Известие

Collapse
No announcement yet.

какво мислите за жените водачки на МПС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
    Тва ми се случва всекидневно,по няколко пъти,ма съм свикнал,даже един път щех да бием една,беше адски нагла
    Карам от близо 10г. по софийските улици, но досега не ми се беше случвало жена да ми размахва пръстета
    sigpic
    Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

• Мацко,ти какво очакваш,след като големите градове се напълниха с изпростели провинциалистки...
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
        Мацко,ти какво очакваш,след като големите градове се напълниха с изпростели провинциалистки...
        ..ето една дето е много изпростела..
        Last edited by Бобби; d.m.y г., 10:50.
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Roberta Покажи съобщение
          Карам от близо 10г. по софийските улици, но досега не ми се беше случвало жена да ми размахва пръстета
          слези и я оскуби д..а и оФцата проста
          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

• Лесно щях да я оскубя, ама и доста бой шях да изям.
            Риска беше преценен
            sigpic
            Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
              ПП: абе някой сеща ли се да е виждал в Шотландски боец безсмъртни жени?!?! как се плодят тез безсмъртни шотландци бре?
              Гледай "Джуниър" с Шварцнегер и ще си отговориш.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Когато ме вози жена ми и се разминем с някой познат, след като се видим на живо ме питат "Абе, твота кола не беше ли с нормален ляв волан". Няколко пъти ми се случи.
                А една друга позната казала на мъжа си докато се разминавала с наша кола "Абе тази кола сама ли върви".
                Но в крайна сметка ми е спокойно, когато ме кара булката, защото е много внимателна, макар да ме ловят нервите, че бавно се придвижваме в пространството.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                  Когато ме вози жена ми и се разминем с някой познат, след като се видим на живо ме питат "Абе, твота кола не беше ли с нормален ляв волан". Няколко пъти ми се случи.
                  А една друга позната казала на мъжа си докато се разминавала с наша кола "Абе тази кола сама ли върви".
                  Но в крайна сметка ми е спокойно, когато ме кара булката, защото е много внимателна, макар да ме ловят нервите, че бавно се придвижваме в пространството.
                  Но пък така може да си пиеш, а при мен този момент не съществува

Comment

• Жена в кола е като звезда в небето, ти я виждаш, тя теб - не!
                    Обича да се вози на Алфа

Comment

• Първоначално публикувано от moonwhisper Покажи съобщение
                      Жена в кола е като звезда в небето, ти я виждаш, тя теб - не!
                      За това още не съм ти дал да караш

Comment

• Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                        Но пък така може да си пиеш, а при мен този момент не съществува
                        Вината е твоя, че не си я научил. На мен първата ми работа беше като се ожених, да науча булката да шофира и да играе бридж.
                        В началото, когато погледнех чашата почти винаги си задавах въпроса кое да предпочета. Но с годините, алкохола надделява.
                        sigpic

Comment

• Жените и паркирането: http://www.youtube.com/watch?v=lm1RD...eature=related Тая колица 145 ли е, или така ми се струва ?
                          sigpic
                          145 1.6ts 16v 97г.

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                            Вината е твоя, че не си я научил. На мен първата ми работа беше като се ожених, да науча булката да шофира и да играе бридж.
                            В началото, когато погледнех чашата почти винаги си задавах въпроса кое да предпочета. Но с годините, алкохола надделява.
                            Има време за всичко

Comment

• Аууу,това с прибирането на пияни е много гаден номерАз не пия и понякога се налага да извозвам Хич не обичам пияни и се ядосвам
                              Обачеее,след всяко прибиране от кръчма,на следващият ден има разходка по магазините ,нарочно естествено
                              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                                Аууу,това с прибирането на пияни е много гаден номерАз не пия и понякога се налага да извозвам Хич не обичам пияни и се ядосвам
                                Обачеее,след всяко прибиране от кръчма,на следващият ден има разходка по магазините ,нарочно естествено
                                Това е доста гадничък номер ! Много отмъстително.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X