Известие

Collapse
No announcement yet.

какво мислите за жените водачки на МПС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Общо взето се отнасям към жените шофьори колегиално , имам познати дами, които невероятно добре управляват - мъжете трябва от тях да се учат. .
    Макар, че 24.12 - стоя си на светофара, зад мене някаква кола си стои и изведнъж такъв удар отзад , че за малко да си прехапя езика.
    Излизам - отзад едно БМВ 635 и от там маце се имъква. Питам я какво става, а тя ми отговаря "че педалите объркала"!!!
    Мойта красавица геройски издържа "целувката на немския кавалер" и заключението на мацето беше, че Алфите са много здрави коли.
    Идваше ми да я обеся.
    Alfa Romeo 159 JTDm 16V Q-tronic

Comment

• Не можем да слагаме всички жени и всички мъже под един знаменатил зареди няколко индивида.По принцип и в двата пола има такива които не знаят къде се намират,но според мен най-виновни са хората които им дават книжки.Иначе много се кефя като видя жена шофьор(естествено такава която може да кара). Жените са много по дисциплинирани на пътя и правят по малки ПТП.На всеки се случва да подбутне някого (на мен също),но въпроса,е че още не съм нанесла щети на никого освен на себе си наскоро си счупих светлоотразителя по невнимание.
      Alfa Romeo 145 1.9JTD

Comment

• Първоначално публикувано от nikol_AR 145 1.9JTD Покажи съобщение
        Не можем да слагаме всички жени и всички мъже под един знаменатил зареди няколко индивида.По принцип и в двата пола има такива които не знаят къде се намират,но според мен най-виновни са хората които им дават книжки.Иначе много се кефя като видя жена шофьор(естествено такава която може да кара). Жените са много по дисциплинирани на пътя и правят по малки ПТП.На всеки се случва да подбутне някого (на мен също),но въпроса,е че още не съм нанесла щети на никого освен на себе си наскоро си счупих светлоотразителя по невнимание.
        Споделям за общия знаменатал и да - има и от двата пола кофти шофери. Иначе жените са по-дисциплинирани, но по-малко следят околния свят около тях и са несъобразителни. Мъжете са по-ориентирани, но пък и нагли и не се съобразяват до безкрай. Говорим за общата група и винаги си има изключения, естествено!
        А колкото до побутването - характерно е за младите шофьори и тези с кола която е нова за тях и габаритите са още неуточнени . Обикновено на жените този период на опознаване е по-дълъг от при мъжете, а за някои не настъпва никога.
        Last edited by Furious 155; d.m.y г., 21:28.

Даването на газ, води до пристрастяване!
        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Карат по - добре от мъжете...
          Все още нямам Alfa Romeo 147/1.6TS/105Hp ECO но ще си купя!

Comment

• Първоначално публикувано от OgyG Покажи съобщение
            Общо взето се отнасям към жените шофьори колегиално , имам познати дами, които невероятно добре управляват - мъжете трябва от тях да се учат. .
            Макар, че 24.12 - стоя си на светофара, зад мене някаква кола си стои и изведнъж такъв удар отзад , че за малко да си прехапя езика.
            Излизам - отзад едно БМВ 635 и от там маце се имъква. Питам я какво става, а тя ми отговаря "че педалите объркала"!!!
            Мойта красавица геройски издържа "целувката на немския кавалер" и заключението на мацето беше, че Алфите са много здрави коли.
            Идваше ми да я обеся.

а според мен, редно е да погледнеш на нещата от добрата им страна: напук на есесовския ритник в четирибуквието на италианската ти грация, ти все още имаш език

няма да бесиш момите, ей!
            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• А колкото до побутването - характерно е за младите шофьори и тези с кола която е нова за тях и габаритите са още неуточнени . Обикновено на жените този период на опознаване е по-дълъг от при мъжете, а за някои не настъпва никога.
              Да наистина съм от младите шофьори(карам редовно от ноември 2006г.),но достатъчно добре си познавам габаритите на колата просто 2-3 пъти ми се случвало да падбутна някоя кола без да и нанасям никакви щети.
              Alfa Romeo 145 1.9JTD

Comment

• Аз карам много зле, а и доста рядко, но не мога да съдя по това за останалите. Мога да ви кажа впечатленията си като пешеходец. Видя ли жена зад волана и лошо ми става. По 100 часа се кумят да минат ли... да не минат ли... а ако вземат та решат нещо, го правят с такава скорост, че понякога ми се иска да ги изкарам и да им шибна по 2 шамара. И без това автомобилите ме изнервят, освен ако не са Алфи разбира се, ми тея женски още повече ми качват кръвнотто. Ама и такива грозни коли има, че като ги видя, ми се иска да мина с едно бъги върху тях да ги намачкам всичките.
                Хората, които си мислят, че знаят всичко, много дразнят тези от нас, които наистина го знаем. :P

Comment

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                  карам, защото ми е кеф
                  а готвя по принуда
                  И трактор да карам ми е кеф.
                  И пържени яйца да правя, го правя само щот съм гладен.
                  Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Еййй,като започнете с тия огледала за гримиране...Някой пробвал ли е изобщо да се гримира на 'тва изчадие?Да кажа,че не ставаМоже да омажеш,ама не и да се гримираш хубаво
                    Плюс това,добрият грим изисква поне един час
                    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Е това като го видя и направо тръпки ме побиват:
                      1. Жена зад волана (не се обиждайте)
                      2. В едната и ръка телефона
                      3. В другата гланц(червило)

Една мадама с Toyota Land Cruiser отнесе един чичка с Шкодичка на светофара на Патриарха и Витошка познайте защо.....?
                      Ами защото беше в мобилната си гримьорна.
                      Alfa 156 1,6 TS ex
                      Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
                      Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

• Вярно си е, за хубавия грим трябва поне час, но в тая София какво друго да правиш зад волана, като седиш 3 часа в задръстването... За жалост и аз ще правя навалица следващите няколко години там Но спокойно, хора, аз не съм активен шофьор и няма шанс да ме видите зад волана. Ще правя навалица само в градския транспорт.
                        Хората, които си мислят, че знаят всичко, много дразнят тези от нас, които наистина го знаем. :P

Comment

• В момента уча жената да кара тъпия Смарт, има книжка от 95, изкарана в СФ, моа с чиста съвест да ви кажа че съм отчаян, никаква градация, по магистралата добре горе долу, освен че дълго време взимаме решение да изпреварваме или да чакаме чинно зад тира, и през 10 секунди поглеждаме в обратното огледало.....обаче влезем ли на градско става чудо, чудене на всяко кръстовище, ръцете чинно стоят на 10 и десет, и не дай си боже да имаме по голям завой - ръцете стават на Х и трябва аз да дозавивам....как ще пусне волана, то е толкова опасно......и това при положение че кара автоматик, чак се възхищавам на себе си за мъдрото решение да не и взема селеспийд.......
                          Жените са убаво нещо, имат си много предимства, стават понякога за много повече неща и ги правят по добре от мъжете, но не се е родил още чиляка дето да ме убени че повече от 10% от тях са наравно със средностатистическия мъж шофер......ся че имало 2-3-4-5-6-7-8-9 изключения, те са предимно за да затвърдят правилото......
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                            В момента уча жената да кара тъпия Смарт, има книжка от 95, изкарана в СФ, моа с чиста съвест да ви кажа че съм отчаян, никаква градация, по магистралата добре горе долу, освен че дълго време взимаме решение да изпреварваме или да чакаме чинно зад тира, и през 10 секунди поглеждаме в обратното огледало.....обаче влезем ли на градско става чудо, чудене на всяко кръстовище, ръцете чинно стоят на 10 и десет, и не дай си боже да имаме по голям завой - ръцете стават на Х и трябва аз да дозавивам....как ще пусне волана, то е толкова опасно......и това при положение че кара автоматик, чак се възхищавам на себе си за мъдрото решение да не и взема селеспийд.......
                            Жените са убаво нещо, имат си много предимства, стават понякога за много повече неща и ги правят по добре от мъжете, но не се е родил още чиляка дето да ме убени че повече от 10% от тях са наравно със средностатистическия мъж шофер......ся че имало 2-3-4-5-6-7-8-9 изключения, те са предимно за да затвърдят правилото......
                            И ние сме така - преди години в зародиша на нашето обучение, карахме зад един бетоновоз 3-4км. Накрая не можах да издържа и се наведох да натисна с ръка , крака върху педала на булката. Но поне нямаме претенции, че се сме големи шофьори.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              И ние сме така - преди години в зародиша на нашето обучение, карахме зад един бетоновоз 3-4км. Накрая не можах да издържа и се наведох да натисна с ръка , крака върху педала на булката. Но поне нямаме претенции, че се сме големи шофьори.
                              Добре че не е праснала спирачка точно като си наведен......аз когато за сефте и дадох Алфата да види какво е, тъкмо видях че няма движение насреща, и заръчках нещо из жабката като през това време на 4-5стен метра напред някакви крави и телета решиха да пресичат, и аз бях брутално размазан на предното табло и джам, нищо че до тях имаше поне кофа бензин разстояние.....ама аз съм оптимист - млади сме все пак още - има време.....
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                                Добре че не е праснала спирачка точно като си наведен......аз когато за сефте и дадох Алфата да види какво е, тъкмо видях че няма движение насреща, и заръчках нещо из жабката като през това време на 4-5стен метра напред някакви крави и телета решиха да пресичат, и аз бях брутално размазан на предното табло и джам, нищо че до тях имаше поне кофа бензин разстояние.....ама аз съм оптимист - млади сме все пак още - има време.....
                                Тази случка беше много отдавна - с Жигулата на баща ми, нямаше такава опастност. Сега сме пърфект. Лекичко, но винаги стигаме за където сме тръгнали. Но предпочитам да ме кара с малката Алфа.
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X