Известие

Collapse
No announcement yet.

какво мислите за жените водачки на МПС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Жените трябва да се возят в такси - така на мъжете ще им излиза по-евтино.

Има много редки изключения, но те са си направо случайност.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

• Е какво да направи полицая, той дет се вика на тротоара, а тя неможе да отбие даже встрани, кво да я пита, направо с палката, на три пъти да го блъсен, не да тръгне срещу него. Ебаси логиката мен ще ме блъскат, аз ще питам кой ти даде книжка .
      Ужас, ужас, зимата дойде, пазете се от бакшиши и жени, който немогат да паркират.
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
        Пресен случай: жена в джип преди ден, куките и мятат да спре, фаровете забравила, щеше да блъсне куката като отбиваше, а той бе плътно до тротоара, куката откачи да крещи по нейн адрес, удари няколко пъти по колата, оная след това се качи с едната гума на тротоара, и за капак когато отиваше полицаят към нея за да провери докумнети и да обсъдят има ли въобще книжка май, тя пак щеше да го блъсне, леле ужас, дано дават книжки на по-малко жени.
        Ами оня ден и аз щях да отнеса един тъпанар защото ме стресна (изкочи от между колите с палката напред идиота ) и мога да пракирам, а и след 2 месеца правя 5 години зад волана. Ако се е била панирала нормално (не че я защитавам, просто отбелязвам - все пак ти си я видял и мнението ти предполагам не е само заради това, че се е качила на тротоара )

Първоначално публикувано от SunShine Покажи съобщение
        наистина кат почнете да мрънкате, че напрао не се търпите
        а онова ченге вместо да е блъскало по колата на момичето, да беше я попитало кой негов колега й е дал книжка, и срещу колко лева. тъпанар
        иначе проблема с паркирането на всички е ясно, че е заради премахването на полигона. по-голяма простотия едва ли можеха да направят.
        Ами не е ясно за паркирането, защото след като взех книжка първото нещо което направих е да се науча да паркирам (по свое желание). Научил съм и няколко приятелки да паркират - на едната и бучах много защото не ме слушаше какво и говоря в началото и си правеше каквото знае, но си отвори ушите и сега паркира по добре от мен .
        Та за мен е до желание за паркирането - и ние имаме някаква вина, но проблема е двустранен
        sigpic
        Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
        BMW 316 Compact '95

Comment

• Евала, важно е желанието, другото се учи!
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
            Та за мен е до желание за паркирането - и ние имаме някаква вина, но проблема е двустранен
            да, съгласна съм, че проблема е двустранен. но понякога не опира и само до желание. аз например взех книжка още на 18, баща ми обаче не ми даваше колата, което няма да му го простя. после вече се уплаших и не исках да карам, предпочитах да се возя...и така цели 12 години преди 2 години вече нямаше накъде, налагаше се да си купя кола и да бръмча по цял ден. не ме питайте първите два дни как оцелях, щеше да ми се пръсне сърцето от страх. учех всичко наново, решавах дори листовки. за мой късмет обаче имах добри учители, и в момента постоянно получавам комплименти от мъже за шофирането и паркирането /само на огледала хехе/. така че освен желание от наша страна, се иска и малко търпение от ваша. и вместо да крещите, и да се държите снизходително - обяснявайте като на добър приятел

Comment

• Е да де ама неможеш да обясняваш по N-ти път всичко, то все не слуша. Иначе много бащи не дават колите веднага като вземат щерките книжки, не е заради колата, а защото мисли за теб и се страхува!
              sigpic

Comment

• Еййй
                да 'зема да почерпя ли?
                Явно в нашиО форум,е събрана представителна извадка от най-добрите мъже шАфьори
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Не е така, просто няма кво да си кривим душата, казвам евала на жени, които могат да карат, но са мн малък брой. Дай боже да се усъвършенстват все повече.

Сега неможем на черното бяло да кажем. А колко сме добри мъжете щофьори, еми мисля малко по-добри от жените.
                  Днес гледах реклама на застрахователно дружество по тв-то, жената треа да паркира, замисля се и вади една възглавница от багажника, слага я и после паркира, удряйки другата кола.
                  Last edited by rusiq86; d.m.y г., 01:04.
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от SunShine Покажи съобщение
                    да, съгласна съм, че проблема е двустранен. но понякога не опира и само до желание. аз например взех книжка още на 18, баща ми обаче не ми даваше колата, което няма да му го простя. после вече се уплаших и не исках да карам, предпочитах да се возя...и така цели 12 години преди 2 години вече нямаше накъде, налагаше се да си купя кола и да бръмча по цял ден. не ме питайте първите два дни как оцелях, щеше да ми се пръсне сърцето от страх. учех всичко наново, решавах дори листовки. за мой късмет обаче имах добри учители, и в момента постоянно получавам комплименти от мъже за шофирането и паркирането /само на огледала хехе/. така че освен желание от наша страна, се иска и малко търпение от ваша. и вместо да крещите, и да се държите снизходително - обяснявайте като на добър приятел
                    Ами виждаш ли като имаш желание или нужда (но найстина да се научиш, а не за да кажеш, че са те учили, ама той е виновен, че не е бил достатъчно търпелив) всичко се постига - ти си доказателството
                    sigpic
                    BMW 316 Compact '95

Comment

Ами виждаш ли като имаш желание или нужда (но найстина да се научиш, а не за да кажеш, че са те учили, ама той е виновен, че не е бил достатъчно търпелив) всичко се постига - ти си доказателството
                      мдааам...само че сега имам друг проблем - моя човек непрекъснато ми мърмори, че съм била много нахална, осъзнавала съм била, че карам по-добре от повечето мъже, и тва самочувствие щяло да ми изиграе лоша шега... което ме кара да мисля, че никога няма да сте доволни жената ако не може да кара, да паркира - мърмор-мърмор. жената ако може да кара и да паркира - пак мърмор-мърмор. на всичкото отгоре няколко пъти ме спират ченгетата за превишена скорост, и ме пускат, той си мисли, че е заради златния талон и не може да се побере в кожата си от яд ахахахах нямал търпение да ми го вземат, и въобще да ми напишат акт за квото и да било...луда работа

Comment

мдааам...само че сега имам друг проблем - моя човек непрекъснато ми мърмори, че съм била много нахална, осъзнавала съм била, че карам по-добре от повечето мъже, и тва самочувствие щяло да ми изиграе лоша шега...
                        Това не е само за жените, а и за мъжете - повярваш ли си повечко спираш в някой (от опит го казвам ) или правиш някоя друга беля
                        sigpic
                        BMW 316 Compact '95

Comment

Това не е само за жените, а и за мъжете - повярваш ли си повечко спираш в някой (от опит го казвам ) или правиш някоя друга беля
                          така е, не отричам дразни ме това, че когато кара той, прави абсолютно същите неща, за които ми мърмори на мен а като е ядосан кара като идиот. затва и седи в сервиза ахахахах

Comment

мдааам...само че сега имам друг проблем - моя човек непрекъснато ми мърмори, че съм била много нахална, осъзнавала съм била, че карам по-добре от повечето мъже, и тва самочувствие щяло да ми изиграе лоша шега... което ме кара да мисля, че никога няма да сте доволни жената ако не може да кара, да паркира - мърмор-мърмор. жената ако може да кара и да паркира - пак мърмор-мърмор. на всичкото отгоре няколко пъти ме спират ченгетата за превишена скорост, и ме пускат, той си мисли, че е заради златния талон и не може да се побере в кожата си от яд ахахахах нямал търпение да ми го вземат, и въобще да ми напишат акт за квото и да било...луда работа
                            Той си мърмори правилно!Щото ти действително имаш рефлекси и я го погледни,като направиш нещо добро,дали не му пърхат ушенцата от кеф,че мацката до него е страхотна!?Нямаш,обаче неговия опит и може да не можеш да излезеш от ситуация,както ще излезе той!Дрънка и мърмори,щото му пука за тебе!
                            А иначе,жената е емоционално същество и природните и функции не са близки до кормуването,а до комфорта на кормуващия!Там ви е силата!
                            Ако обаче се налага,ставате много добри .Във Всичко!
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

така е, не отричам дразни ме това, че когато кара той, прави абсолютно същите неща, за които ми мърмори на мен а като е ядосан кара като идиот. затва и седи в сервиза ахахахах
                              Мисля че @mordohy ти го каза достатъчно ясно
                              Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              Той си мърмори правилно!Щото ти действително имаш рефлекси и я го погледни,като направиш нещо добро,дали не му пърхат ушенцата от кеф,че мацката до него е страхотна!?Нямаш,обаче неговия опит и може да не можеш да излезеш от ситуация,както ще излезе той!Дрънка и мърмори,щото му пука за тебе!...
                              Само да добавя, че опита се трупа с времето и колкото и да си добра ще трябва да се примириш, че има неща, които той прави, а ти не трябва
                              sigpic
                              BMW 316 Compact '95

Comment

• Тази седмица ми направи впечатление, че всяка сутрин по бтв съобщават за катастрофи предизвикани от жени. Май започнаха много да си вярват и статистиката за катастрофите на мъжете спрямо на жените се променя
                                sigpic
                                BMW 316 Compact '95

Comment

Working...
                                X