Известие
Collapse
No announcement yet.
какво мислите за жените водачки на МПС
Collapse
X
-
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Айде стига мръкали де...И за таквиа раОти си мислим ,докато шофираме ,затова сме разсеяни
п.п.
не са толкова зле момчетатаАко искате по-хубави,моля заповядайте да ми измиете колата и ще ви снимам
@fnt
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
-
Comment
-
много тъпа анкета. Всичко си е до човек има мъже (вкл таксиметрови шофери дето по цял ден са на път) които са много зле и жени които са много добри. Жените просто са по-плахи (не всички, но общо е така) и за това мъжете се изнервят от бавните маневри (и аз често се изнервям де). Другото което си е факт, че пространствената ни ореантация е по-зле. Мен ми отне доста години за да се науча да паркирам успоредно с 2 манерви, но в момента го правя, независимо от големината на мястото (стига да не е за някои смарт
). Така че всичко си е до човек и тия обощения са тъпи.
Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от lyuli Покажи съобщениемного тъпа анкета. Всичко си е до човек има мъже (вкл таксиметрови шофери дето по цял ден са на път) които са много зле и жени които са много добри. Жените просто са по-плахи (не всички, но общо е така) и за това мъжете се изнервят от бавните маневри (и аз често се изнервям де). Другото което си е факт, че пространствената ни ореантация е по-зле. Мен ми отне доста години за да се науча да паркирам успоредно с 2 манерви, но в момента го правя, независимо от големината на мястото (стига да не е за някои смарт
). Така че всичко си е до човек и тия обощения са тъпи.
за всичко само да добавя че не ме изнервя толкова че са бавни колкото това че почват да си вярват в един момент повечко (не че няма такива мъже де
) и почват да правят глупости и най-вече това че като им свирнеш не спират маневрата, а си я продължават оглеждайки се кой неграмотник на кого свири
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение..........съм забелязал , че мъжете повече дават път от жените ........sigpic
Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200
Comment
-
Първоначално публикувано от Roberta Покажи съобщениеА пък жена да даде път на друга жена - такъв филм няма или поне на мен не ми се е случвало.дори днес на 2-пъти видях една мацка да го прави
Comment
-
Съжалявам, че трябва да го кажа, но 95% от критичните случаи в които съм попадал (рязко спиране/заобикаляне/, Засичане, отнемане на предимството итн) са били причинени от жени. Знам, че не всички карат зле, но болшинството или са си взели книжката чрез "познати" или пък не са се качвали да карат 10 години и излизат сега тепърва да се учат в Софийските задръствания...Примери за които се сещам в момента са поне 20-30, но ще кажа едни от най фрапантните...
1.Навън ръми...Карам в най-дясна лента (празна), и се готвя да завия на дясно...Малко увеличих скоростта, за да хвана зелената вълна... В този момента някаква ЖЕНА, решава да излезе от средна лента (задръстена), без мигач, без да погледне в огледалата какво иде зад нея... Най безцеремонно нави волана надясно и се юрна да завива... От там аз скачам на спирачките и се прекръстих...абс-и, есп-та инз си кво всичко светна, но спрях на милиметри от нейната предна дясна врата.. При което аз и правя знак с ръка " ти ЛУДА ли СИ? " При което тя ми отвръща със същото и е явно ядосана как аджеба аз и прекъсвам маневратахахах
2.Движа се по еднопосочна улица при която не може да се разминат 2 коли. Стигам почти до края (кръстовище) и тамън да завия ХОП една какичка влиза срещу мен (дефакто влиза в забранена улица - имаше и ЗНАК). При което ми прави знак да се върна назадХАХА вместо тя да се върне 10 метра, аз трябва да дам назад 100?!?!?!??!? Викам и дай малко назад и ще се разминем.Тя " Няма пък, аз ще чакам ти да дадеш на зад" и си загаси двигателя и демонстративно почна да се гримира, да си оправя прическата итн>!?? От там аз ШАХ... Седя и се чудя вече сънувам ли какво...Зад мен вече става задръстване и няма ни напред ни назад...и почват клаксони...Зад нея Бусове, коли....Стана адската работа. От един пасат слиза някакъв мъж на около 50...и и вика давай назад, че детето болно трябва да го карам в болница, няма да те чакам тука и почна да я псува яко и се опита да я изкара от колата да я БИЕ ахахах. Тя явно се стресира и с псувни и неприлични жестове все пак даде назад и опраши в друга улица....
Итн итн....Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
Comment