Известие

Collapse
No announcement yet.

Мрънкането и цупенето на половинките ни...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
    Ама нали знаеш, че ефекта УАУ много пъти после става БАУ или М-У-У!!! Не става само с грим, требе и фейс...
    ами на тва шанс му се вика квото улучиш трябва си отваряш очите и няма да има БАУ
    .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Моето мнение по темата е:

"Който не обожава недостатъците на този, който обича, той не може да твърди, че наистина е влюбен."
      П. Калдерон

споделям напълно тази крилата фраза и мога да кажа, че като си направя равносметка в края на деня след всички тези мрънкания, цупения и т.н. - въпреки че ми е изпилила нервите почти до крайност - аз наистина обичам приятелката си(надявам се жена за в бъдеще), така че тези малки "пилички за нерви" така да се изразя само ни показват, че въпреки тях, а дори и заради тях ние сме все още с този човек и трябва да го уважаваме и зачитаме (е има и изключения разбира се)!!!

Comment

Ще използвам футболни термини, така както правим с приятели, когато говорим по тези теми сред други и не е редно да се набива на очи

Ако ще играете с дамата само контролни срещи, когато имате нужда или мач от време на време...почти нямат значение "досадните навици", както нейните така и твоите. Въпроса е да сте на близко ниво на подготовка, за да е полезна и приятна контролата......просто няма да има време да ти станат "досадни" навиците и. А и контролните срещи са за това... и двамата се подготвяте за активния сезон или потдържате добра форма до решаващите мачове по натам в кариерата

Виж ако ще "подписвате" договор за полу сезон или повече от един сезон всеки навик има значение. От формата ти/нейната и поведението ти/нейното в и извън 'терена' зависи дали ще си титуляр или резерва и дали ще ти подновят договора и ще те търпят (сътветно и ти нея)

А ако дори решиш да завършиш и кариерата си заедно с нея, то доста нормално е да си влюбен в "целия пакет", а не само 2-3 нейни качества. Така, че вече приемаш и недостатъците и "досадните навици", а вероятно и тя твоите ...за нещо не толкова "досадно"

поне няколко човека предполагам разбират позивните в по-широк смисъл от буквалния
        Last edited by proper; d.m.y г., 03:36.
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение

Ще използвам футболни термини, така както правим с приятели, когато говорим по тези теми сред други и не е редно да се набива на очи

Ако ще играете с дамата само контролни срещи, когато имате нужда или мач от време на време...почти нямат значение "досадните навици", както нейните така и твоите. Въпроса е да сте на близко ниво на подготовка, за да е полезна и приятна контролата......просто няма да има време да ти станат "досадни" навиците и. А и контролните срещи са за това... и двамата се подготвяте за активния сезон или потдържате добра форма до решаващите мачове по натам в кариерата

Виж ако ще "подписвате" договор за полу сезон или повече от един сезон всеки навик има значение. От формата ти/нейната и поведението ти/нейното в и извън 'терена' зависи дали ще си титуляр или резерва и дали ще ти подновят договора и ще те търпят (сътветно и ти нея)

А ако дори решиш да завършиш и кариерата си заедно с нея, то доста нормално е да си влюбен в "целия пакет", а не само 2-3 нейни качества. Така, че вече приемаш и недостатъците и "досадните навици", а вероятно и тя твоите ...за нещо не толкова "досадно"

поне няколко човека предполагам разбират позивните в по-широк смисъл от буквалния
          А бе ако вкараш гол в контролата.....след това всеки сезон трябва да си голмайстор
          ..иначе ще търкаш резервната скамейка...което не е приятно...а па и рога никнат на нея
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Е,Павка..ти ако искаш жена без такива "екстри" се насочи към някоя грозничка провинциалистка,дошла у Софето и цел да се омъжи
            Хи-хи-хи ама друго си е някой да ти изпива кръвчицата,да те кара да си ходиш по главата и да се чувстваш жив
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
              Хи-хи-хи ама друго си е някой да ти изпива кръвчицата,да те кара да си ходиш по главата и да се чувстваш жив
              а мерси да ми изпива кръвчицата жената е за развлечения и да ти доставя удоволствие
              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Е хубу де..други раЛти да ти изпива
                Неисках да съм много образна"и да мина метър с кръвчицата,ама ти ме изхваща
                п.п.
                удоволствието трябва да е взаимно-знаеш
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Без мрънкащи и цупещи се съкровища, земята ще е едно много скучно място
                  Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                  Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                  Audi A4 1.9 TDI

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                    От моя скромен опит досега мог да кажа, че съм напълно съгласен със следната статия:

Досадните навици на нежната половинка
                    Ние сме изтъкани от слабости и противоречия, които трудно могат да бъдат изчерпани в статия като тази. Затова решихме да изложим само някои от най-често срещаните вредни навици при жените и да проследим, макар и частично, причините, които ги мотивират.

ДЪЛГИТЕ РАЗГОВОРИ НА... БЕЗСМИСЛЕНИ ТЕМИ
                    Е, да! Не звучи особено логично и оправдано да се отделя такъв значителен капацитет от време в клюкарстване с приятелка по телефона на тема „Каква дрешка си купих”, „Коледното намаление в магазините на Max factor” или „Готиния сладур, с когото се запознах снощи”. Но пък за женската част от човечеството това може да е също толкова релаксиращо, колкото и ходенето за риба.
                    ЗАЩО: всяка жена интуитивно усеща, че едва ли би могла да обсъжда подобни „общественозначими” теми със своята половинка, без риск диалогът да премине в монолог. Докато Х. винаги ще е готова да задоволи комуникативните й потребности, пък било то и само временно!

ПАЗАРУВАНЕТО
                    Класика! Факт е, че шопинг-терапията е любимо занимание за нежния пол. Неговите представителки са в състояние съвсем безгрижно да пилеят време (и пари!), отдавайки се на това свое хоби. Или - още по-непонятно за мъжката аудитория - да прекарат часове наред в обиколки по магазините, в разглеждане на стоки и мерене на дрешки без да закупят каквото и да било. Просто ей така!
                    ЗАЩО: идеалният начин за релаксация след многото грижи или в края на работния ден.

РАЗТОЧИТЕЛСТВОТО НА ВРЕМЕ
                    Часове наред, прекарани в четене на списания, лакиране на нокти, приготвяне на маски за коси и лице, гримиране... Просто мъжете понякога не разбират нуждата от всички тези сложни процедури, които уж служат за разкрасяване, а всъщност с тях или без тях... май е все същото. За жените обаче тези малки „ритуали” имат своя смисъл и значение и носят не по-малко удоволствие от гледането на Шампионска лига, на по бира с приятели.
                    ЗАЩО: разбира се за самочувствие най-вече, и защото грижите за себе си, създават усещане за пълноценност – чудесен начин да се поглезиш именно така, както искаш и заслужаваш.

„МИНУТА САМО И ТРЪГВАМЕ...”Любима фраза на толкова жени, и то в най-неподходящите моменти! А минутата обикновено прераства на пет, десет, понякога час... Сякаш преди това не е имала всичкото врене на света, за да се приготви за излизане! И когато се появи най-сетне, ами... тя си е все същата. Какво е правила толкова време в банята или пред тоалетката не става съвсем ясно.Този маниер можете да наблюдавате при един значителен процент от жените.
                    ЗАЩО: да кажем просто, че губят представа за времето, когато става въпрос за излизания, подбиране на дрехи, обличане, гримиране и т.н. Понякога жените просто се увличат от стремежа си да изглеждат добре. С това често се прекалява, спор няма, но пък ако силната половинка допусне само за миг, че в повечето случаи всичко това не е просто за пред хората, а в негова чест.., ще е по-близо до истината за нещата.

ЦУПЕНЕТО
                    Един любим похват на жените, когато търсят определен ефект, който по друг начин не биха постигнали. Този метод е доста повърхностен, но същевременно много ефикасен и изнервящ, защото умишлено внася изкуствено напрежение в отношенията между двама партньори. Мъжете също се цупят понякога, но... само понякога. За нежната половинка това е нещо като запазена марка.
                    ЗАЩО: с този вреден навик всъщност могат да се постигнат много неща, включително износване на нервната система на любимия.

МРЪНКАНЕТО
                    Един наистина лош маниер, който обикновено върви в комбинация с цупенето! Започне ли една жена да мрънка, трудно може да се запази хладнокръвие.
                    ЗАЩО: естествено това си е израз на недоволство. Защо жените не могат просто да се изкажат ако има нещо и после достойно да си замълчат? Ами правят го в интерес на истината, макар и не всички.

Не че е нужно да харесваме всички лоши навици на половинката си, но ако се научим да приемаме нейните безобидни слабости и недостатъци, тя ще е готова да направи същото и за нас. А крилатата фраза „За да получиш, трябва да дадеш” важи с пълна сила при представителките на нежния пол.

Автор: Анелия Илкова
                    5 Януари, 21:14 1529 прочитания

Аз добавям и РЕВНОСТТА ИМ!!!

Споделете вашето мнение!!!
                    Bonev, разликите между нас мъжете и жените ни прави взаимно интересни! И така се привличаме взаимно...
                    Това ,което на жените им се харесва , на нас - Не! И това , което на Нас се харесва на тях - Не!
                    п.с. Един доста мъдър дядо ми беше казал една много смислена приказка - "...каквато и да е Жената,Имаш ли Здрав К*р - весела къща....."
                    Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщение
                      Има и такива жени.Добре че моята не е такава, със сигурност нямаше да се разберем.
                      При мен пък е обратното, все едно за моята са го писали специално!
                      145, 1.6 I.E. Boxer
                      Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                      Subaru Legacy 2.5

Comment

Разбирам и се съгласявам с някои от изброените черти, ама сичкото на куп нема да го изтаем, та кво ще да става! Всеки прави комромиси, включително и аз! Зависи само какви са и докъде се простират...
                        Аз нямам нищо против жените, даже НАПРОТИВ - ОБОЖАВАМ ГИ!!! Но просто тази статия ми попадна и реших да ви видя мненията. Някои колеги писаха:
                        "Еми ти кво искаш" - аз каквото искам го намирам, въпросът е мнението за статията!!!
                        sigpic
                        Subaru Legacy 3.0 H6
                        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                        0888 511 533 - Бонев

Comment

Teзи различия между мъжете и жените винаги ще ги има, затова са си взаимоинтересни и се привличат един друг. Например и на мен ми неприятно да вися по три часа по магазините с моята приярелка докато я чакам да премери хиляди дрехи, но все пак търпя, защото я обичам. Но и тя мен ме търпи като за пореден път все нещо ровя и разглобявам по алфата, за да и вкарвам екстрички и я пренебрегвам. Затова се обичаме за да си правим компромиси, защото неможе и двамата да имаме винаги еднакви занимания.
                          sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

Първоначално публикувано от juhier Покажи съобщение
                            Teзи различия между мъжете и жените винаги ще ги има, затова са си взаимоинтересни и се привличат един друг. Например и на мен ми неприятно да вися по три часа по магазините с моята приярелка докато я чакам да премери хиляди дрехи, но все пак търпя, защото я обичам. Но и тя мен ме търпи като за пореден път все нещо ровя и разглобявам по алфата, за да и вкарвам екстрички и я пренебрегвам. Затова се обичаме за да си правим компромиси, защото неможе и двамата да имаме винаги еднакви занимания.
                            Браво!!! Значи сте си поделили компромисите, аз лично не мога да вися по магазините по 3 часа та ако ще турско да е! Влизам, харесвам, купувам! Ако иска да се шматка по 3 часа да се шматка сама, що требва аз да и светя...
                            sigpic
                            Subaru Legacy 3.0 H6
                            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                            0888 511 533 - Бонев

Comment

То и на мен не ми се виси, много по -приятно ми е да виса в гаража по 6 часа при алфата ама нема начин. Ама и вечерта алфата няма да дойде и да ме топли в леглото.
                              sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

Първоначално публикувано от juhier Покажи съобщение
                                То и на мен не ми се виси, много по -приятно ми е да виса в гаража по 6 часа при алфата ама нема начин. Ама и вечерта алфата няма да дойде и да ме топли в леглото.
                                Бате ако ползваш гаджето само за топлене в леглото, зарежи таа работа! + това жена да те стопли......... чекай! С тия студени нОДзе...(БЪЗИК)
                                Не оспорвам мнението ти, просто споделям мойто! Зависи докъде си решил да отпуснеш синджира...
                                Иначе се радвам все пак за теб, че така се допълвате с гаджето, дай боже всекиму...
                                sigpic
                                Subaru Legacy 3.0 H6
                                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                                0888 511 533 - Бонев

Comment

Working...
                                X