ленти и накрая се юрка. Нямам против ама да не засича останалите. Една мацка щеше да се набие в задницата му след като реши да я засече. Е накрая го изрязах и не го пусках да минава пред мен но за жалост зад мен беше някъв заспал и минаваше зад мен

Отдалечих се ама в опщи линии имам предвид че в тая тема няма няма и се спомене за голфовете.

Хора спрете да обяснявате тоя е такъв оня е такъв а се погледнете себе си. Ако всеки се вгледа в собствените си действия ще види че и той прави глупости както и той не е пример за поддържание, а нали новите шофьори се учат от "професионалистите в София", дето само гледат да преебат другарчето до тях. Иска ми се един ден като тръгна на някъде да има няква колегиалност а не да ме натискат от ляво и от дясно.
                      Last edited by DarkKnight; d.m.y г., 01:33.
                      sigpic
                      Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                      BMW 316 Compact '95

Comment

• Dream on....

“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• чуствам се омърсен, кака не ма карай друг път да ги гледам ттакива гадории
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

• представете си ако говерехме за секс или някакви възбуждащи неща,тогава какви ли снимки щеше да има
                            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Е само Мерцове ли ще гледаме.... викам тва да е по-добро
                              ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                              sigpic
                              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                                Dream on....

Comment

Working...
                                X