If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В предвид,затрудненото ми положение,се надявам,че ще оцените мощното наздраве от мене и и бодрия поздрав към всички именници днес и утре!Надявам се ,че се чете!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
nazdrave ot men ,jivi zdravi,taq ve4er sum na svatba i taka....,
sorka za latinicata ama pisha prez telefona
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
много сте се кротнали бре колеги, напоследък никой ли не пие,
пиете скришом аааа
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Нещо не съм по показните акции А практическа полза от постенето нямам - аз си се храня балансирано по принцип. На всичкото отгоре с триста зора качих 5 кила за последните 3 месеца и нямам намерение да ги сваля пак балъшки, дъвчейки само коприва и спанак
Иначе съм духовно съпричастен де
п.п. сетих се за един любим виц по повод демонстрациите
Руско училище по време на социализма. Пионерско събрание. Дружинната ръководителка пропагандира как религията е опиум за народа и колко е несъстоятелна. Завършва лекцията с призива:
- И сега, пионери, нека покажем на господа един пролетарски среден пръст!
Всички показват, само Вова (руският Иванчо) - не. На въпроса "защо?", той отговаря:
- Ако няма господ, на кого изобщо го показваме тоя среден пръст!? А ако има господ, защо да го дразня...
колега да нямаш глисти че такъв зор с качването на килограмите
айде наздравичка от мен
а'така земляк, отдавна не си се разписвал тук ама явно тая вечер ще си наваксаш
а'така земляк, отдавна не си се разписвал тук ама явно тая вечер ще си наваксаш
абе нали ви казах че тряснах 1но хлапе и цяла седмица съм болен.долната ми джуна е станала кат подлога от стреснушки.не е шега работа.добре че детето е вече готово за нови подвизи.
Comment