Добре си ти - аз сега по тоя път съм тръгнал.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
какво мислите за жените водачки на МПС
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеДобре си ти - аз сега по тоя път съм тръгнал.....Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеВ момента уча жената да кара тъпия Смарт, има книжка от 95, изкарана в СФ, моа с чиста съвест да ви кажа че съм отчаян, никаква градация, по магистралата добре горе долу, освен че дълго време взимаме решение да изпреварваме или да чакаме чинно зад тира, и през 10 секунди поглеждаме в обратното огледало.....обаче влезем ли на градско става чудо, чудене на всяко кръстовище, ръцете чинно стоят на 10 и десет, и не дай си боже да имаме по голям завой - ръцете стават на Х и трябва аз да дозавивам....как ще пусне волана, то е толкова опасно......и това при положение че кара автоматик, чак се възхищавам на себе си за мъдрото решение да не и взема селеспийд.......
Жените са убаво нещо, имат си много предимства, стават понякога за много повече неща и ги правят по добре от мъжете, но не се е родил още чиляка дето да ме убени че повече от 10% от тях са наравно със средностатистическия мъж шофер......ся че имало 2-3-4-5-6-7-8-9 изключения, те са предимно за да затвърдят правилото......
а - и когато (и ако изобщо) го направи, си дръж устата затворена.
основното, което всеки човек е редно да разбере, е че не може никому с фуния да налее знания, а още по-малко - опит.
всеки сам открива собствената си америка - със собствени темпове и по свой си начин.
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеИли не чак толкова остро казано - Оставете жените ви да си чупят сами главите.....и колите
Comment
-
Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщениеТова беше много грубо изказване спрамо нас жените! Но колежката е права, докато не седне зад волана сама да кара няма да се научи. Просто винаги ще разчита на друг!
а - и ако случайно вие сте купили колите на жените си, не си и помисляйте да им го натяквате.
обратното очевАдно говори за вашето нежелание те да се научат да шофират
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеако наистина искаш тя да се научи да кара, а не само да се биеш в гърдите, че "я учиш", просто слез от "тъпия Смарт" и повече не се качвай, докато сама не те покани да се повозиш."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеДа не съм луд - няма да има кой да държи ръчната постоянно готова за опъване......а това може да доведе до кофти ситуация.....аз все пак я обичам.......
но.. всяко бебе, след като проходи, рано или късно има нужда да хукне самО - без да го водят за ръчичка
мислата ми беше.. бе, няма кФо да се обяснявам повече. който разбрал - разбрал.
Comment
-
1.Мъжът ми е длъжен да ми купи кола.
2.Мъжът ми е длъжен да мълчи,когато го возя(ако благоволя разбира се хи-хи-хи )
3.Мъжът ми е длъжен да мълчи,като мрънкам ,когато той ме вози
...
следва
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение1.Мъжът ми е длъжен да ми купи кола.
2.Мъжът ми е длъжен да мълчи,когато го возя(ако благоволя разбира се хи-хи-хи )
3.Мъжът ми е длъжен да мълчи,като мрънкам ,когато той ме вози
...
следва
)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение3.Мъжът ми е длъжен да мълчи,като мрънкам ,когато той ме вози
Винаги много ми е било интересно защо като примерно мъжа ВИ ви вози със 130км/ч по магистралата ВИЕ (жените като цяло) почвате да мрънкате "ууу многоо бързо" или "леко, леко" , А като ви вози чичо ГОШО в автобуса на "ГРУП" или "Биомет" със същата или по-висока скорост, изпреварва в завой без видимост итн....си седите на седалка номер 35 да речем и четете спокойно вестник?!?!? Отидете и му забършете 2 шамара и му се развикайте малкоЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеВинаги много ми е било интересно защо като примерно мъжа ВИ ви вози със 130км/ч по магистралата ВИЕ (жените като цяло) почвате да мрънкате "ууу многоо бързо" или "леко, леко" , А като ви вози чичо ГОШО в автобуса на "ГРУП" или "Биомет" със същата или по-висока скорост, изпреварва в завой без видимост итн....си седите на седалка номер 35 да речем и четете спокойно вестник?!?!? Отидете и му забършете 2 шамара и му се развикайте малко..виж сега ако си е харесала шофьора на автобуса е друг въпроса
..айде да се не отклонявам повече ...
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеА като ви вози чичо ГОШО в автобуса на "ГРУП" или "Биомет"............. Отидете и му забършете 2 шамара и му се развикайте малко
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
Comment