Известие

Collapse
No announcement yet.

какво мислите за жените водачки на МПС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
    1.Мъжът ми е длъжен да ми купи кола.
    2.Мъжът ми е длъжен да мълчи,когато го возя(ако благоволя разбира се хи-хи-хи )
    3.Мъжът ми е длъжен да мълчи,като мрънкам ,когато той ме вози
    ...
    Баси примерния съм....
    1 - Купих.....
    2 - Мълча си и кротичко си споменавам 1-2 молитви.....
    3 - Мълча си когато мрънка и просто си мисля за друго.......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Баси примерния съм....
      3 - Мълча си когато мрънка и просто си мисля за друго.......
      Нали... И като каже: "Чу ли ме бе?" Отговаряш: "ааа, я кажи пак, че тука много се концентрирах, че голям трафика..."
      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
      Mazda 6 2.3 2005
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
        Нали... И като каже: "Чу ли ме бе?" Отговаряш: "ааа, я кажи пак, че тука много се концентрирах, че голям трафика..."
        Глупости - това ще значи че не съм я слушал, аз направо казвам - "Да миличко, така е.....".......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Глупости - това ще значи че не съм я слушал, аз направо казвам - "Да миличко, така е.....".......
          Тука може да се вкараш в голям филм, ама в повечето случаи е безопасно.
          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
          Mazda 6 2.3 2005
          sigpic

Comment

• Според една позната,(която между дугото редовно шофира по софийските улици),този знак

означава....забранено спирането
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Ами че тази твоя позната не стига,че не познава знаците пък и не може да чете.
              Alfa Romeo 145 1.9JTD

Comment

• Честно да ви кажа , аз жените не ги признавам като шофьори .. малко са тези , които могат нещо , да .. има такива , не го отричам!
                Но повечето жени не мислят за шофирането ..
                Нали по дискавъри направиха проучване , и доказаха , че нямат пространствено мислене , тя не може да прецени къде се намира спрямо другите около нея , и се случва често пъти да се правят леки и малки ПТП-та , които са смешни , и от там идва това , че жените не са шофьори.
                Не знам на какво се дължи това, но е факт.
                Но пък за сметка на това , се водят по-умния пол ..

Иначе ..

Мога да кажа ,че майка ми кара много добре , даже .. изненадващо добре.
                Има и хъс , агресия докато кара , нахакана е , спуска се на някакви голфчета и т.н.
                Кара Рено Клио 1.4 , което е очукано , но не от нея , а от предишния собственик.
                Колата е 1.4 , автоматик (сигурно заради това гледа повече пътя , отколкото интериора)

Има изключения .. я ги колко жени има без птп-та , и колко дрифтърки и т.н. Че и шофьори в г.т.

btw , сещам се за седна случка ..
                Баща ми минава на един булевард , и вече ще завива .. не знам каква е обстановката.
                Завива той на ляво , и след секунди чува пукане , трошене , ламарини , у - а ..
                Гледа - една Тойота Лендкрузър от най-новите , а той с гумите се качил в/у капака на колата (гумите на ремъркето)

Слиза притеснен , а жената се показва от колата ..
                "За втори път пак се бутам по ремъркето на камион на този булевард , и пак ме газят .."

Поглежда го с усмивка и казва ,че всичко е точно ..
                Ето , колко е разсеяна тази жена в този случай , след като е допуснала ТЯ да влезне под камиона , а не камиона да я прегази , от несъображение на шофиращия го , когато взема завоя ..
                И така .. километричен пост , дано някой го прочете.

Comment

• Честно да ви кажа , аз жените не ги признавам като шофьори .. малко са тези , които могат нещо , да .. има такива , не го отричам!
                  Но повечето жени не мислят за шофирането ..
                  Нали по дискавъри направиха проучване , и доказаха , че нямат пространствено мислене , тя не може да прецени къде се намира спрямо другите около нея , и се случва често пъти да се правят леки и малки ПТП-та , които са смешни , и от там идва това , че жените не са шофьори.
                  Не знам на какво се дължи това, но е факт.
                  Но пък за сметка на това , се водят по-умния пол ..

Иначе ..

Мога да кажа ,че майка ми кара много добре , даже .. изненадващо добре.
                  Има и хъс , агресия докато кара , нахакана е , спуска се на някакви голфчета и т.н.
                  Кара Рено Клио 1.4 , което е очукано , но не от нея , а от предишния собственик.
                  Колата е 1.4 , автоматик (сигурно заради това гледа повече пътя , отколкото интериора)

Има изключения .. я ги колко жени има без птп-та , и колко дрифтърки и т.н. Че и шофьори в г.т.

btw , сещам се за седна случка ..
                  Баща ми минава на един булевард , и вече ще завива .. не знам каква е обстановката.
                  Завива той на ляво , и след секунди чува пукане , трошене , ламарини , у - а ..
                  Гледа - една Тойота Лендкрузър от най-новите , а той с гумите се качил в/у капака на колата (гумите на ремъркето)

Слиза притеснен , а жената се показва от колата ..
                  "За втори път пак се бутам по ремъркето на камион на този булевард , и пак ме газят .."

Поглежда го с усмивка и казва ,че всичко е точно ..
                  Ето , колко е разсеяна тази жена в този случай , след като е допуснала ТЯ да влезне под камиона , а не камиона да я прегази , от несъображение на шофиращия го , когато взема завоя ..
                  И така .. километричен пост , дано някой го прочете.

Comment

• Пфф че забавна тема, как не я видех по рано. Хубаво е застрахователите да се замислят дале да не застраховат жените като по рискови водачи дори и от новите шофиори. Доказано е,че са по емоционални и с по забавени реакции.Все пак има и такива който се справят не лошо.
                    А колкото там до 3те точки какво е длъжен мъжа, хълни глупости. Никога не съ купувал кола на жена,няма и да го направя, когато ме вози жена(1-2 пъти годишно) не мрънкам щото и да мрънкам файда няма. Аз като карам и возещата се жена започне да мрънка за скорост или каквото и да е там, е свободно по всяко време да пожелае да слезе тъй като не бих се съобразил с нея (случвало се е) Иначе къде ще му излезе края
                    Range Rover Vogue 4.4
                    Rexton 270 cdi
                    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• tanatos,
                      ама не приемай всичко бувално дешегувам се
                      Днес поЙчи няма да карам
                      Сутринта 'некъФ чичка ме избута от едната лента в другата,та се наложи да обикалям за плажа.После ,по време на бурята на плажа ,се разминах на косъм с един лятящ пластмасов казан за боклук...Добре,че съм 'нинЖа
                      Отивам на кино ,ще гледам Ice Ige 3
                      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

• Благородно завиждам за Ice Age, като ми свалят гипса ще отида да го гледам. А шибаната буря ми напълни басейна с боклуци и сега кой знае кога ще дойдат да го почистят. Не успях да му разпъна покривалото и от цялата работа ще намажат кучетата, ще им дам да се поплоцикат малко.
                        Range Rover Vogue 4.4
                        Rexton 270 cdi
                        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Филмчето е супееер забавно!Искам да го гледам пак
                          Бързичко възстановяване ти пожелавам ,и занапред да няма контузии

Comment

• днес ми е "тройно критичен " ден за шофиране.
                            Първо в дъжда ,докато стига от Аспарухово до вкъщи беше ужас.Првз няколко метра закъсали коли,катастрофи...На кръстовището на лятно Тракия (както винаги... ) имаше останали коли в него,светнало им червено а те се набили да минават...Аз съм 1ва кола ,в дясната лента,тръгвам на зелено,в моята лента е чисто..И тъкмо давам газ и пича ,който седеше вътре в кръстовището реши да даде назад Едва спрях
                            Ей сега пък на връщане от тренировка ,тъкмо завивам на ляво (има секция ) и от лентата за направо един гоУф ме засечеБез малко да се блъснем.
                            Ще гледам лошо вече!

Comment

днес ми е "тройно критичен " ден за шофиране.
                              Първо в дъжда ,докато стига от Аспарухово до вкъщи беше ужас.Првз няколко метра закъсали коли,катастрофи...На кръстовището на лятно Тракия (както винаги... ) имаше останали коли в него,светнало им червено а те се набили да минават...Аз съм 1ва кола ,в дясната лента,тръгвам на зелено,в моята лента е чисто..И тъкмо давам газ и пича ,който седеше вътре в кръстовището реши да даде назад Едва спрях
                              Ей сега пък на връщане от тренировка ,тъкмо завивам на ляво (има секция ) и от лентата за направо един гоУф ме засечеБез малко да се блъснем.
                              Ще гледам лошо вече!
                              човек вече и на гърба трябва да има очи. Имам чувството, че всички се опитват да те пребият
                              (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Ще гледам лошо вече!
                                Ше трябва да почнеш да раздаваш токати, иначе няма да си удволетворена......не че положението ще се оправи, но отпуска душата......

Comment

Working...
                                X