Известие

Collapse
No announcement yet.

какво мислите за жените водачки на МПС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщение
    Е само Мерцове ли ще гледаме.... викам тва да е по-добро

Ей т'ва е друга ракия вече
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Fiat Bravo II 1.4 90hp
    sigpic
    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
      Dream on....

Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
      140 HP + Chip Tuning -> ex
      Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
      Born to make me happy

Comment

• Най-добрата комбинация
        безплатни обяви
        Моята 166

Comment

• Тези снимки са лекинко за друга тема..
          sigpic
          SCUDERIA ITALIA
          BMW 5-er
          BMW 7-er
          Fiat GP

Comment

• Айде стига мръкали де...И за таквиа раОти си мислим ,докато шофираме ,затова сме разсеяни
            п.п.
            не са толкова зле момчетатаАко искате по-хубави,моля заповядайте да ми измиете колата и ще ви снимам
            @fnt
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• viki, може ли да помагам със снимките?
              Alfa Romeo 145 1.9 JTD
              http://bendidas.hit.bg/

Comment

• Първо може да повозиш евентуалните кандидати'дет са вика..да омаломощим жертвите
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• http://video.data.bg/24/%D0%97%D0%B0...B0%D1%8F%D0%BA
                  Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• много тъпа анкета. Всичко си е до човек има мъже (вкл таксиметрови шофери дето по цял ден са на път) които са много зле и жени които са много добри. Жените просто са по-плахи (не всички, но общо е така) и за това мъжете се изнервят от бавните маневри (и аз често се изнервям де ). Другото което си е факт, че пространствената ни ореантация е по-зле. Мен ми отне доста години за да се науча да паркирам успоредно с 2 манерви, но в момента го правя, независимо от големината на мястото (стига да не е за някои смарт ). Така че всичко си е до човек и тия обощения са тъпи.
                    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от lyuli Покажи съобщение
                      много тъпа анкета. Всичко си е до човек има мъже (вкл таксиметрови шофери дето по цял ден са на път) които са много зле и жени които са много добри. Жените просто са по-плахи (не всички, но общо е така) и за това мъжете се изнервят от бавните маневри (и аз често се изнервям де ). Другото което си е факт, че пространствената ни ореантация е по-зле. Мен ми отне доста години за да се науча да паркирам успоредно с 2 манерви, но в момента го правя, независимо от големината на мястото (стига да не е за някои смарт ). Така че всичко си е до човек и тия обощения са тъпи.
                      за всичко само да добавя че не ме изнервя толкова че са бавни колкото това че почват да си вярват в един момент повечко (не че няма такива мъже де ) и почват да правят глупости и най-вече това че като им свирнеш не спират маневрата, а си я продължават оглеждайки се кой неграмотник на кого свири
                      sigpic
                      Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                      BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                        ..........съм забелязал , че мъжете повече дават път от жените ........
                        А пък жена да даде път на друга жена - такъв филм няма или поне на мен не ми се е случвало.
                        sigpic
                        Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

• Първоначално публикувано от Roberta Покажи съобщение
                          А пък жена да даде път на друга жена - такъв филм няма или поне на мен не ми се е случвало.
                          Аз съм виждал дори днес на 2-пъти видях една мацка да го прави
                          sigpic
                          Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                          BMW 316 Compact '95

Comment

• Съжалявам, че трябва да го кажа, но 95% от критичните случаи в които съм попадал (рязко спиране/заобикаляне/, Засичане, отнемане на предимството итн) са били причинени от жени. Знам, че не всички карат зле, но болшинството или са си взели книжката чрез "познати" или пък не са се качвали да карат 10 години и излизат сега тепърва да се учат в Софийските задръствания...Примери за които се сещам в момента са поне 20-30, но ще кажа едни от най фрапантните...

1.Навън ръми...Карам в най-дясна лента (празна), и се готвя да завия на дясно...Малко увеличих скоростта, за да хвана зелената вълна... В този момента някаква ЖЕНА, решава да излезе от средна лента (задръстена), без мигач, без да погледне в огледалата какво иде зад нея... Най безцеремонно нави волана надясно и се юрна да завива... От там аз скачам на спирачките и се прекръстих...абс-и, есп-та инз си кво всичко светна, но спрях на милиметри от нейната предна дясна врата.. При което аз и правя знак с ръка " ти ЛУДА ли СИ? " При което тя ми отвръща със същото и е явно ядосана как аджеба аз и прекъсвам маневрата хахах

2.Движа се по еднопосочна улица при която не може да се разминат 2 коли. Стигам почти до края (кръстовище) и тамън да завия ХОП една какичка влиза срещу мен (дефакто влиза в забранена улица - имаше и ЗНАК). При което ми прави знак да се върна назад ХАХА вместо тя да се върне 10 метра, аз трябва да дам назад 100?!?!?!??!? Викам и дай малко назад и ще се разминем.Тя " Няма пък, аз ще чакам ти да дадеш на зад" и си загаси двигателя и демонстративно почна да се гримира, да си оправя прическата итн>!?? От там аз ШАХ... Седя и се чудя вече сънувам ли какво...Зад мен вече става задръстване и няма ни напред ни назад...и почват клаксони...Зад нея Бусове, коли....Стана адската работа. От един пасат слиза някакъв мъж на около 50...и и вика давай назад, че детето болно трябва да го карам в болница, няма да те чакам тука и почна да я псува яко и се опита да я изкара от колата да я БИЕ ахахах. Тя явно се стресира и с псувни и неприлични жестове все пак даде назад и опраши в друга улица....

Итн итн....
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• познавам 3 жени които са супер водачи на мпс дори 1ната цепи двигател и сглобява а е фармацефт.не знаеш кво ш ти дойде на главата.

Comment

• И аз познавам точно 2 жени които карат добре, обаче всички останали които съм виждал не знаят за какво става въпрос...
                                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                                X