If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Който не обожава недостатъците на този, който обича, той не може да твърди, че наистина е влюбен." П. Калдерон
споделям напълно тази крилата фраза и мога да кажа, че като си направя равносметка в края на деня след всички тези мрънкания, цупения и т.н. - въпреки че ми е изпилила нервите почти до крайност - аз наистина обичам приятелката си(надявам се жена за в бъдеще), така че тези малки "пилички за нерви" така да се изразя само ни показват, че въпреки тях, а дори и заради тях ние сме все още с този човек и трябва да го уважаваме и зачитаме (е има и изключения разбира се)!!!
Ще използвам футболни термини, така както правим с приятели, когато говорим по тези теми сред други и не е редно да се набива на очи
Ако ще играете с дамата само контролни срещи, когато имате нужда или мач от време на време...почти нямат значение "досадните навици", както нейните така и твоите. Въпроса е да сте на близко ниво на подготовка, за да е полезна и приятна контролата......просто няма да има време да ти станат "досадни" навиците и. А и контролните срещи са за това... и двамата се подготвяте за активния сезон или потдържате добра форма до решаващите мачове по натам в кариерата
Виж ако ще "подписвате" договор за полу сезон или повече от един сезон всеки навик има значение. От формата ти/нейната и поведението ти/нейното в и извън 'терена' зависи дали ще си титуляр или резерва и дали ще ти подновят договора и ще те търпят (сътветно и ти нея)
А ако дори решиш да завършиш и кариерата си заедно с нея, то доста нормално е да си влюбен в "целия пакет", а не само 2-3 нейни качества. Така, че вече приемаш и недостатъците и "досадните навици", а вероятно и тя твоите ...за нещо не толкова "досадно"
поне няколко човека предполагам разбират позивните в по-широк смисъл от буквалния
Ще използвам футболни термини, така както правим с приятели, когато говорим по тези теми сред други и не е редно да се набива на очи
Ако ще играете с дамата само контролни срещи, когато имате нужда или мач от време на време...почти нямат значение "досадните навици", както нейните така и твоите. Въпроса е да сте на близко ниво на подготовка, за да е полезна и приятна контролата......просто няма да има време да ти станат "досадни" навиците и. А и контролните срещи са за това... и двамата се подготвяте за активния сезон или потдържате добра форма до решаващите мачове по натам в кариерата
Виж ако ще "подписвате" договор за полу сезон или повече от един сезон всеки навик има значение. От формата ти/нейната и поведението ти/нейното в и извън 'терена' зависи дали ще си титуляр или резерва и дали ще ти подновят договора и ще те търпят (сътветно и ти нея)
А ако дори решиш да завършиш и кариерата си заедно с нея, то доста нормално е да си влюбен в "целия пакет", а не само 2-3 нейни качества. Така, че вече приемаш и недостатъците и "досадните навици", а вероятно и тя твоите ...за нещо не толкова "досадно"
поне няколко човека предполагам разбират позивните в по-широк смисъл от буквалния
А бе ако вкараш гол в контролата.....след това всеки сезон трябва да си голмайстор
..иначе ще търкаш резервната скамейка...което не е приятно...а па и рога никнат на нея
Е,Павка..ти ако искаш жена без такива "екстри" се насочи към някоя грозничка провинциалистка,дошла у Софето и цел да се омъжи
Хи-хи-хи ама друго си е някой да ти изпива кръвчицата,да те кара да си ходиш по главата и да се чувстваш жив
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Е хубу де..други раЛти да ти изпива
Неисках да съм много образна"и да мина метър с кръвчицата,ама ти ме изхваща
п.п.
удоволствието трябва да е взаимно-знаеш
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
От моя скромен опит досега мог да кажа, че съм напълно съгласен със следната статия:
Досадните навици на нежната половинка
Ние сме изтъкани от слабости и противоречия, които трудно могат да бъдат изчерпани в статия като тази. Затова решихме да изложим само някои от най-често срещаните вредни навици при жените и да проследим, макар и частично, причините, които ги мотивират.
ДЪЛГИТЕ РАЗГОВОРИ НА... БЕЗСМИСЛЕНИ ТЕМИ
Е, да! Не звучи особено логично и оправдано да се отделя такъв значителен капацитет от време в клюкарстване с приятелка по телефона на тема „Каква дрешка си купих”, „Коледното намаление в магазините на Max factor” или „Готиния сладур, с когото се запознах снощи”. Но пък за женската част от човечеството това може да е също толкова релаксиращо, колкото и ходенето за риба.
ЗАЩО: всяка жена интуитивно усеща, че едва ли би могла да обсъжда подобни „общественозначими” теми със своята половинка, без риск диалогът да премине в монолог. Докато Х. винаги ще е готова да задоволи комуникативните й потребности, пък било то и само временно!
ПАЗАРУВАНЕТО
Класика! Факт е, че шопинг-терапията е любимо занимание за нежния пол. Неговите представителки са в състояние съвсем безгрижно да пилеят време (и пари!), отдавайки се на това свое хоби. Или - още по-непонятно за мъжката аудитория - да прекарат часове наред в обиколки по магазините, в разглеждане на стоки и мерене на дрешки без да закупят каквото и да било. Просто ей така!
ЗАЩО: идеалният начин за релаксация след многото грижи или в края на работния ден.
РАЗТОЧИТЕЛСТВОТО НА ВРЕМЕ
Часове наред, прекарани в четене на списания, лакиране на нокти, приготвяне на маски за коси и лице, гримиране... Просто мъжете понякога не разбират нуждата от всички тези сложни процедури, които уж служат за разкрасяване, а всъщност с тях или без тях... май е все същото. За жените обаче тези малки „ритуали” имат своя смисъл и значение и носят не по-малко удоволствие от гледането на Шампионска лига, на по бира с приятели.
ЗАЩО: разбира се за самочувствие най-вече, и защото грижите за себе си, създават усещане за пълноценност – чудесен начин да се поглезиш именно така, както искаш и заслужаваш.
„МИНУТА САМО И ТРЪГВАМЕ...”Любима фраза на толкова жени, и то в най-неподходящите моменти! А минутата обикновено прераства на пет, десет, понякога час... Сякаш преди това не е имала всичкото врене на света, за да се приготви за излизане! И когато се появи най-сетне, ами... тя си е все същата. Какво е правила толкова време в банята или пред тоалетката не става съвсем ясно.Този маниер можете да наблюдавате при един значителен процент от жените.
ЗАЩО: да кажем просто, че губят представа за времето, когато става въпрос за излизания, подбиране на дрехи, обличане, гримиране и т.н. Понякога жените просто се увличат от стремежа си да изглеждат добре. С това често се прекалява, спор няма, но пък ако силната половинка допусне само за миг, че в повечето случаи всичко това не е просто за пред хората, а в негова чест.., ще е по-близо до истината за нещата.
ЦУПЕНЕТО
Един любим похват на жените, когато търсят определен ефект, който по друг начин не биха постигнали. Този метод е доста повърхностен, но същевременно много ефикасен и изнервящ, защото умишлено внася изкуствено напрежение в отношенията между двама партньори. Мъжете също се цупят понякога, но... само понякога. За нежната половинка това е нещо като запазена марка.
ЗАЩО: с този вреден навик всъщност могат да се постигнат много неща, включително износване на нервната система на любимия.
МРЪНКАНЕТО
Един наистина лош маниер, който обикновено върви в комбинация с цупенето! Започне ли една жена да мрънка, трудно може да се запази хладнокръвие.
ЗАЩО: естествено това си е израз на недоволство. Защо жените не могат просто да се изкажат ако има нещо и после достойно да си замълчат? Ами правят го в интерес на истината, макар и не всички.
Не че е нужно да харесваме всички лоши навици на половинката си, но ако се научим да приемаме нейните безобидни слабости и недостатъци, тя ще е готова да направи същото и за нас. А крилатата фраза „За да получиш, трябва да дадеш” важи с пълна сила при представителките на нежния пол.
Bonev, разликите между нас мъжете и жените ни прави взаимно интересни! И така се привличаме взаимно...
Това ,което на жените им се харесва , на нас - Не! И това , което на Нас се харесва на тях - Не!
п.с. Един доста мъдър дядо ми беше казал една много смислена приказка - "...каквато и да е Жената,Имаш ли Здрав К*р - весела къща....."
Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Разбирам и се съгласявам с някои от изброените черти, ама сичкото на куп нема да го изтаем, та кво ще да става! Всеки прави комромиси, включително и аз! Зависи само какви са и докъде се простират...
Аз нямам нищо против жените, даже НАПРОТИВ - ОБОЖАВАМ ГИ!!! Но просто тази статия ми попадна и реших да ви видя мненията. Някои колеги писаха:
"Еми ти кво искаш" - аз каквото искам го намирам, въпросът е мнението за статията!!!
Teзи различия между мъжете и жените винаги ще ги има, затова са си взаимоинтересни и се привличат един друг. Например и на мен ми неприятно да вися по три часа по магазините с моята приярелка докато я чакам да премери хиляди дрехи, но все пак търпя, защото я обичам. Но и тя мен ме търпи като за пореден път все нещо ровя и разглобявам по алфата, за да и вкарвам екстрички и я пренебрегвам. Затова се обичаме за да си правим компромиси, защото неможе и двамата да имаме винаги еднакви занимания.
Teзи различия между мъжете и жените винаги ще ги има, затова са си взаимоинтересни и се привличат един друг. Например и на мен ми неприятно да вися по три часа по магазините с моята приярелка докато я чакам да премери хиляди дрехи, но все пак търпя, защото я обичам. Но и тя мен ме търпи като за пореден път все нещо ровя и разглобявам по алфата, за да и вкарвам екстрички и я пренебрегвам. Затова се обичаме за да си правим компромиси, защото неможе и двамата да имаме винаги еднакви занимания.
Браво!!! Значи сте си поделили компромисите, аз лично не мога да вися по магазините по 3 часа та ако ще турско да е! Влизам, харесвам, купувам! Ако иска да се шматка по 3 часа да се шматка сама, що требва аз да и светя...
То и на мен не ми се виси, много по -приятно ми е да виса в гаража по 6 часа при алфата ама нема начин. Ама и вечерта алфата няма да дойде и да ме топли в леглото.
То и на мен не ми се виси, много по -приятно ми е да виса в гаража по 6 часа при алфата ама нема начин. Ама и вечерта алфата няма да дойде и да ме топли в леглото.
Бате ако ползваш гаджето само за топлене в леглото, зарежи таа работа! + това жена да те стопли......... чекай! С тия студени нОДзе...(БЪЗИК)
Не оспорвам мнението ти, просто споделям мойто! Зависи докъде си решил да отпуснеш синджира...
Иначе се радвам все пак за теб, че така се допълвате с гаджето, дай боже всекиму...
Comment