If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ПП: абе някой сеща ли се да е виждал в Шотландски боец безсмъртни жени?!?! как се плодят тез безсмъртни шотландци бре?
Гледай "Джуниър" с Шварцнегер и ще си отговориш.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Когато ме вози жена ми и се разминем с някой познат, след като се видим на живо ме питат "Абе, твота кола не беше ли с нормален ляв волан". Няколко пъти ми се случи.
А една друга позната казала на мъжа си докато се разминавала с наша кола "Абе тази кола сама ли върви".
Но в крайна сметка ми е спокойно, когато ме кара булката, защото е много внимателна, макар да ме ловят нервите, че бавно се придвижваме в пространството.
Когато ме вози жена ми и се разминем с някой познат, след като се видим на живо ме питат "Абе, твота кола не беше ли с нормален ляв волан". Няколко пъти ми се случи.
А една друга позната казала на мъжа си докато се разминавала с наша кола "Абе тази кола сама ли върви".
Но в крайна сметка ми е спокойно, когато ме кара булката, защото е много внимателна, макар да ме ловят нервите, че бавно се придвижваме в пространството.
Но пък така може да си пиеш, а при мен този момент не съществува
Но пък така може да си пиеш, а при мен този момент не съществува
Вината е твоя, че не си я научил. На мен първата ми работа беше като се ожених, да науча булката да шофира и да играе бридж.
В началото, когато погледнех чашата почти винаги си задавах въпроса кое да предпочета. Но с годините, алкохола надделява.
Вината е твоя, че не си я научил. На мен първата ми работа беше като се ожених, да науча булката да шофира и да играе бридж.
В началото, когато погледнех чашата почти винаги си задавах въпроса кое да предпочета. Но с годините, алкохола надделява.
Аууу,това с прибирането на пияни е много гаден номерАз не пия и понякога се налага да извозвам Хич не обичам пияни и се ядосвам
Обачеее,след всяко прибиране от кръчма,на следващият ден има разходка по магазините ,нарочно естествено
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Аууу,това с прибирането на пияни е много гаден номерАз не пия и понякога се налага да извозвам Хич не обичам пияни и се ядосвам
Обачеее,след всяко прибиране от кръчма,на следващият ден има разходка по магазините ,нарочно естествено
Comment