Известие

Collapse
No announcement yet.

наздраве на всички

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
    Пра6ти ми кухата кратуна о6те от сно6ти.
    нема проблеми,проблемите идват когато спре да пра6ти и почне силно да трещи

Comment

• Най-важното е да не спираш
      Дори да е трудно трябва да се продължава

Comment

• Стана икиндия! Горе на 4ере6ата!
        164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Стана икиндия! Горе на 4ере6ата!
          колега на кво си?На бира или направо си почнал с водката?

Comment

• eй момци хубави,вие май яко сте я подкарали от снощи та още до сега.само чакате някой да изреве и айдееее,коня у ряката.аз до обяд варих ракийца но след около час ЯСО ПАЛИКАРЕ ,Ш заемам бойна позиция край софрата и атака.

Comment

• бахти пияндетата, нема аз да опъна един масур ми ше са напивам като прасе, супер селско е, и както гласи една стара поговорка "защо да се напиваме и да пълзим, като може да се напушим и да летим" като пиеш после не можеш да караш пък като се напушиш можеш, тва му е хубавото

Comment

• Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
                бахти пияндетата, нема аз да опъна един масур ми ше са напивам като прасе, супер селско е, и както гласи една стара поговорка "защо да се напиваме и да пълзим, като може да се напушим и да летим" като пиеш после не можеш да караш пък като се напушиш можеш, тва му е хубавото
                лошо горане,лошо.в медицината се използва алкохол а не табак!:

Comment

• Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
                  бахти пияндетата, нема аз да опъна един масур ми ше са напивам като прасе, супер селско е, и както гласи една стара поговорка "защо да се напиваме и да пълзим, като може да се напушим и да летим" като пиеш после не можеш да караш пък като се напушиш можеш, тва му е хубавото
                  Ми аз специално съм си селянин и продължавам да си поркам и 4ат пат тегля по ени кисии.
                  164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• наздраве

Comment

• Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
                      наздраве
                      наздраве и от пазарджишкия тим
                      155 осем хиляди клапана 16 вериги
                      0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                        наздраве и от пазарджишкия тим
                        А наздраве! И кат си дода да ми боиадиса6 бронята!

Comment

• Comment

• Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение

Comment

• Наздраве и от кюстендилската банда!Днеска се пие тука 40 чаши!Още не съм ги стигнал,ама полагам старание!
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

А наздраве! И кат си дода да ми боиадиса6 бронята!
                                155 осем хиляди клапана 16 вериги
                                0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Working...
                                X