Известие

Collapse
No announcement yet.

какво мислите за жените водачки на МПС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• No Mercy
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Айде и аз да се включа в темата най-сетне.

Има много добри жени зад волана, като процент спрямо мъжете не искам да правя прогнози за съотношение.
      Има и много некадърни мъже зад волана, пак не се наемам с прогнози.

Препоръчвам на мъжете които са с крайно мнение за това колко са лоши жените като шофьорки , да не са талкова крайни за да не ги направи някоя кака смешни на пътя.
      Имала съм много случаи в които са ме подценявали и след това са гледали тъпо.

Така че всяко мнение е добро стига да не е крайно. Изключения винаги има.
      Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
      Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
      Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Comment

• Първоначално публикувано от tsvety Покажи съобщение
        Айде и аз да се включа в темата най-сетне.

Има много добри жени зад волана, като процент спрямо мъжете не искам да правя прогнози за съотношение.
        Има и много некадърни мъже зад волана, пак не се наемам с прогнози.

Препоръчвам на мъжете които са с крайно мнение за това колко са лоши жените като шофьорки , да не са талкова крайни за да не ги направи някоя кака смешни на пътя.
        Имала съм много случаи в които са ме подценявали и след това са гледали тъпо.

Така че всяко мнение е добро стига да не е крайно. Изключения винаги има.
        Напълно съгласен, но как да се разбира това "смешни на пътя" ?
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

• жена 6офьор и негар скиор немаааааа!това е!
          0892 488 330-Теодор
          Alfa Romeo 145 3.0 24V
          Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• И шофирането, както много други неща е въпрос на практика. Няма родени научени хора. А още по-малко - зависи от пола.
            - Кои са най-великите неща, които човек може да намери в живота?
            - Топла вода, добра зъболекарска помощ и мекичка тоалетна хартия...

Comment

• И жени и мъже има които карат под всякаква критика! Но определено жените в тоя клас са в пъти повече от мъжете! Една дърта дрисла днес ми свали бронята на паркинга, тъй че нежната част от обществото тук да ме прощава ама ....
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от gargasmela Покажи съобщение
                И шофирането, както много други неща е въпрос на практика. Няма родени научени хора. А още по-малко - зависи от пола.
                ба4е 6офирането е като е..нето или го може6 или не!тва е които немое да кара и сам да е на патя пак няма да може!тва е според мен!
                0892 488 330-Теодор
                Alfa Romeo 145 3.0 24V
                Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• И това сам ли успя да го измислиш или ти помогнаха?
                  Ако караш така както и пишеш ............
                  Всяко нещо се учи и няма човек който да се е родил научен. На едни хора им трябва повече време, а на други - по малко.

И използването на шльокавица и други подобни дивотии тук във форума не е много препоръчително.
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
                    жена 6офьор и негар скиор немаааааа!това е!
                    Има.....не си гледал последната зимна олимпиада!!!
                    Last edited by Бобби; d.m.y г., 10:50.
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                      Всяко нещо се учи и няма човек който да се е родил научен. На едни хора им трябва повече време, а на други - по малко.
                      Колега, наистина ли не можеш да разбереш за какво става въпрос или се опитваш да се правиш на "оригинален"?
                      Тук не става въпрос дали някой умело може на реди предавки във възходящ и низходящ ред, дали подава своевременно мигачи и т.н. Някои хора се опитват да кажат, че нещата са свързани с други категори - усет, познаване възможностите на автомобила, сравняване на движението на обектите в пространството и др. Това са качества които могат да бъдат придобивани, но не от всички - било то мъже или жени. Но явно на мъжете/може би генетично им е заложено/ се удава в значително по-голяма степен.
                      Нека не превръщаме темата в арена на междуполовата вражда.
                      Last edited by old alfist; d.m.y г., 16:47.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                        Има.....не си гледал последната зимна олимпиада!!!
                        Хахах е то на това скиор ли му викаш Аз да бях турил найлона под гъза ще съм по-бърз от него
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                          Аз да бях турил найлона под гъза ще съм по-бърз от него
                          Такава олимпийска дисциплина "гъз върху найлон " нЕма
                          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
                            ба4е 6офирането е като е..нето или го може6 или не!тва е които немое да кара и сам да е на патя пак няма да може!тва е според мен!
                            Мъката е голяма дори и за мен.

На мъжът генетично му е заложено, само да има паца и да еякулира надалЕко.
                            Определено има жени, които карат не по зле от мъжете, те притежават други положителни качества зад волана, а именно, наличието на уравновесеният "Естроген-чо", който е антипод на вездесъщия и всеможещ пишкомер номер 1 "Тестостерончо".

(под наличието на нещо, имам предвид в по големи количества, това го казвам, за да избегна коментари от клуб "сприхав старец")
                            Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 17:01.
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

• Повечето мъже приемат колата си като естественото си продължение и шофирането е по скоро за удоволствие,докато повечето жени я приемат като нещо с което да свършат някаква работа.Та затова са такива съотношенията мъже/жени.
                              пример: Ей га на мойта жена(приятелка) "аз не искам да карам перфектно,на мен колата ми трябва за да си свърша някаква работа".Е вярвайте ми винаги корема ми е свит като се возя,не че кара толкова зле,просто го няма тоя усет,маневриране и т.н.
                              друг пример: Имам и един френд дето си мисли че и той е шофер.Да ама Не.Затова фърчахме из едни дървета и канафки една сутрин,оттогава не се возя при него.
                              Та какъв е извода:има шофьори и НЕшофьори и от двата пола,може би женита са малко по концентрирани и предпазливи на пътя,докато не дойде време за някоя маневра на паркинга, а мъжете сме по-самоуверени и често малко подценяваме ситуацията.Та това е от мен,нека все пак се уважаваме на пътя.
                              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Мен пък ме кефят жените. Търпеливи, дават предимство, не бибипкат.. Кво повече да кажа. Е верно са много разсеяни, обичат да блеят и го нямат този усет шоферски. Според мен жените са виновни за по-малко птп-та, поради следните причнини: 1во така или иначе повечето участници в движението карат като идиоти попринцип и като ги видят още повеече. Само че ние мъжете имаме рефлекса и инстинкта ако се наложи да реагираме и да избягаме от опастността на време, докато жените просто се шашват и застават чакайки нещото да се случи. От къде ми дойде това прозрение ли? Ами когато видях едно птп, жената се е движила в ляво платно, а мъжа явно се е прередил пред нея от дясно с по-бавна скорост и тя го е изджаскала. И да не е било това птп-то, логиката ми ми се струва много разумна
                                Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Working...
                                X